Mycket tillmötesgående och kunnig
Evelina Johansson
Evelina Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån Halmstad
.Evelina Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2012-06. Evelina Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-09 och har fått 262 omdömen med ett betyg på 4.7. Evelina Johansson har haft 10 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 85% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
262 omdömen om Evelina Johansson
Både Evelina och Sofie Rane har varit engagerade och professionella. Hjälpsamma och tillgängliga. Vi är mycket nöjda
Proffsig och bäst varje gång :)
Evelina har varit lätt att hålla kontakten med och alltid fått ett bra bemötande! Hon har varit ett bra bollplank till alla våra funderingar och frågor. Rekommenderas varmt!
Evelina har bemött oss väldigt bra och visat stor förståelse för vår situation. Vi sålde under en svår tid med räntehöjningar osv. och haft många visningar men hon hjälpte oss hålla modet uppe. Hon har varit toppen på att hålla kontakten och har aldrig tagit lång tid att få svar på frågor etc. Även bra bollplank för strategier om visningar, utgångspris, bud osv.
Bra erfarenhet, tillgänglig och snabb återkoppling. Kan verkligen rekomenderas
Supernöjd! Tryggt och enkelt. Kan varmt rekommendera Evelina och Fastighetsbyrån i Halmstad.
En mycket bra mäklare som lägger ner hårt jobb för att få en försäljning att bli så bra som möjligt. Otroligt nöjd!
Evelina var väldigt informativ och alltid tillgänglig!
Det har varit fantastiska månader med Evelina, hon är en godhjärtad person med tålamod, förståelse samt extremt hjälpsam. Hon har många erfarenheter och känner många personer inom försäljnings branschen då det blir enklare att sälja ens bostad.