En trevligt samt underbar person , han hade en fin bemötande.
Julius Tjärvar
Julius Tjärvar är mäklare på Fastighetsbyrån Gävle
.Julius Tjärvar har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Julius Tjärvar har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-09 och har fått 137 omdömen med ett betyg på 4.9. Julius Tjärvar har haft 41 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
137 omdömen om Julius Tjärvar
Vi tycker att Julius gör sitt jobb på ett övertygande sätt.Allt tyder på att han med sin precision och tempo hjälper oss att nå målet om en försäljning inom kort. Åke o Mona Ericsson
Jag upplever att Julius var trevlig & utförlig i sina förklaringar. Han var informativ & utförlig. Julius var tillgänglig & återkopplade bra. Lyssnade & tog emot våra önskemål även om vi kanske tyckte olika. En lyhörd & bra mäklare.
Mycket trevlig, tydlig och tillgänglig.
En mycket bra mäklare på många många sätt. Tog sig tid att gå igenom lägenheten, kontrakt och berättare om olika säljstrategier. Hjälpte även till med att kolla av postfacket och göra eftersändning. Bokade in fortlöpande in flera visningar och höll oss uppdaterade under hela säljprocessen. Kommunicerade mycket bra, både vi tfn, mess och mail.
En mycket trevlig och tillmötesgående kille som har hjälpt och väglett oss i vårat lägenhetsköp. Vid frågor har Julius återkopplat snabbt och det har känts tryggt genom hela processen. Kan varmt rekommendera!
Extremt bra bemötande och trevlig på alla sätt och vis. Väldigt professionell och lugn , väldigt pålitlig.
Mäklaren har bemött oss bra och lyssnade på våra önskemål och behov.
Julius Tjärvar är en mycket kunnig och saklig mäklare som med stort engagemang tar sig an uppdraget och slutför det på bästa sätt.
Min erfarenhet har varit mycket positiv, mycket tack vare Julius trevliga och professionells bemötande. Julius är noggrann och kunnig, och såg till att jag snabbt fick all information jag behövde under hela processen. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen från början till slut.