Fastighetsbyrån Karlskoga

• BadgeNineYears
1 241
4.8
Ring 0586-333 02 Dela

Om du ska göra en bostadsaffär i Karlskoga eller Degerfors ska du vända dig till oss på Fastighetsbyrån. Vi här på kontoret har lång erfarenhet och vi alla är uppvuxna häromkring. Därför har vi en känsla för området och marknaden som är otroligt stark. Fastighetsbyrån är Sveriges största mäklarkedja och du hittar vårt Karlskogakontor...

1241 omdömen om Fastighetsbyrån Karlskoga

Sedan starten hos Reco 2013

Emma F
Svartå

Trevlig och kunnig. Väldigt hjälpsam under hela processen!

Emelie L
Svartå

Trevligt bemött. Informativ om alla steg att gå igenom. Mycket nöjd!

Linus A
Svartå

Trevlig och lät att göra med. Väldig snabb på att svara och ta kontakt med. Vi är väldigt nöjda.

Lars Göran O
Sålde sitt hus med hjälp av Alexander Parmhed en del av Fastighetsbyrån Karlskoga

Mycket bra bemötande tydlig och kunnig och tog sej tid att lyssna. vid första mötet innan vi sålde stugan. Därefter fortsatt bra kontakt. Våra förväntningar uppnåddes med råge. Vi kommer att rekommendera honom och den extra kontaktpersonen Micaela Johansson. Vänliga hälsningar Lasse Gunvor

Svar från Alexander Parmhed

Tack, vilken fin reco! Både jag och Micaela säger tack, och ni var väldigt trevliga att jobba med också. Ha en fin vår! J

Martin B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Micaela Johansson en del av Fastighetsbyrån Karlskoga

Micaela hade ett mycket bra bemötande och var flexibel, gjorde ett mycket gott intryck helt enkelt.

Linda J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Max Nilsson en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Bossåsen

Professionellt bemötande, lyhörd och tillmötesgående! Samtidigt ett tryggt stöd under hela processen utifrån mina förutsättningar. Jag är tacksam och nöjd med allt från första mötet!

Cecilia W
Köpte sitt hus med hjälp av Ann Skoglund en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Centralt

Bra bemötande, kunnig mäklare. Ann är erfaren och hanterar alla delar av försäljningsprocessen som gör både säljare och köpare nöjda.

Sarah B
Köpte sitt hus med hjälp av Max Nilsson en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Karlberg

Jättebra intryck! Trevligt och proffsigt bemötande. Snabb återkoppling vid frågor. Rekommenderas varmt!

Göran S
Bossåsen

Toppen mäklare ! Vi är mycket nöjda.Om vi behöver mäklare i framtiden så blir det max.

Theresé L
Centralt

När vi köpte huset för 12år sedan skötte Ann visning/försäljning. Vi hade stort förtroende för henne och valet vid vår försäljning nu var därför enkelt. Hon är ärlig, tillmötesgående och väldigt förtroendeingivande. Kunnig, påläst och noggrann. SUPERNÖJD!!!

Rikard L
Centralt

Ann Skoglund får bästa betyg från mej. Saklig och noggrann, förklarar och visar på ett mycket professionellt vis. Mvh Rickard Larsson

Isak B
Köpte sitt hus med hjälp av Andreas Jansson en del av Fastighetsbyrån Karlskoga

Super trevlig och duktig mäklare! Fick svar på alla mina frågor och alla mina funderingar!

Ebba Å
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Jansson en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Karlberg

Snabbt, smidigt och trevligt! Lätt att få kontakt med och väldigt tillmötesgående.

Tony S
Villingsberg

Bemött av Andreas på ett positivt sätt varje gång vi har kontaktat honom. Andreas levde Upp till dom förväntningarna. Sammanfattning vid försäljningen av vårat hus. Så blev det en väldigt snabb och enkel försäljning av vårat hus.

Mikael A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ann Skoglund en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Centralt

Mycket bra och professionellt bemötande vilket jag förväntade mig. Har haft kontakt med Ann Skoglund tidigare. Väldigt nöjd!

