Fastighetsbyrån Gävle

Fastighetsbyrån Gävle

• BadgeElevenYears
3 007
4.7

Längs Gavleån, som flyter genom staden, finns flera vackra grönområden att motionera, slappna av och leka i. Med sina goda kommunikationer, tåg och motorväg, är det enkelt att ta sig hit och är man äl här finns både kultur och idrott att uppleva! Vi på Fastighetsbyrån har koll på Gävle-området och vet hur bostadsmarknaden ser...

3007 omdömen om Fastighetsbyrån Gävle

Sedan starten hos Reco 2013

Josefine M
Centralt

Supernöjd! Jättebra bemötande, inlyssnande och bra idéer.

Michael T
Hille

Julius överträffade verkligen alla förväntningar avseende tiden han dedikerade till oss och vår försäljning av huset. Han har rakt i igenom alltid varit tillgänglig, har alltid löst svar på frågor och mer än så, han har alltid ingett förtroende och i flera exempel visar på att han gör så mycket mer än vad man kan förvänta sig. Uppskattade verkligen detta samarbete och skulle absolut rekommendera Julius i vilket sammanhang som helst.

Jenny L
Hagaström

Det var smidigt att komma i kontakt med Nils och man fick alltid ett snabbt svar tillbaka oavsett tid på dygnet. Nils kändes driven och engagerad. Vi kunde bolla med varandra och prova olika saker för att komma framåt i processen. Det kändes som att han hela tiden arbetade för att få till en försäljning och han bjöd på extra annonsering. Jag skulle varmt rekommendera honom.

Patrik L
Sätra

Kändes trovärdig, lätt att ha o göra med

Maria L
Skrev om Filip Magnusson en del av Fastighetsbyrån Gävle

Vi är oerhört nöjda med Filip! Trevlig, professionell, ödmjuk och noggrann. Han svarade snabbt varje gång vi behövde nå honom och lägenheten blev såld innan annonsen ens kom ut, då han hade ett par köpare på lut. Rekommenderas varmt!

Svar från Filip Magnusson

Tack för fina ord och ett bra samarbete!

Johan Ö
Köpte sitt hus med hjälp av Anneli Lindberg en del av Fastighetsbyrån Gävle
Gårdskär

Proffsigt och trevligt bemötande!

Svar från Anneli Lindberg

Kul att du är nöjd Johan. Du kan lita på att jag kommer titta in när jag passerar :-) Helt säker på att du har många drömmiga dagar framför dig :-)

Niklas B
Gårdskär

Det jag uppskattar med Annelie är att hon återkopplar direkt. När det varit en visning och när andra saker dyker upp. Hon är trevlig, lätt att ha och göra med, och har bra koll när man ställer frågor. Hon förklarar hur hon tänker och ger bra stöd till ens egna tankar, funderingar och önskemål. En toppenmäklare helt enkelt!

Svar från Anneli Lindberg

Hej Niklas och tack för fin återkoppling! Vad glad jag blir över att ni är nöjda. Det har verkligen varit roligt att hjälpa er sälja ert fina sommarhus. Det här kommer bli toppen!

Lisbeth E
Skutskär

Trevligt bemötande och han skötte sin uppgift så som jag förväntat mej. Jag kan rekommendera honom. Lisbeth Edman.

Sandra W
Köpte sitt hus med hjälp av Andreas Klövenäs en del av Fastighetsbyrån Gävle

Väldigt trevligt bemötande. Tog dock tid mellan återkopplingarna och det kändes ibland som att objektet inte var tillräckligt dyrt för att lägga energi på det. Men han var alltid väldigt trevlig när man hade kontakt med honom.

Oskar N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Carolina Thalén en del av Fastighetsbyrån Gävle
Centrum

Carolina Thalén var en kunnig och trevlig mäklare som väldigt bra

Catrine W
Köpte sitt hus med hjälp av Andreas Klövenäs en del av Fastighetsbyrån Gävle

Trevligt bemötande samt kunnig inom sitt yrke! Säljer jag huset någon gång i framtiden så skulle jag välja Andreas som mäklare, utan att tveka! 😊

Karl Mikael E

Supertrevlig, tydlig proffesionellt bemötande

Hans H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Filip Magnusson en del av Fastighetsbyrån Gävle
Centrum

Perfekt bemötande och smidig affär!

Svar från Filip Magnusson

Tack Hans för omdömet och de fina orden!

Dina L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Filip Magnusson en del av Fastighetsbyrån Gävle
Centrum

Snabb och enkel affär, bra och smidig kontakt!

