Marcus Sundberg

Marcus Sundberg

Marcus Sundberg är mäklare på Fastighetsbyrån Gävle

Marcus Sundberg har varit registrerad mäklare sedan 2018-05. Marcus Sundberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 260 omdömen med ett betyg på 4.9. Marcus Sundberg har haft 41 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-11

260 omdömen om Marcus Sundberg

Sedan starten hos Reco 2018
Josefine M
Centralt

Supernöjd! Jättebra bemötande, inlyssnande och bra idéer.

Patrik L
Sätra

Kändes trovärdig, lätt att ha o göra med

Karl Mikael E
Strömsbro

Supertrevlig, tydlig proffesionellt bemötande

Eva Ann-Christin E
Strömsbro

Proffsig - professionell & helt rätt person på rätt plats

Daniel N
Sätra

Jag har köpt en bostad som Marcus förmedlat och även sålt 2 bostäder genom Marcus. Marcus är en förtroendeingivande, ärlig och vänlig person med hög integritet. Han gör så att bostadsaffären blir lustfylld och kul istället för att hela processen genomsyras av ångest och oro. Marcus var noga med att uppdatera mig vad som hände i affären och stöttade i viktiga lägen men lämnade över initiativet till mig där jag önskade. Han är en mästare att känna av vad som förväntas av honom och tar initiativ utöver det vanliga. Att...

Ludvig E
Lervik

Bra kille som körde en virtuell visning som resulterade i affär. Vi är mycket nöjda.

Kristina M
Skrev om Marcus Sundberg en del av Fastighetsbyrån Gävle

Professionell och korrekt, gav ärligt intyck. Anlände dock återkommande otroligt nära inpå visningstid, hade tex inte funnits tid att tända belysning i lgh mm om inte säljaren varit på plats själv och gjort det precis innan, detta trots att han ombetts att fixa några småsaker innan visning. Tillgänglig vid kontakt men tog ej själv kontakt i onödan för uppdatering o dyl, upplevdes inte överdrivet proaktiv. Sammantaget en saklig och trevlig mäklare som gjorde det han skulle på ett korrekt sätt, varken mer eller mindre.

Svar från Marcus Sundberg

Hej Kristina, vad trevligt att höra ifrån dig! Trots att det är, från när du skriver detta, 2 år sedan försäljningen så minns jag den mycket väl och jag tyckte samarbetet funkade fint. Ert försäljningspris ligger fortfarande som en av de högre noteringarna i föreningen. Allt gott! 😊 Mvh Marcus

Meles M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marcus Sundberg en del av Fastighetsbyrån Gävle
Sätra

Han var jätte ärligt och hjälpsam kille och han förklarade på ett bra sätt o trevligt Så vi är nöjda med Han

Svar från Marcus Sundberg

Vad roligt att ni är nöjda. Jag tror ni kommer att trivas jättebra i er nya bostad 😊 Mvh Marcus

Lisa N
Södra Hemlingby

Andra gången jag anlitar Marcus vid försäljning. Marcus är mycket professionell. Han ger bra råd och är tydlig i sin kommunikation. En mycket trevlig och ödmjuk person.

Svar från Marcus Sundberg

Tack igen för ert förtroende. Vad roligt att höra att ni är nöjda! 😊

Jinsu Abebe G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marcus Sundberg en del av Fastighetsbyrån Gävle
Sätra

Det var jättebra ,tack så mycket för att han hjälper oss och han är jättetrevlig ☺️

Svar från Marcus Sundberg

Vad roligt att ni är nöjda! Jag tror ni kommer att trivas superbra i er nya bostad 😊 Mvh Marcus