Svar från Ann Skoglund

Hej Micke och tack för de fina orden! Är alltid trevligt att få chansen att hjälpa dig med dina bostadsaffärer. Nu tar vi och fixar till det sista också inom kort. Ha en fin dag! Med vänliga hälsningar Ann

Jennifer Z
Sålde sin lägenhet med hjälp av Max Nilsson en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Rävåsen

Är mycket nöjd med Max som mäklare. Trevlig och lättsam, snabb på återkoppling och väldigt seviceminded. Rekommenderar verkligen 🌟

Mattias Stig E
Köpte sitt hus med hjälp av Andreas Jansson en del av Fastighetsbyrån Karlskoga

Köpte hus där Andreas var mäklare. Andreas var mycket trevlig, professionell och snabb att återkoppla med svar på våra frågor. Därför valde vi efter kontraktsskrivningen Andreas som ansvarig mäklare till försäljningen utav vår egen bostad. Rekommenderas.

Caroline H
Svartå

En toppen mäklare som lyssnar till ens önskemål. Man känner sig trygg och inga konstigheter 👍 rekommenderar starkt!

Walid A
Sålde sitt hus med hjälp av Max Nilsson en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Fisksjön

Tillänglig, tillmötesgående och professionell mäklare. Därför rekommenderar jag Max till potentiella kunder som önskar en trygg och smidig husaffär.

Tim S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Max Nilsson en del av Fastighetsbyrån Karlskoga

Toppen på alla sätt, inga konstigheter alls

Elvira Isabel F
Sålde sitt hus med hjälp av Max Nilsson en del av Fastighetsbyrån Karlskoga

Vi är väldigt nöjda med Max! Han levde upp till våra förväntningar och önskemål på alla sätt! Stort engagemang och väldigt tillmötesgående. Rekommenderas stark vid både köp och försäljning av bostad ⭐️

Kenneth L
Köpte sitt hus med hjälp av Max Nilsson en del av Fastighetsbyrån Karlskoga

Trevligt bemötande och svarade snabbt på alla frågor.

Emma Margaretha Nicole O
Sålde sitt hus med hjälp av Micaela Johansson en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Kumla Kommun

Lättsam , förstående och duktig tjej! Vi är jättenöjda!

Svar från Micaela Johansson

Gör mig glad att höra att ni är nöjda, lycka till framöver i erat nya boende! :)

Marianne D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ann Skoglund en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Centralt

Kunnig, god service o kvalitet

Svar från Ann Skoglund

Tack Marianne! Det gick ju smidigt :-) Nu tar vi och fixar det andra också och förhoppningsvis det lika smidigt. Syns inom kort. Med vänliga hälsningar Ann

Shakila M
Köpte sitt hus med hjälp av Micaela Johansson en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Kumla Kommun

Snabb service, effektiv och hjälpsam.

Svar från Micaela Johansson

Kul att höra att du är nöjd, hoppas du kommer trivas!

Tindra B
Kanada

Allt gick bra. Bra kommunikation, smidig påskrivning, allmänt härlig person:)

Svar från Ann Skoglund

Tack Tindra! Jag upplever att hela "gänget" har varit bra och min nya "mäklarassistent" gjorde ett suveränt jobb. Hade varit bra om vi fick behålla honom både som "mäklarassistent" och "vaktmästare" :-)) Vi syns snart igen och gör det sista! Ha det så bra tills dess. Med vänliga hälsningar Ann

Håkan K
Köpte sitt hus med hjälp av Ann Skoglund en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Ramshöjden

Blev trevligt bemött och Mäklaren levde upp till våra förväntningar. Har uppträtt mycket smidigt hela vägen.

Svar från Ann Skoglund

Tack Håkan! Det har ju varit en lite annorlunda affär men jag tycker att samtliga parter har skött sig riktigt bra. Nu gör vi det sista också på ett bra sätt. Syns snart! Med vänliga hälsningar Ann

Margareta B
Ramshöjden

Ann är lätt att arbeta med. Hon är erfaren och kunnig. Vi har som familj tidigare erfarenhet av Ann och är lika nöjda då som nu med det jobb hon utfört.

Svar från Ann Skoglund

Tack Margareta! Det har tagit lite längre tid än vad vi hoppats på men "skam den som ger sig". Vi fick ihop en affär till slut. Nu hoppas jag att ni kommer njuta av vårsolen inom kort och att ni kommer trivas med ert nya boende. Med vänliga hälsningar Ann

Jonas W
Karlberg

Väldigt trevlig o lätt o har göra med. Kunnig o ärlig. Kör inte med falskt smicker o fjäskande som jag upplever andra mäklare har kört med. Kommer rekommendera Ann om nån vill ha tips av mig om en bra mäklare!

