Ann Skoglund

Ann Skoglund

Ann Skoglund är mäklare på Fastighetsbyrån Karlskoga

Ann Skoglund har varit registrerad mäklare sedan 2006-02. Ann Skoglund har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-10 och har fått 330 omdömen med ett betyg på 4.8. Ann Skoglund har haft 43 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2025-02

330 omdömen om Ann Skoglund

Sedan starten hos Reco 2014
Marianne D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ann Skoglund en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Centralt

Kunnig, god service o kvalitet

Tindra B
Kanada

Allt gick bra. Bra kommunikation, smidig påskrivning, allmänt härlig person:)

Håkan K
Köpte sitt hus med hjälp av Ann Skoglund en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Ramshöjden

Blev trevligt bemött och Mäklaren levde upp till våra förväntningar. Har uppträtt mycket smidigt hela vägen.

Margareta B
Ramshöjden

Ann är lätt att arbeta med. Hon är erfaren och kunnig. Vi har som familj tidigare erfarenhet av Ann och är lika nöjda då som nu med det jobb hon utfört.

Jonas W
Karlberg

Väldigt trevlig o lätt o har göra med. Kunnig o ärlig. Kör inte med falskt smicker o fjäskande som jag upplever andra mäklare har kört med. Kommer rekommendera Ann om nån vill ha tips av mig om en bra mäklare!

Lisa E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ann Skoglund en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Karlberg

Jättetrevlig, trygg, professionell och man märker att hon har lång erfarenhet av marknad och bostadsaffärer. Väldigt nöjd med all hjälp!

Svar från Ann Skoglund

Tack Lisa, för de fina orden. Det har varit en trivsam "resa" ihop med dig också och jag tycker att vi har haft ett bra och fungerande samarbete. Nu fixar vi till det sista och låter din köpare komma in så fort som möjligt. Ha der nu så bra i Örebro och vill du/ni komma åt det här hållet igen så hjälper jag gärna er med att hitta er nya bostad. Med vänliga hälsningar Ann

Ann-Louise K
Bruket

Ann är en trevlig och seriös mäklare.. det märks att hon brinner för sitt jobb. Jag kan varmt rekommendera henne till andra som ska sälja en bostad.. hon är toppen :)

Svar från Ann Skoglund

Tack Louise! Blev en lite längre process än vad vi kanske trodde men vi har kämpat på bra och jag tycker att vi har fått tag på en riktigt bra och passande köpare. Nu tar vi och avslutar det hela på ett bra sätt också. Vi syns i slutet av mars. Ha det så bra tills dess! Med vänliga hälsningar Ann

Britt S
Centralt

Ann är trygg, kunnig, saklig i sin profession och har lämnat en precis lagomt omfattande och fräscht presenterad information om objektet. Har gett ett mycket fint bemötande under både visning, uppföljande kontakt, budgivning och kontraktskrivning. Är mån om att jag som kund får svar på frågor och funderingar, kan ta del av all information och förstår processen. Jag har en mycket bra upplevelse av den här köpprocessen.

Svar från Ann Skoglund

Tack för den fina recon Britt! Tycker att det har varit en trivsam "resa" tillsammans med dig också och jag hoppas nu att vi avslutar bra med tillträdet här inom ca en månad. Sen ska det bli roligt att se vad du kommer att göra med bostadsrätten framöver och du vet att det bara är att ringa så kommer jag och gör en ny värdering åt dig. Ha det nu så bra tills vi syns igen! Med vänliga hälsningar Ann

Andreas G
Sålde sitt hus med hjälp av Ann Skoglund en del av Fastighetsbyrån Karlskoga

Mycket bra och professionell mäklare, Rak och saklig

Svar från Ann Skoglund

Tack Andreas! Blev en trivsam affär tillsammans med er och hoppas nu att det känns bra med ert nya boende och att ni kommer att få ert nya boende dit ni vill till slut. Hörde ju lite om era framtidsplaner med det "projektet". Du får höra av dig när du tycker det är läge för att göra en ny värdering på den fastighetn. Ha det så bra! Med vänliga hälsningar Ann

Linnea J
Köpte sitt hus med hjälp av Ann Skoglund en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Åtorp

Återkopplar bra ! Och när hon skulle åka på semester så fixade hon så hennes kollegor kunde hjälpa oss så snabbt och smidigt ! Jätte bra fastighetsbyrå!

Svar från Ann Skoglund

Tack Linnea! Ni fick chansen att träffa mina duktiga kollegor också och det känns skönt att veta att man kan åka på semester och veta att mina kunder blir väl omhändertagna under tiden. Hoppas nu att ni kommer att trivas i ert nya hus. Med vänliga hälsningar Ann