Alexander Parmhed

Alexander Parmhed

Alexander Parmhed är mäklare på Fastighetsbyrån Karlskoga

Alexander Parmhed har varit registrerad mäklare sedan 2019-12. Alexander Parmhed har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-01 och har fått 304 omdömen med ett betyg på 4.9. Alexander Parmhed har haft 40 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

304 omdömen om Alexander Parmhed

Sedan starten hos Reco 2020
Camilla J
Sålde sitt hus med hjälp av Alexander Parmhed en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Karlberg

Mkt bra bemötande, kunnig och saklig. Tog sig tid att förklara och svara på frågor. Bra uppdatering om försäljningsläget samt snabb återkoppling.Hela husförsäljningen smidig från början till slut.

Svar från Alexander Parmhed

Vilken fin reco - tack! Lycka till med flyttandet och ha en fin höst, så ses vi i december igen. J

Pierre J
Karlberg

Kunnig samt lyhörd. Gav ett positivt intryck från första mötet. Fick en bra genomgång av alla händelser i en försäljning. Höll oss uppdaterade under resans gång till försäljningen av huset.

Svar från Alexander Parmhed

Tack! Var jäkligt kul att få hjälpa till med förmedlingen av ert fina hus. Lycka till med flyttandet så ses vi på tillträdet. J

Thanh Son N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Parmhed en del av Fastighetsbyrån Karlskoga

Vi tycker att han är bra, lättsam, trevlig, väldigt noggrann. Han ger väldigt bra info.

Svar från Alexander Parmhed

Tack! Glädjer mig verkligen att få ett så fint omdöme. Ha en fin höst så ses vi på tillträdet! J

Hugo F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Parmhed en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Karlberg

Magiskt bemötande! Lätt att ha att göra med och otroligt proffsig!

Svar från Alexander Parmhed

Tack för en så fin reco! Det var lätt att ha göra med er som säljare och köpare också, tack för en trevlig affär. J

Numan B
Köpte sitt hus med hjälp av Alexander Parmhed en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Stora Valla

Att köpa hus i Karlskoga/Degerfors var ett av de viktigaste besluten i våra liv, och Alexander Parmhed var vår guide och största stöd genom hela processen. Han är otroligt professionell, vänlig och hjälpsam. Han fanns alltid där med tålamod och som en pålitlig rådgivare i varje steg. Han lyssnade noggrant på våra önskemål och presenterade alternativ som passade våra behov perfekt. Tack vare hans noggranna arbete och genuina engagemang kunde vi köpa vårt drömhem. Hans vänlighet, arbetsmoral och förtroendeingivande sätt gjorde...

Svar från Alexander Parmhed

TACK! Vilken superfin reco att få. Jag är otroligt tacksam och glad över era fina ord. Grattis till ett superfint hus! Vi ses på tillträdet.

Adile B
Stora Valla

Vi är blev bemöt på ett riktigt bra sätt fick all hjälp som möjligt. Vi är mycket nöjd med mäklaren han är verkligen bäst på sitt jobb löser alla problem fixat allt på en gång är smidig och jätte felxibel.

Svar från Alexander Parmhed

Tack så mycket, vilken fin reco! Ha en fin fortsättning på hösten så ses vi på tillträdet. J

Jennifer Z
Rävåsen

Duktig, trevlig och lättsam mäklare. Skulle varmt rekommendera Alexander till en försäljning/ett köp av bostad.

Tack för din fina reco! Ha en fin höst. J

Kajsa P
Rävåsen

Tillmötesgående informativ tydlig faktabaserad mycket trevlig.

Svar från Alexander Parmhed

Tack för recon! Snabb och smidig affär med en bra köpare, kan ju inte bli bättre. J

Ulla K
Strömtorp

Serviceinriktad , artig och trevlig. Inyssnande.

Svar från Alexander Parmhed

Tack för recon och tack för ett trevligt samarbete. Lycka till med flytten! J

Lovisa R
Fisksjön

Regelbunden återkoppling och uppföljning vilket uppskattas enormt mycket. Utan det intresset från Parmheds sida hade vi absolut inte stått här idag.

Svar från Alexander Parmhed

Tack så mycket, vilken kul reco att få! Vi hörs vidare under hösten. J