Sara Rhawi

Sara Rhawi

Sara Rhawi är mäklare på Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

Sara Rhawi har varit registrerad mäklare sedan 2024-03. Sara Rhawi har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 18 omdömen med ett betyg på 5.0. Sara Rhawi har haft 10 försäljningar sen 2024-03 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.

2024-03 - 2024-10

18 omdömen om Sara Rhawi

Sedan starten hos Reco 2024
Franz U
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sara Rhawi en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby Parkstad / Råcksta

Sara är otroligt duktig och engagerad! Hon finns alltid tillgänglig och hjälper till med stor entusiasm! Hon är en fantastiskt duktig mäklare som vi helhjärtat rekommenderar!

Svar från Sara Rhawi

Stort tack för era varma ord! Det betyder så mycket att höra att ni uppskattar mitt engagemang och att jag kunnat finnas där för er under hela processen. Det har varit en glädje att få arbeta med er. Tack! 😊 MVH, Sara Rhawi, Fastighetsbyrån

Najma Abshir M
Vällingby Parkstad / Råcksta

Vi har varit jättenöjda med Sara hon är toppen mäklare!

Svar från Sara Rhawi

Tack för det fina orden Najma! Det har varit en ära att få hjälpa er med denna försäljning! Varma hälsningar, Sara Rhawi, Fastighetsbyrån

David J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sara Rhawi en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby Parkstad / Råcksta

Smidigt, proffsigt bemötande och hantering av mitt lägenhetsköp.

Svar från Sara Rhawi

Stort tack David! Du har varit helt fantastiska att arbeta med, hoppas du kommer stortrivas i din nya lägenhet! Varma hälsningar, Sara Rhawi, Fastighetsbyrån

Annika P
Spånga - Bromsten

Sån underbar mäklare den bästa Hon kan sin sak fast hon bara är 22 år Hon är en jätte härlig person och väldigt duktig på sin sak Allra högsta betygen för Sara Hon kommer att gå långt Mvh Nina och Annika ♥️♥️♥️

Svar från Sara Rhawi

Wow, vilken fantastisk feedback! Jag är så rörd och tacksam för era fina ord! Det har varit en ära att få hjälpa er, och jag uppskattar verkligen ert förtroende. Att höra att ni är nöjda betyder allt för mig! Tack för ert stöd och för att ni tror på mig, det värmer verkligen. ♥️😊 Varma hälsningar, Sara Rhawi, Fastighetsbyrån

Razia S
Hässelby Strand

En fantastisk fastighet mäklare med hög kompetens , ärligt och professionellt.

Svar från Sara Rhawi

Tack för de fina orden Razia! Det betyder mycket att höra att ni uppskattade mitt arbete och att min ärlighet och professionalism gjorde skillnad. Tack för förtroendet och för att jag fick vara en del av er resa! 😊 MVH, Sara Rhawi, Fastighetsbyrån

Nairi A
Hässelby Strand

Mycket bra, hon gör sitt jobb väldigt bra, hon hjälper till om du behöver hjälp

Svar från Sara Rhawi

Stort tack för de fina orden Nairi! Känns väldigt bra att du upplever mig precis som jag vill bli upplevd. MVH, Sara Rhawi, Fastighetsbyrån

Adrian H
Hässelby - Lövsta Allé

Toppen mäklare rakt igenom! Trevlig, professionell och flexibel. Vi är mycket nöjda :)

Svar från Sara Rhawi

Tack för de värmande orden Adrian! Det gläder mig att ni är nöjda och att jag fick möjligheten att hjälpa er genom processen. Det har varit en ära att få arbeta med er – tack för förtroendet! 😊 MVH, Sara Rhawi, Fastighetsbyrån

Sohrab Noah E

Sara är den typen av mäklare som man vågar överlämna hela affären till: trygg, skarp och lösningsfokuserad. Hon verkar verkligen älska det hon gör och arbetar oförtruten för att hitta en lösning. Jag tror att hon höll 10 tals visningar och säkert många fler samtal. Mycket tacksam för allt jobb för att få affären avklarad!

Svar från Sara Rhawi

Tack så mycket för de fina orden! Det betyder oerhört mycket att höra att ni känt er trygga och nöjda genom hela processen. Jag brinner verkligen för att hjälpa mina kunder och det är en ära att få förtroendet att hantera något så viktigt som en bostadsaffär. Tack för att jag fick hjälpa er! MVH, Sara Rhawi, Fastighetsbyrån

Theo A
Vällingby Parkstad / Råcksta

Riktigt positiv och engagerad. Skapade en god känsla kring hela mitt köp av lägenhet och alldedes felfritt. Toppen mäklare!

Svar från Sara Rhawi

Tack för det fina orden bästa Theo! Det var en fröjd att hjälpa dig till ett lyckat köp. MVH, Sara Rhawi, Fastighetsbyrån

Niko L
Spånga - Solhem

Fick snabb hjälp och hela processen var extremt välskött. Tydliga genomgångar av allt som inte lämnade några frågetecken och gav en smidig affär. Tack!

Svar från Sara Rhawi

Stort tack för de superfina orden Niko! Alltid lika kul med nöjda klienter. Detta är precis det jag strävar efter att vara som mäklare, så det är väldigt kul att ni upplever mig precis så. MVH, Sara Rhawi, Fastighetsbyrån