Caroline Ludvigsson

Caroline Ludvigsson

Caroline Ludvigsson är mäklare på Fastighetsbyrån Halmstad

Caroline Ludvigsson har varit registrerad mäklare sedan 2016-07. Caroline Ludvigsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-02 och har fått 136 omdömen med ett betyg på 4.9. Caroline Ludvigsson har haft 7 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag verkligen älskar jobbet som mäklare! Jag brukar säga att en rekommendation är det bästa jag kan få i mitt jobb. Det innebär att jag lägger ner mycket tid på att göra mitt bästa för affären och mina kunder. Tveka inte att slå mig en signal om du har några frågor eller funderingar.

Vad gör du helst på fritiden?
På fritiden gillar jag främst att umgås med mina nära och kära.

Hur ser din drömbostad ut?
En villa nära havet hade varit riktigt fint!

2023-11 - 2024-10

136 omdömen om Caroline Ludvigsson

Sedan starten hos Reco 2017
Jonatan R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Caroline Ludvigsson en del av Fastighetsbyrån Halmstad
Centralt

Johanna är väldigt trevlig och tillmötesgående, snabb och smidig affär med hjälp av henne.

Tack Jonatan för dina trevliga ord! Mvh Caroline

Johanna K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Caroline Ludvigsson en del av Fastighetsbyrån Halmstad
Centralt

Mycket trevligt bemötande, positiv och proffsig rakt igenom. Jag kan verkligen rekommendera Caroline!

Svar från Caroline Ludvigsson

Tack vad roligt att höra! Jag är glad att jag fick förtroendet att hjälpa dig. Mvh Caroline

Christer N
Pålsbo

Kunnig, rak och tillmötesgående.

Svar från Caroline Ludvigsson

Tack för du tog dig tid att lämna mig en Reco!

Åse N
Pålsbo

Kunnig, tillmötesgående, trevlig och framförallt tillgänglig för frågor.😊

Svar från Caroline Ludvigsson

Tack för du tog dig tid att lämna mig en Reco!

Kristin B
Söder

Mycket trevlig och lättsam vid kontakter och gav ett tryggt och ärligt intryck.Tillmötesgående och snabb med återkoppling.

Svar från Caroline Ludvigsson

Tack vad glad jag blir. Roligt att få hjälpa dig hitta rätt och hoppas du kommer trivas! Mvh Caroline

Lars-göran S
Söder

Trevligt bemötande...noggrann

Tack snälla! Roligt att få förtroendet att hjälpa er! Mvh Caroline

Ulf O
Nissastrand

Caroline ger ett förtroende givande intryck. Hon är serviceinriktad, lyhörd och kompetent👍

Tack Ulf! Roligt att få göra affär med er. /Caroline

Lilian E
Centralt - Öster

Väldigt trevligt bemötande, kunnig, saklig. Förväntningarna var höga att vi skulle få sålt lägenheten efter drygt ett år. Vilket Caroline Ludvigsson lyckades med.

Svar från Caroline Ludvigsson

Tack Lilian för att du tog dig tid att lämna mig en Reco. Glad att ni är nöjda med processen! Mvh Caroline

Magnus N
Sofieberg-kärleken

Duktig mäklare. Trevlig seriös med fötterna på jorden.

Svar från Caroline Ludvigsson

Tack Magnus för de trevliga orden och för att jag fick möjligheten att hjälpa er med er försäljning! Mvh Caroline

Tore E
Centralt - Öster

Jag kan bara säga PROFFS PROFFS PROFFS Väl genom tänkt möte Har själv varit företagare i mer än 40 år Var rädd om denna klippa

Svar från Caroline Ludvigsson

Tack snälla Tore för dina fina ord. Vad glad jag blir! Roligt att få hjälpa er med försäljningen och önskar er all lycka i framtiden! Mvh Caroline