Trevlig och kunnig. Väldigt hjälpsam under hela processen!
Fastighetsbyrån Karlskoga
Om du ska göra en bostadsaffär i Karlskoga eller Degerfors ska du vända dig till oss på Fastighetsbyrån. Vi här på kontoret har lång erfarenhet och vi alla är uppvuxna häromkring. Därför har vi en känsla för området och marknaden som är otroligt stark. Fastighetsbyrån är Sveriges största mäklarkedja och du hittar vårt Karlskogakontor...
1241 omdömen om Fastighetsbyrån Karlskoga
Sedan starten hos Reco 2013
Trevligt bemött. Informativ om alla steg att gå igenom. Mycket nöjd!
Trevlig och lät att göra med. Väldig snabb på att svara och ta kontakt med. Vi är väldigt nöjda.
Mycket bra bemötande tydlig och kunnig och tog sej tid att lyssna. vid första mötet innan vi sålde stugan. Därefter fortsatt bra kontakt. Våra förväntningar uppnåddes med råge. Vi kommer att rekommendera honom och den extra kontaktpersonen Micaela Johansson. Vänliga hälsningar Lasse Gunvor
Tack, vilken fin reco! Både jag och Micaela säger tack, och ni var väldigt trevliga att jobba med också. Ha en fin vår! J
Micaela hade ett mycket bra bemötande och var flexibel, gjorde ett mycket gott intryck helt enkelt.
Professionellt bemötande, lyhörd och tillmötesgående! Samtidigt ett tryggt stöd under hela processen utifrån mina förutsättningar. Jag är tacksam och nöjd med allt från första mötet!
Bra bemötande, kunnig mäklare. Ann är erfaren och hanterar alla delar av försäljningsprocessen som gör både säljare och köpare nöjda.
Jättebra intryck! Trevligt och proffsigt bemötande. Snabb återkoppling vid frågor. Rekommenderas varmt!
Toppen mäklare ! Vi är mycket nöjda.Om vi behöver mäklare i framtiden så blir det max.
När vi köpte huset för 12år sedan skötte Ann visning/försäljning. Vi hade stort förtroende för henne och valet vid vår försäljning nu var därför enkelt. Hon är ärlig, tillmötesgående och väldigt förtroendeingivande. Kunnig, påläst och noggrann. SUPERNÖJD!!!
Ann Skoglund får bästa betyg från mej. Saklig och noggrann, förklarar och visar på ett mycket professionellt vis. Mvh Rickard Larsson
Super trevlig och duktig mäklare! Fick svar på alla mina frågor och alla mina funderingar!
Snabbt, smidigt och trevligt! Lätt att få kontakt med och väldigt tillmötesgående.
Bemött av Andreas på ett positivt sätt varje gång vi har kontaktat honom. Andreas levde Upp till dom förväntningarna. Sammanfattning vid försäljningen av vårat hus. Så blev det en väldigt snabb och enkel försäljning av vårat hus.
Mycket bra och professionellt bemötande vilket jag förväntade mig. Har haft kontakt med Ann Skoglund tidigare. Väldigt nöjd!
Hej Micke och tack för de fina orden! Är alltid trevligt att få chansen att hjälpa dig med dina bostadsaffärer. Nu tar vi och fixar till det sista också inom kort. Ha en fin dag! Med vänliga hälsningar Ann
Är mycket nöjd med Max som mäklare. Trevlig och lättsam, snabb på återkoppling och väldigt seviceminded. Rekommenderar verkligen 🌟
Köpte hus där Andreas var mäklare. Andreas var mycket trevlig, professionell och snabb att återkoppla med svar på våra frågor. Därför valde vi efter kontraktsskrivningen Andreas som ansvarig mäklare till försäljningen utav vår egen bostad. Rekommenderas.
En toppen mäklare som lyssnar till ens önskemål. Man känner sig trygg och inga konstigheter 👍 rekommenderar starkt!
Tillänglig, tillmötesgående och professionell mäklare. Därför rekommenderar jag Max till potentiella kunder som önskar en trygg och smidig husaffär.
Toppen på alla sätt, inga konstigheter alls
Vi är väldigt nöjda med Max! Han levde upp till våra förväntningar och önskemål på alla sätt! Stort engagemang och väldigt tillmötesgående. Rekommenderas stark vid både köp och försäljning av bostad ⭐️
Trevligt bemötande och svarade snabbt på alla frågor.