Svar från Filip Magnusson

Tack för omdömet, glad att ni är nöjda!

Eva Ann-Christin E

Proffsig - professionell & helt rätt person på rätt plats

Sandra N
Hille

Jag har bara positivt att säga om Julius. Han är otroligt serviceinriktad, engagerad och en väldigt trevlig mäklare!

Martin M
Köpte sitt hus med hjälp av Julius Tjärvar en del av Fastighetsbyrån Gävle

Bra bemötande, inger förtroende och kompetens.

Tindra L
Brynäs

Mycket engagerad, trevlig och pålitlig mäklare. Som under hela processen fanns tillgänglig och guidade oss genom bostadsköpet. Rekommenderas varmt!

Daniel N
Sätra

Jag har köpt en bostad som Marcus förmedlat och även sålt 2 bostäder genom Marcus. Marcus är en förtroendeingivande, ärlig och vänlig person med hög integritet. Han gör så att bostadsaffären blir lustfylld och kul istället för att hela processen genomsyras av ångest och oro. Marcus var noga med att uppdatera mig vad som hände i affären och stöttade i viktiga lägen men lämnade över initiativet till mig där jag önskade. Han är en mästare att känna av vad som förväntas av honom och tar initiativ utöver det vanliga. Att...

Kalle F
Brynäs

Mycket väl bemött, lugn och trevlig person och hade svar på alla frågor och fundering. En mycket duktig mäklare som starkt rekommenderas.

Anders S
Köpte sitt hus med hjälp av Nils Wallner en del av Fastighetsbyrån Gävle
Skutskär

Då vi ej har någon tidigare erfarenhet av mäklare så känner vi oss nöjda med Nils. Verkar ärlig och seriös. Snabb att återkoppla. Önskar honom en bra fortsättning inom mäklar yrket

Ludvig E
Lervik

Bra kille som körde en virtuell visning som resulterade i affär. Vi är mycket nöjda.

Susanne S
Centrum

Mycket engagerad och har verkligen gjort allt för en snabb försäljning till begärt pris. Skulle gärna anlita honom igen. Mycket nöjd

Svar från Filip Magnusson

Tack Susanne för fina ord och bra samarbete!

Mikael K
Centrum

1 mycket bra bemötande av filip 2 förväntade mig inte så mycket med tanke på dessa tider , men filip fixa det ändå !! 3 mycket bra uppföljning av honom med sms o mail,man var hela tiden uppdaterad ! (var rädd om honom han kommer bli oerhört vass !!)

Svar från Filip Magnusson

Hjärtligt tack för omdömet och vänliga ord, det gör mig väldigt glad att ni är nöjda!

Mkhael T
Köpte sitt hus med hjälp av Julius Tjärvar en del av Fastighetsbyrån Gävle

Extremt hjälpsam, samt tog sin tid och hjälpte oss

Clara S
Hagaström

Engagerad, noggrann och med bra kontaktnät.

Siv N
Sålde sitt hus med hjälp av Julius Tjärvar en del av Fastighetsbyrån Gävle

Jag har bara positivt att säga om Julius. Han är otroligt proffsig, alltid tillgänglig, ambitiös, påläst, väldigt artig och vänlig. Jag skulle inte välja någon annan mäklare om jag skulle sälja igen.

Jonna Amanda K
Skrev om Filip Magnusson en del av Fastighetsbyrån Gävle

Mycket trevlig och professionell! Alltid tillgänglig och ger snabb och tydlig återkoppling

Svar från Filip Magnusson

Tack för de fina orden Jonna!

Alexandra Maria E
Skrev om Julius Tjärvar en del av Fastighetsbyrån Gävle

Ett otroligt gott bemötande genom hela processen! En Proffsig och jordnära människa!

Ewa D
Centrum

Vänlig och snabb på återkoppling

Jasurbek Y
Köpte sin lägenhet med hjälp av Julius Tjärvar en del av Fastighetsbyrån Gävle

Vi vill varmt rekommendera Julius för det fantastiska arbete han gjorde för oss som köpare. Från första kontakt var Julius otroligt hjälpsam, professionell och tillgänglig för att svara på alla våra frågor och funderingar. Han guidade oss genom hela processen på ett lugnt och tryggt sätt, vilket gjorde att vi kände oss mycket väl omhändertagna. Julius visade stor förståelse för våra behov och önskemål och gick verkligen den extra milen för att hjälpa oss hitta vårt drömhem. Han var alltid snabb med att återkoppla och...

