Han är jättebra på sitt jobb🤩
Josef Gubrail
Josef Gubrail är mäklare på Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
.Josef Gubrail har varit registrerad mäklare sedan 2018-07. Josef Gubrail har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-11 och har fått 230 omdömen med ett betyg på 5.0. Josef Gubrail har haft 55 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2024-02 - 2025-02
230 omdömen om Josef Gubrail
Josef har varit tillmötesgående och tillgänglig. Han har varit engagerad och gjort realistiska bedömningar och avvägningar vad gäller prissättning och marknadens intresse för vår lägenhet. Han besitter stor social kompetens och har varit lyhörd för våra behov. Vi rekommenderar varmt att anlita Josef Gubrail som er mäklare! MVH. Sylvia Lind och Bjarne Löwdin
Otroligt engagerad och målmedveten. Man kände sig trygg från första början och under hela processen.
Han är mycket snäll och har tålamod med sina kunder.han hjälper också kunderna och svarar på alla frågorna.Han är som av en familj.
Josef var alltid väldigt trevlig, svarade alltid kvickt, kunde hjälpa till med det man frågade om och gjorde hela upplevelsen väldigt smidig!
Jag är OTROLIGT NÖJD med Josef och hela försäljningsprocessen! Från start till mål har han varit engagerad, professionell och lyhörd. Det har känts som att få hjälp av en nära vän eller familjemedlem snarare än en mäklare, och den tryggheten har varit ovärderlig. Josef har hanterat allt smidigt och effektivt, och jag har känt mig väl omhändertagen hela vägen. Jag kan varmt rekommendera honom till alla som letar efter en mäklare som verkligen bryr sig och gör det lilla extra!
Jag är väldigt nöjd med Josef och insatsen genom hela processen. Han var professionell, engagerad och tydlig i sin kommunikation, vilket gjorde allt mycket smidigare för mig.
Josef är en mycket social och trevlig person. Svarar alltid snabbt på mejl och sms. Vi var väldigt nöjda med bemötandet när vi köpte lägenhet.
Han är en bra mäklare Mvh Kjelle
Pålitlig och trygg. Kan sina objekt bra! Har anlitat honom innan och väljer att fortsätta .