Svar från Ann Skoglund

Tack Jonas för den fina rekommendationen! Har varit en trivsam affär med dig också och jag hoppas nu att du kommer att trivas med ditt nya boende och skönt att komma ännu närmre jobbet. Då kan du kanske sova 10 min längre ;-) Fast några mäklartider får du aldrig, haha!! Hoppas också att allt kommer gå smärtfritt med ombyggnationerna som kommer att ske. Ha en fin vår! Med vänliga hälsningar Ann

Rozita J
Köpte sitt hus med hjälp av Alexander Parmhed en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Övre Aggerud

Han var lätttillgänglig, smidig och snabb. Han lyssnade både på säljare och köpare.

Svar från Alexander Parmhed

Tack för din reco! Ha det så fint och lycka till med flytten. J

David N
Kanada

Bäst märklare . Hon ta frågor och svara de tydliga. Hon kommer på visningen i god tid och följer upp till slut. 10/10

Svar från Micaela Johansson

Tusen tack för dina fina ord, gör mig glad att du känner dig nöjd!

Maud I

Trevlig Duktig och omtänksam Återkopplade frågor omgående Tillgänglig

Tack för din fina reco! Lycka till med flytten. J

Alexander J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Parmhed en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Karlberg

Jag är mycket nöjd med hjälpen jag fick av Alexander Parmhed vid försäljningen av min lägenhet. Från start till mål var han professionell, lyhörd och engagerad. Han höll mig uppdaterad genom hela processen och gav tydliga råd som gjorde att jag kände mig trygg. Försäljningen gick smidigt och resultatet blev bättre än förväntat. Jag kan varmt rekommendera Alexander till andra som söker en kunnig och pålitlig mäklare.

Svar från Alexander Parmhed

Tack!! Vilken fin reco, vad glad jag blir. Lycka till i Örebro, hoppas bara du inte börjar hålla på dom i fotboll nu ;)

Nathalie N

Vi är mycket nöjda! Vi blev bemötta på ett proffsigt men ändå personligt sätt vilket passade oss perfekt! Han var med oss genom hela processen svarade på alla frågor och guidade oss genom besluten. Jättebra verkligen

Svar från Alexander Parmhed

Tack för ett trevligt samarbete! Hoppas allt går fint med flyttandet. Jag ska njuta här av min föräldraledighet, så tyvärr får jag inte träffa er på tillträdet. J

Lisa E
Karlberg

Jättetrevlig, trygg, professionell och man märker att hon har lång erfarenhet av marknad och bostadsaffärer. Väldigt nöjd med all hjälp!

Svar från Ann Skoglund

Tack Lisa, för de fina orden. Det har varit en trivsam "resa" ihop med dig också och jag tycker att vi har haft ett bra och fungerande samarbete. Nu fixar vi till det sista och låter din köpare komma in så fort som möjligt. Ha der nu så bra i Örebro och vill du/ni komma åt det här hållet igen så hjälper jag gärna er med att hitta er nya bostad. Med vänliga hälsningar Ann

Carolina Cayene W
Knektåsen

Toppen mäklare, super bra kommunikation och fick väldigt mycket hjälp under hela processen

Svar från Andreas Jansson

Tack så jättemycket för dina fina ord Carolina. Lycka till i huset :)

Marek M
Karlshagen

Alexander.... Man på rätt plats. Professionell. Personlig kultur. Jag tror att han gillar sitt jobb Jag rekommenderar ....

Svar från Alexander Parmhed

Vilken fin reco, tack!! Och ja, jag älskar mitt jobb. J

Carolina Cayene W
Skrev om Andreas Jansson en del av Fastighetsbyrån Karlskoga

jättetrevlig och hjälpsam, bara bra!

Andreas J gillar detta
Per Ö
Ekeby

Trevlig mäklare. Följde upp frågor som jag hade

Andreas B
Övre Aggerud

Kunnig och engagerad mäklare. Köpet var smidigt och bra ordning på allt. Kändes tryggt.

