Alexander Parmhed

Alexander Parmhed

Alexander Parmhed är mäklare på Fastighetsbyrån Karlskoga

Alexander Parmhed har varit registrerad mäklare sedan 2019-12. Alexander Parmhed har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-01 och har fått 320 omdömen med ett betyg på 4.9. Alexander Parmhed har haft 45 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2025-02

320 omdömen om Alexander Parmhed

Sedan starten hos Reco 2020
Rozita J
Köpte sitt hus med hjälp av Alexander Parmhed en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Övre Aggerud

Han var lätttillgänglig, smidig och snabb. Han lyssnade både på säljare och köpare.

Svar från Alexander Parmhed

Tack för din reco! Ha det så fint och lycka till med flytten. J

Maud I

Trevlig Duktig och omtänksam Återkopplade frågor omgående Tillgänglig

Tack för din fina reco! Lycka till med flytten. J

Alexander J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Parmhed en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Karlberg

Jag är mycket nöjd med hjälpen jag fick av Alexander Parmhed vid försäljningen av min lägenhet. Från start till mål var han professionell, lyhörd och engagerad. Han höll mig uppdaterad genom hela processen och gav tydliga råd som gjorde att jag kände mig trygg. Försäljningen gick smidigt och resultatet blev bättre än förväntat. Jag kan varmt rekommendera Alexander till andra som söker en kunnig och pålitlig mäklare.

Svar från Alexander Parmhed

Tack!! Vilken fin reco, vad glad jag blir. Lycka till i Örebro, hoppas bara du inte börjar hålla på dom i fotboll nu ;)

Nathalie N
Sålde sitt hus med hjälp av Alexander Parmhed en del av Fastighetsbyrån Karlskoga

Vi är mycket nöjda! Vi blev bemötta på ett proffsigt men ändå personligt sätt vilket passade oss perfekt! Han var med oss genom hela processen svarade på alla frågor och guidade oss genom besluten. Jättebra verkligen

Svar från Alexander Parmhed

Tack för ett trevligt samarbete! Hoppas allt går fint med flyttandet. Jag ska njuta här av min föräldraledighet, så tyvärr får jag inte träffa er på tillträdet. J

Marek M
Karlshagen

Alexander.... Man på rätt plats. Professionell. Personlig kultur. Jag tror att han gillar sitt jobb Jag rekommenderar ....

Svar från Alexander Parmhed

Vilken fin reco, tack!! Och ja, jag älskar mitt jobb. J

Andreas B
Övre Aggerud

Kunnig och engagerad mäklare. Köpet var smidigt och bra ordning på allt. Kändes tryggt.

Svar från Alexander Parmhed

Tack, vilka snälla ord! Det är lätt för mig när jag har smidiga både köpare och säljare också. J

Christer G
Övre Aggerud

Bra bemötande, har fått den hjälp som vi räknade med. Kan väl inte bli bättre

Svar från Alexander Parmhed

Tack! En smidig affär med smidiga köpare och säljare, kan inte bli bättre för mig heller. Tack för att jag fick förtroendet att förmedla ytterligare en bostad åt dig/er. J

Camilla B
Storängen

Trevligt bemötande, tydlig, visade och informerade på ett bra sätt, visade tillgänglighet, vara informativ

Svar från Alexander Parmhed

Tack för en fin reco! Varmt lycka till med flyttandet så ses vi på tillträdet. J

Mikael A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Parmhed en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Centralt

ett mycket proffessionellt och bra bemötande. Levde upp till mina förväntningar. Noggrann, trevlig och bra på all sätt. Man blir lugn och trygg när man har med en sådan mäklare att göra. Mycket bra!

Svar från Alexander Parmhed

Vilken fin reco, varmt tack! Nu ska vi bara se till att det blir en lika trygg försäljning av din bostad också. J

Faria A
Skranta

Han är proffesionell, har ett trevligt bemötande och tillgänglig. Han svarar bra på frågor och kan förklara så man förstår. Han ger bra tips och ger rum för att man ska komma med egna förslag. Jag kände att jag kunde lita på honom. Han förklarar tydligt vad som kommer hända och ger viktig information så man förstår vad man ger sig in på. Han är noga med det han gör. Jag är nöjd.

Tack! Vilken fin reco. Tack för ett gott samarbete. J