Lättsam , förstående och duktig tjej! Vi är jättenöjda!
Gör mig glad att höra att ni är nöjda, lycka till framöver i erat nya boende! :)
Kunnig, god service o kvalitet
Tack Marianne! Det gick ju smidigt :-) Nu tar vi och fixar det andra också och förhoppningsvis det lika smidigt. Syns inom kort. Med vänliga hälsningar Ann
Snabb service, effektiv och hjälpsam.
Kul att höra att du är nöjd, hoppas du kommer trivas!
Allt gick bra. Bra kommunikation, smidig påskrivning, allmänt härlig person:)
Tack Tindra! Jag upplever att hela "gänget" har varit bra och min nya "mäklarassistent" gjorde ett suveränt jobb. Hade varit bra om vi fick behålla honom både som "mäklarassistent" och "vaktmästare" :-)) Vi syns snart igen och gör det sista! Ha det så bra tills dess. Med vänliga hälsningar Ann
Blev trevligt bemött och Mäklaren levde upp till våra förväntningar. Har uppträtt mycket smidigt hela vägen.
Tack Håkan! Det har ju varit en lite annorlunda affär men jag tycker att samtliga parter har skött sig riktigt bra. Nu gör vi det sista också på ett bra sätt. Syns snart! Med vänliga hälsningar Ann
Ann är lätt att arbeta med. Hon är erfaren och kunnig. Vi har som familj tidigare erfarenhet av Ann och är lika nöjda då som nu med det jobb hon utfört.
Tack Margareta! Det har tagit lite längre tid än vad vi hoppats på men "skam den som ger sig". Vi fick ihop en affär till slut. Nu hoppas jag att ni kommer njuta av vårsolen inom kort och att ni kommer trivas med ert nya boende. Med vänliga hälsningar Ann
Väldigt trevlig o lätt o har göra med. Kunnig o ärlig. Kör inte med falskt smicker o fjäskande som jag upplever andra mäklare har kört med. Kommer rekommendera Ann om nån vill ha tips av mig om en bra mäklare!
Tack Jonas för den fina rekommendationen! Har varit en trivsam affär med dig också och jag hoppas nu att du kommer att trivas med ditt nya boende och skönt att komma ännu närmre jobbet. Då kan du kanske sova 10 min längre ;-) Fast några mäklartider får du aldrig, haha!! Hoppas också att allt kommer gå smärtfritt med ombyggnationerna som kommer att ske. Ha en fin vår! Med vänliga hälsningar Ann
Han var lätttillgänglig, smidig och snabb. Han lyssnade både på säljare och köpare.
Tack för din reco! Ha det så fint och lycka till med flytten. J
Bäst märklare . Hon ta frågor och svara de tydliga. Hon kommer på visningen i god tid och följer upp till slut. 10/10
Tusen tack för dina fina ord, gör mig glad att du känner dig nöjd!
Trevlig Duktig och omtänksam Återkopplade frågor omgående Tillgänglig
Tack för din fina reco! Lycka till med flytten. J
Jag är mycket nöjd med hjälpen jag fick av Alexander Parmhed vid försäljningen av min lägenhet. Från start till mål var han professionell, lyhörd och engagerad. Han höll mig uppdaterad genom hela processen och gav tydliga råd som gjorde att jag kände mig trygg. Försäljningen gick smidigt och resultatet blev bättre än förväntat. Jag kan varmt rekommendera Alexander till andra som söker en kunnig och pålitlig mäklare.
Tack!! Vilken fin reco, vad glad jag blir. Lycka till i Örebro, hoppas bara du inte börjar hålla på dom i fotboll nu ;)
Vi är mycket nöjda! Vi blev bemötta på ett proffsigt men ändå personligt sätt vilket passade oss perfekt! Han var med oss genom hela processen svarade på alla frågor och guidade oss genom besluten. Jättebra verkligen
Tack för ett trevligt samarbete! Hoppas allt går fint med flyttandet. Jag ska njuta här av min föräldraledighet, så tyvärr får jag inte träffa er på tillträdet. J
Jättetrevlig, trygg, professionell och man märker att hon har lång erfarenhet av marknad och bostadsaffärer. Väldigt nöjd med all hjälp!
