Tillänglig, tillmötesgående och professionell mäklare. Därför rekommenderar jag Max till potentiella kunder som önskar en trygg och smidig husaffär.
Max Nilsson
Max Nilsson är mäklare på Fastighetsbyrån Karlskoga
.Max Nilsson har varit registrerad mäklare sedan 2022-01. Max Nilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 223 omdömen med ett betyg på 4.8. Max Nilsson har haft 37 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-02 - 2025-02
223 omdömen om Max Nilsson
Toppen på alla sätt, inga konstigheter alls
Vi är väldigt nöjda med Max! Han levde upp till våra förväntningar och önskemål på alla sätt! Stort engagemang och väldigt tillmötesgående. Rekommenderas stark vid både köp och försäljning av bostad ⭐️
Trevligt bemötande och svarade snabbt på alla frågor.
Trevlig mäklare. Följde upp frågor som jag hade
Alltid tillgänglig för frågor och väldigt flexibel för att göra det smidigt för mig. En riktig klippa!
Tack Leo, kul att hjälpa dig hitta rätt bostad!
Max är mycket trevlig och tillmötesgående, han är hjälpsam, svara på frågor dygnet runt, han ha kunden i fokus och väldigt proffsig. Vi köpte vårt hus av Max och vi visste han är duktig, så därför ville vi att han skulle sälja vårt hus också. Max har varit helt fantastisk på alla plan och det finns inget negativt att säga om honom, han är enligt.mig bästa mäklaren.
Tack Åsa, tack för dom fina orden och för förtroendet i både köp och säljprocessen. Att få jobba med kunder som dig gör att man alltid vill höja sig och göra det där lilla extra.
Vilken stjärna Max är! Han är otroligt kunnig inom sitt område och gjorde hela processen smidig och stressfri. Tack vare hans expertis och engagemang hittade vi vårt drömhus. Jag kan varmt rekommendera Max till alla som söker en professionell och pålitlig mäklare!
Stort tack för dom fina orden. Glad att kunna hjälpa dig och familjen hitta er drömbostad! Kommer bli så bra. Ses på tillträdet! /M
Max är en suverän mäklare. Mycket trevlig och hjälpsam på alla vis. Han var mycket hjälpsam eftersom jag aldrig förut köpt en bostadsrätt . Kan verkligen rekommendera han. Han får full pott av mig. Mvh Per Karlsson
Stort tack för dom fina orden Per. Ha de bäst, så ses vi på tillträdet. Mvh Max
Max var mycket trevlig i att hantera mig personligen och mycket effektiv när vi diskuterade att köpa ett bostad. Han gav mycket hjälp i detta avseende och var snabb med att svara på frågor om detta hade planerat. Max är en respektabel och väldigt trevlig person att ha att göra med.Jag är väldigt tacksam mot honom.
Stort tack för den fina recon Elias och för ditt trevliga bemötande. Glad att jag kunde hjälpa dig hitta en bra bostad!