Harun Mustafa

Harun Mustafa

Harun Mustafa är mäklare på Fastighetsbyrån Gotland

Harun Mustafa har varit registrerad mäklare sedan 2014-05. Harun Mustafa har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-10 och har fått 424 omdömen med ett betyg på 4.8. Harun Mustafa har haft 50 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

424 omdömen om Harun Mustafa

Sedan starten hos Reco 2014
Kristofer G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Harun Mustafa en del av Fastighetsbyrån Gotland

Alltid glad och svara ta mig fan när som helst i luren. Killen värd sin vikt i guld!

Henrik N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Harun Mustafa en del av Fastighetsbyrån Gotland

Hej. Bra återkoppling och trevligt bemötande av Harun. Bra tempo i affären när det kom till avslut. Harun tillgänglig. Kanske mer kommunikation muntligt istället för över Mail och SMS men vi förstår även att Harun har mycket att göra. (Eller så är vi gammalmodiga 😊)

Josefin B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Harun Mustafa en del av Fastighetsbyrån Gotland

Snabb återkoppling och bra service.

Jesper G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Harun Mustafa en del av Fastighetsbyrån Gotland

En mäklare som direkt påvisade hög effektivitet och proffessionalitet. Harun vann snabbt vårt förtroende varpå snabbt (mycket) levererade i alla avseenden, kring alla spörsmål svar med vändande post. Flexibel. Intresse och bra uppföljning före och efter affär.

Charlie B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Harun Mustafa en del av Fastighetsbyrån Gotland

Lät att få tag på och snabb återkoppling. Smidig affär

Tony J
Visby

Otroligt bra medlare och hjälpsam

Gabriel C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Harun Mustafa en del av Fastighetsbyrån Gotland

Har både köpt och sålt med Harun. Han är engagerad och hjälpsam, anlitar honom gärna igen!

Ulf A
Visby

Har haft kontakt med Harun vid ett flertal tillfällen under många år i samband med köp och försäljning och hans bemötande och servicenivå är oerhört hög. Han har även en hög kompetens när det gäller berörda objekt.

Katharina A
Köpte sitt hus med hjälp av Harun Mustafa en del av Fastighetsbyrån Gotland
Södra Gotland

Harun är mycket trevlig och tillmötesgående. Han kunde svara på mina frågor och de han inte hade svar på vid tfn-samtal tog han reda på och återkom med. Jag fick ett professionellt intryck vid undertecknandet av fastighetsaffären på kontoret.

Amanda T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Harun Mustafa en del av Fastighetsbyrån Gotland

Harun bemötte oss otroligt professionellt och trevligt. Vi fick all information vi behövde och all kontakt från visning till att vi skrivit på papper har varit jättebra. Dom förväntningarna som vi hade var att upplevelsen skulle känna trygg då detta är första gången vi köper en bostad och allting kändes verkligen tryggt och bra. Harun levde upp till alla våra förväntningar och vi är jättenöjda. Sammanfattningsvis så har vi bara positiva saker att säga och är tacksamma för att vi blivit så väl bemötta.