Jenny Holgersson

Jenny Holgersson

Jenny Holgersson är mäklare på Fastighetsbyrån Gotland

Jenny Holgersson har varit registrerad mäklare sedan 2009-06. Jenny Holgersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-10 och har fått 346 omdömen med ett betyg på 4.7. Jenny Holgersson har haft 43 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 88% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

346 omdömen om Jenny Holgersson

Sedan starten hos Reco 2014
Annica F
Visby

Alltid trevligt och professionellt bemötande! Kunnig mäklare med extremt bra tillgänglighet vilket gjorde att jag upplevde att vi fick väldigt snabba svar på frågor, återkoppling efter visningar och så vidare. Jag är helnöjd och skulle definitivt anlita Jenny igen om det blir aktuellt med ytterligare bostadsaffärer!

Julia E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jenny Holgersson en del av Fastighetsbyrån Gotland
Visby

Jenny kändes väldigt pålitlig och är kunnig. Hon fanns alltid där för frågor och funderingar under hela säljprocessen.

Doris R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jenny Holgersson en del av Fastighetsbyrån Gotland
Visby

super professional, reliable and helpful!

Ingrid Ö

Kunnig Tillgänglig Trevlig Har inget att klaga på

Sandra E
Köpte sitt hus med hjälp av Jenny Holgersson en del av Fastighetsbyrån Gotland
Visby

Hon ordnade så vi fick komma på en förhandsvisning i området vi ville bo i och affären gick otroligt snabbt. Hon förmedlade dessutom ett annat objekt innan i samma område men där vi backade i budgivningen

Gun L
Köpte sitt hus med hjälp av Jenny Holgersson en del av Fastighetsbyrån Gotland
Norra Gotland

I förhållandet till den andra mäklaren vi haft kontakt med upplevde jag Jenny som gjorde det hon skulle men inte mer,

Maj N
Norra Gotland

Min upplevelse är ett trevligt och omhändertagande bemötande. Support dygnet runt känns det som då man alltid fick snabb återkoppling när något nytt hände eller om man själv hade funderingar. Vid beslutande situationer var hon ett bra bollplank med ärliga åsikter vilket kändes tryggt.

Daniel O
Visby

Fel fritt. Allt gick hur smidigt som helst

Sandra E
Visby

Enkel att ha att göra med och lyhörd. Otroligt medgörlig när man vacklar lite fram o tillbaka i besluten Tar sig tid även på udda tider Skulle absolut rekommendera.

Henrik Å
Visby

Trygg, stabil & kunnig mäklare med verklighetsuppfattning. Ödmjuk mot både köpare och säljare.