Tack Lisa, för de fina orden. Det har varit en trivsam "resa" ihop med dig också och jag tycker att vi har haft ett bra och fungerande samarbete. Nu fixar vi till det sista och låter din köpare komma in så fort som möjligt. Ha der nu så bra i Örebro och vill du/ni komma åt det här hållet igen så hjälper jag gärna er med att hitta er nya bostad. Med vänliga hälsningar Ann
Toppen mäklare, super bra kommunikation och fick väldigt mycket hjälp under hela processen
Tack så jättemycket för dina fina ord Carolina. Lycka till i huset :)
Alexander.... Man på rätt plats. Professionell. Personlig kultur. Jag tror att han gillar sitt jobb Jag rekommenderar ....
Vilken fin reco, tack!! Och ja, jag älskar mitt jobb. J
jättetrevlig och hjälpsam, bara bra!
Trevlig mäklare. Följde upp frågor som jag hade
Kunnig och engagerad mäklare. Köpet var smidigt och bra ordning på allt. Kändes tryggt.
Tack, vilka snälla ord! Det är lätt för mig när jag har smidiga både köpare och säljare också. J
Bra bemötande, har fått den hjälp som vi räknade med. Kan väl inte bli bättre
Tack! En smidig affär med smidiga köpare och säljare, kan inte bli bättre för mig heller. Tack för att jag fick förtroendet att förmedla ytterligare en bostad åt dig/er. J
Trevligt bemötande, tydlig, visade och informerade på ett bra sätt, visade tillgänglighet, vara informativ
Tack för en fin reco! Varmt lycka till med flyttandet så ses vi på tillträdet. J
ett mycket proffessionellt och bra bemötande. Levde upp till mina förväntningar. Noggrann, trevlig och bra på all sätt. Man blir lugn och trygg när man har med en sådan mäklare att göra. Mycket bra!
Vilken fin reco, varmt tack! Nu ska vi bara se till att det blir en lika trygg försäljning av din bostad också. J
Han är proffesionell, har ett trevligt bemötande och tillgänglig. Han svarar bra på frågor och kan förklara så man förstår. Han ger bra tips och ger rum för att man ska komma med egna förslag. Jag kände att jag kunde lita på honom. Han förklarar tydligt vad som kommer hända och ger viktig information så man förstår vad man ger sig in på. Han är noga med det han gör. Jag är nöjd.
Tack! Vilken fin reco. Tack för ett gott samarbete. J
Super trevlig Hade inge förväntningar, bad henne lösa hela försäljningen utan att jag behövde vara nämvärt delaktig. Löste hon galant. Grym mäklare, kommer använda mig igen av henne igen!
Tack för dina fina ord, det glädjer mig att höra att du är nöjd!
Micaela was very polite and helpful from the very first moment. She answered all questions and took care of all matters very quickly. As we are new to Sweden, the buying process is a bit complicated, again Micaela is always very patient and professional. We can recommend Micaela without reservation!
Thank you very much. Very nice to be part of your move to Sweden, hope you will feel at home or better!
Ordande visningstid som passade mig då jag va i Spanien vid ordinarie visningar. Hade bra diskussioner och genomgång med honom både under och efter visningen. Hade någon specifik fråga från vad jag tittade extra på vid visningen och som inte va nämnt i besiktningsprotokollet. Han åkte extra till fastigheten och tog kontakt med besiktningsmannen gällande detta. Kändes seriöst och bra.
Tack för recon, och tack för ett smidigt samarbete! Vi ses på tillträdet. J
Ann är en trevlig och seriös mäklare.. det märks att hon brinner för sitt jobb. Jag kan varmt rekommendera henne till andra som ska sälja en bostad.. hon är toppen :)
Tack Louise! Blev en lite längre process än vad vi kanske trodde men vi har kämpat på bra och jag tycker att vi har fått tag på en riktigt bra och passande köpare. Nu tar vi och avslutar det hela på ett bra sätt också. Vi syns i slutet av mars. Ha det så bra tills dess! Med vänliga hälsningar Ann
Det är nu tredje gången jag får äran att använda Alexander i både köp och sälj-ärenden och det finns absolut inget negativt jag kan komma på att säga. Ett superproffs ut i fingerspetsarna. Rak, ärlig, lyhörd och trevlig kille som tar dina höga förväntningar ännu högre!
Wow, vilken reco! Tack! Varmt lycka till i Karlstad. J
Trevligt bemötande med mycket bra information och förklaring hur allt går till med försäljningen. Snabba svar och lätt att kontakta.
Tack för din Reco Tilde. Lycka till framöver! :)