Sara Rhawi

Sara Rhawi

Sara Rhawi är mäklare på Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

Sara Rhawi har varit registrerad mäklare sedan 2024-03. Sara Rhawi har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 26 omdömen med ett betyg på 5.0. Sara Rhawi har haft 18 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

26 omdömen om Sara Rhawi

Sedan starten hos Reco 2024
Anna N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sara Rhawi en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby - Grimsta

Sara har gjort sitt yttersta för att göra både säljaren och mig som köpare nöjda. Hon har på ett pedagogiskt sätt hjälpt mig igenom hela processen som första bostadsköpare. Initiativtagande, lätt att nå, snabb och en allmänt trevlig person. Jag är sååå nöjd, hade inte kunnat be om ett bättre omhändertagande.

Ebba J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sara Rhawi en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Norra Villastad

Sara har varit väldigt behjälplig när det kom till min försäljning. Stöttade även mycket i frågor och funderingar man hade under processen. Fanns alltid lätt tillgänglig. Väldigt nöjd men henne som mäklare.

Josefine Maria L
Hässelby Strand

Mäklaren var väldigt trevlig och hjälpsam. Som förstagångsköpare hade jag mycket frågor, och jag fick bra svar och förklaringar av mäklaren. Det var smidigt och enkelt att fixa en privatvisning på en tid som passade mig. Jag är mycket nöjd med all hjälp jag har fått.

Saga R
Vällingby Centrum

Mäklaren var trevlig och hjälpsam på alla sätt man förväntar sig. Blev lite fram och tillbaka i bostadsköpet, men blev tillslut gott och hanterades bra från mäklaren.

Adis A
Hässelby - Lövsta Allé

Mäklaren var klockren och bemötte oss på ett väldigt bra vis. Hon levde upp till våra förväntningar och var väldigt hjälpsam från start till slut. Vär upplevelse var jättebra och vi har inga klagomål överhuvudtaget. Jag rekommenderar Sara starkt som mäklare!

Bhavana R
Vällingby Parkstad / Råcksta

Hon var väldigt aktiv under hela tiden. Mycket organiserat med arrangemanget av visningen. Hon höll oss alltid uppdaterade och hade många bra tips.

Johanna M
Spånga - Solhem

Väldigt kunnig och trevlig. Återkopplade alltid och svarade fort när jag hörde av mig och undrade över något. Jag kände mig trygg mitt köp.

Berndt S
Hässelby - Lövsta Allé

En riktig toppen mäklare. Hon är super trevlig, noggrann, lättsam.

Franz U
Vällingby Parkstad / Råcksta

Sara är otroligt duktig och engagerad! Hon finns alltid tillgänglig och hjälper till med stor entusiasm! Hon är en fantastiskt duktig mäklare som vi helhjärtat rekommenderar!

Svar från Sara Rhawi

Stort tack för era varma ord! Det betyder så mycket att höra att ni uppskattar mitt engagemang och att jag kunnat finnas där för er under hela processen. Det har varit en glädje att få arbeta med er. Tack! 😊 MVH, Sara Rhawi, Fastighetsbyrån

Najma Abshir M
Vällingby Parkstad / Råcksta

Vi har varit jättenöjda med Sara hon är toppen mäklare!

Svar från Sara Rhawi

Tack för det fina orden Najma! Det har varit en ära att få hjälpa er med denna försäljning! Varma hälsningar, Sara Rhawi, Fastighetsbyrån