Marius Tunaru

Marius Tunaru

Marius Tunaru är mäklare på Fastighetsbyrån Jönköping

Marius Tunaru har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Marius Tunaru har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-11 och har fått 93 omdömen med ett betyg på 4.8. Marius Tunaru har haft 24 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

93 omdömen om Marius Tunaru

Sedan starten hos Reco 2022
Agneta T
Huskvarna Norrängen

Marius är en super mäklare väldigt trevlig o man får förtroende för honom. Lägger ner mycket tid o energi på sin försäljning.

Jan T
Huskvarna Norrängen

Saklig snabb arbetsam beslutsam lätt att få återkoppling trevlig passar mycket bra för sitt jobb

Birgitta S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marius Tunaru en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Kungsängen

Vi blev mycket väl bemötta av Marius som skötte denna affären, allt förlöpte väldigt smidigt och trivsamt !

Benny E
Kungsängen

Mycket noggrann vid genomgångarna så alla kände sig trygga

Rune N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marius Tunaru en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Kungsängen

Mycket kunnig, kommunikativ och uppdaterad om marknaden.

Michael M
Hovslätt

Mycket duktig mäklare Den bästa vill jag påstå ! efter att Skandiamäklarna i Jönköping misslyckats med uppdraget lyckades Marius genom sitt engagemang fixa affären! Tack!! Rekommenderas verkligen

Mikael M
Köpte sitt hus med hjälp av Marius Tunaru en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Huskvarna Söder

Väldigt duktig mäklare som tog sig tid att förklara allt så att vi kände oss säkra under husköpets gång.

Pontus R
Tokarp

Trevligt bemötande, professionell, tydlig.

Joachim G
Tokarp

Den bästa mäklaren jag har haft.

Magnus R
Munksjöstaden

Seviceminded och trevlig. Löste vårt behov av parkeringsplats och lämnade snabbt besked.