Nils Wallner

Nils Wallner

Nils Wallner är mäklare på Fastighetsbyrån Gävle

Nils Wallner har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Nils Wallner har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-11 och har fått 92 omdömen med ett betyg på 4.6. Nils Wallner har haft 49 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

92 omdömen om Nils Wallner

Sedan starten hos Reco 2021
Fredrik M
Hagaström

Vi har bara gott att säga om Nils. Han har tagit oss på ett utmärkt sätt genom hela processen från fotografering och annonsering till visning och kontraktsskrivning. Han har ett lugnt, trevligt och förtroendegivande bemötande. Han levde till fullo upp till våra förväntningar.

Gabriel P
Hagaström

Funkade bra. Raka svar och bra kontakt

Ewa Å
Bomhus

Första mötet var han strukturerad, tydlig om hur upplägget såg ut, ordning och reda upplevde vi det. Kände förtroende direkt för honom så anlitade honom. Vi upplevde att vi fick vänta på återkopplingar och kände oss lite tjatiga om olika saker, men han var lugn.

Per G
Stigslund

Lugn o trygg. Kunnig på både försäljning och byggkonstruktion så perfekt kombo när man ska sälja eller köpa hus!

Annika G
Stigslund

Påläst och snabb med återkoppling

Joel I
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nils Wallner en del av Fastighetsbyrån Gävle
Strömsbro

Nils har ett professionellt men samtidigt varmt bemötande. Är kommunikativ och lösningsfokuserad på ett balanserat sätt. Väldigt trevlig att göra affärer med :-) Mvh Joel Isensköld

Hans A
Hille

Väldigt bra och tryckt bemötande, var det första intrycket vi fick av Nils Wallner Våra förväntningar var att hitta en köpare som vi tyckte skulle passa in på vårat objekt, och så blev det. Han var lugn och väldigt saklig, både när vi träffades första gången, och dom övriga gångerna vi hade kontakt med varandra.

Josephine V
Bomhus

En bra mäklare som är snabb på att återkoppla och höra av sig. Snäll kille!

Tommy N
Sätra

Bra mäklare! Riktigt smidig affär!

Johanna B
Köpte sitt hus med hjälp av Nils Wallner en del av Fastighetsbyrån Gävle

Snabb i kommunikation och återkoppling, är tydlig och hjälpsam. Vi är väldigt nöjda med hur bostadsaffären hanterats. Över förväntan!