Svar från Alexander Parmhed

Tack, vilka snälla ord! Det är lätt för mig när jag har smidiga både köpare och säljare också. J

Christer G
Övre Aggerud

Bra bemötande, har fått den hjälp som vi räknade med. Kan väl inte bli bättre

Svar från Alexander Parmhed

Tack! En smidig affär med smidiga köpare och säljare, kan inte bli bättre för mig heller. Tack för att jag fick förtroendet att förmedla ytterligare en bostad åt dig/er. J

Camilla B
Storängen

Trevligt bemötande, tydlig, visade och informerade på ett bra sätt, visade tillgänglighet, vara informativ

Svar från Alexander Parmhed

Tack för en fin reco! Varmt lycka till med flyttandet så ses vi på tillträdet. J

Mikael A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Parmhed en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Centralt

ett mycket proffessionellt och bra bemötande. Levde upp till mina förväntningar. Noggrann, trevlig och bra på all sätt. Man blir lugn och trygg när man har med en sådan mäklare att göra. Mycket bra!

Svar från Alexander Parmhed

Vilken fin reco, varmt tack! Nu ska vi bara se till att det blir en lika trygg försäljning av din bostad också. J

Faria A
Skranta

Han är proffesionell, har ett trevligt bemötande och tillgänglig. Han svarar bra på frågor och kan förklara så man förstår. Han ger bra tips och ger rum för att man ska komma med egna förslag. Jag kände att jag kunde lita på honom. Han förklarar tydligt vad som kommer hända och ger viktig information så man förstår vad man ger sig in på. Han är noga med det han gör. Jag är nöjd.

Tack! Vilken fin reco. Tack för ett gott samarbete. J

Joakim E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Micaela Johansson en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Centralt

Super trevlig Hade inge förväntningar, bad henne lösa hela försäljningen utan att jag behövde vara nämvärt delaktig. Löste hon galant. Grym mäklare, kommer använda mig igen av henne igen!

Svar från Micaela Johansson

Tack för dina fina ord, det glädjer mig att höra att du är nöjd!

Joachim S
Åtorp

Micaela was very polite and helpful from the very first moment. She answered all questions and took care of all matters very quickly. As we are new to Sweden, the buying process is a bit complicated, again Micaela is always very patient and professional. We can recommend Micaela without reservation!

Svar från Micaela Johansson

Thank you very much. Very nice to be part of your move to Sweden, hope you will feel at home or better!

Lennart F
Skranta

Ordande visningstid som passade mig då jag va i Spanien vid ordinarie visningar. Hade bra diskussioner och genomgång med honom både under och efter visningen. Hade någon specifik fråga från vad jag tittade extra på vid visningen och som inte va nämnt i besiktningsprotokollet. Han åkte extra till fastigheten och tog kontakt med besiktningsmannen gällande detta. Kändes seriöst och bra.

Svar från Alexander Parmhed

Tack för recon, och tack för ett smidigt samarbete! Vi ses på tillträdet. J

Ann-Louise K
Bruket

Ann är en trevlig och seriös mäklare.. det märks att hon brinner för sitt jobb. Jag kan varmt rekommendera henne till andra som ska sälja en bostad.. hon är toppen :)

Svar från Ann Skoglund

Tack Louise! Blev en lite längre process än vad vi kanske trodde men vi har kämpat på bra och jag tycker att vi har fått tag på en riktigt bra och passande köpare. Nu tar vi och avslutar det hela på ett bra sätt också. Vi syns i slutet av mars. Ha det så bra tills dess! Med vänliga hälsningar Ann

Edvin H
Ekeby

Det är nu tredje gången jag får äran att använda Alexander i både köp och sälj-ärenden och det finns absolut inget negativt jag kan komma på att säga. Ett superproffs ut i fingerspetsarna. Rak, ärlig, lyhörd och trevlig kille som tar dina höga förväntningar ännu högre!

Wow, vilken reco! Tack! Varmt lycka till i Karlstad. J

Tilde S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Jansson en del av Fastighetsbyrån Karlskoga
Centralt

Trevligt bemötande med mycket bra information och förklaring hur allt går till med försäljningen. Snabba svar och lätt att kontakta.

Svar från Andreas Jansson

Tack för din Reco Tilde. Lycka till framöver! :)