Jasurbek Y
Skrev om Fastighetsbyrån Gävle

Vi vill varmt rekommendera Julius Tjärvar för det fantastiska arbete han gjorde för oss som köpare. Från första kontakt var Julius otroligt hjälpsam, professionell och tillgänglig för att svara på alla våra frågor och funderingar. Han guidade oss genom hela processen på ett lugnt och tryggt sätt, vilket gjorde att vi kände oss mycket väl omhändertagna. Julius visade stor förståelse för våra behov och önskemål och gick verkligen den extra milen för att hjälpa oss hitta vårt drömhem. Han var alltid snabb med att återkoppla...

Anders L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Julius Tjärvar en del av Fastighetsbyrån Gävle
Stigslund

Julius har verkligen varit lyhörd och varit lätt att bolla frågor med och förklarat saker på ett fantastiskt sätt. Han har verkligen gjort Allt för att försäljningen ska gå lås. 😃 Rekommenderas varmt av oss

Björn S
Stigslund

Julius har varit väldigt serviceinriktad, tillmötesgående och professionell i sin tjänst som mäklare. Rekommenderar honom varmt.

Marcus E
Bomhus

Toppen, bara gott att säga! ✌🏻

Martin G
Köpte sitt hus med hjälp av Simon Modig en del av Fastighetsbyrån Gävle
Strömsbro

Lyhörd och kunnig under processen och alltid super trevlig!

Sara K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Carolina Thalén en del av Fastighetsbyrån Gävle
Centralt

Carolina har varit fantastisk, så hjälpsam och höll mig uppdaterad hela vägen genom min försäljning av lägenheten

Henry E
Sålde sitt hus med hjälp av Herman Tröjbom en del av Fastighetsbyrån Gävle
Bomhus

Herman uppträdde med ett stort och lugnt sätt, som imponerade på oss. Personkemin fanns där genast. Vi blev sedan väldigt nöjda hur han genomförde försäljningen av min fastighet. Mycket professionell framtoning trots sin unga ålder.

Josefine A
Köpte sitt hus med hjälp av Carolina Thalén en del av Fastighetsbyrån Gävle
Sätra

Carolina tog reda på de frågor vi hade efter visningen och återkopplade dessa. Carolina fick processen med budgivning och kontraktskrivning att kännas "enkel".

Allan A
Brynäs

En trevligt samt underbar person , han hade en fin bemötande.

Therese L
Bomhus

Trevlig och professionell bemött. God kontakt och kommunikation under både köpet av det nya huset och försäljningen av vårt egna. Vi har känt oss väl vägledda i en för oss främmande process av att både köpa och sälja hus, där vi har känt gott förtroende för att enkelt kunna fråga om frågor och funderingar. Rekommenderas starkt!

Emil L
Bomhus

Vi har nyligen sålt vår fastighet och köpt ny med Andreas som mäklare i båda fallen. Vi är lika nöjda med honom som både säljare och köpare. I framtida affärer kommer jag kontakta honom igen.

Liselotte Ö
Bomhus

Mycket bra bemötande! Förväntningarna var kunnig,sakenligt opartisk och hjälpsam. Stämmer till viss del. Då jag upplevde det som ett ständigt påtryck med att få upp priset på bostaden trots att jag redan sagt att jag ville avvakta beroende på om någon mer skulle tillkomma i budgivningen. Två gånger hände det och då blev jag lite irriterad.

Johanna S
Hille

Jättebra! Bra återkoppling och mycket trevligt bemötande

Laila S
Forsbacka

Mycket trevligt bemötande. Professionell och kunnig. Vi är väldigt nöjda. Laila och Lars.

Johan B
Hille

Klockrent arbete och bra uppföljning. Kan inte vara annat än supernöjd

Roland N
Köpte sitt hus med hjälp av Anneli Lindberg en del av Fastighetsbyrån Gävle
Forsbacka

😁 Bara Bra Allting Gött ,Rekomederas 🎊

Erik R
Hedesunda

Toppen trevlig och duktig! Kändes bra att ha Annelie som mäklare.

Åke E
Valbo

Vi tycker att Julius gör sitt jobb på ett övertygande sätt.Allt tyder på att han med sin precision och tempo hjälper oss att nå målet om en försäljning inom kort. Åke o Mona Ericsson

Peter E
Bomhus

Anneli var omtänksam och inkännande. Hon anpassade försäljningen efter behovet och löste allt smidigt och snabbt. Precis vad min pappa behövde. Vi rekommenderar varmt Anneli.