Ali Shakir

Ali Shakir

Ali Shakir är mäklare på Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus

Ali Shakir har varit registrerad mäklare sedan 2023-05. Ali Shakir har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-07 och har fått 57 omdömen med ett betyg på 4.8. Ali Shakir har haft 54 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

57 omdömen om Ali Shakir

Sedan starten hos Reco 2023
Nathalie F
Köpte sitt hus med hjälp av Ali Shakir en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Knislinge

Väldigt trevlig och tillmötesgående. Hade han inte svar på ens frågor så tog han reda på det. Jag hade inga förväntningar innan men jag tyckte att han var en väldigt bra mäklare. Rekommenderar han starkt.

Jacek G
Broby

En fantastisk mäklare som verkligen gjorde bostadsaffären smidig och stressfri. Professionell, engagerad och alltid tillgänglig för frågor. Varmt rekommenderar

Sebastian S
Sålde sitt hus med hjälp av Ali Shakir en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Knislinge

Fantastisk mäklare, gör allt för att få kunden att känna sig trygg och hjälpt i alla lägen! Rekommenderar honom alla dagar i veckan!

Gunnel H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ali Shakir en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Tollarp

Allt gick snabbt. Han ställde upp för visning redan dagen efter, och tipsade oss sen om hur vi skulle lägga bud.

Basel B
Broby

Mäklaren var mycket hjälpsam. Förutom att förklara alla detaljer om fastigheten. Exakta möten. Hjälpsam att svara på frågor i telefon.Jag fick mer hjälp än jag trodde.

Therese O
Färlöv

Fint bemötande & inkännande! Vi känner oss väldigt trygga med Ali som mäklare både till att köpa ny fastighet & sälja vår nuvarande!

Kenneth A
Färlöv

Trevlig och gjorde nog vad han kunde i en svår försäljningsperiod,men det återstår att se om Han lyckas hela vägen fram till ett slutligt övertagande.

Abdo S
Knislinge

Han jättesnäll och informera mig om allt som jag behöver

Adrian Constantin R
Sibbhult

Väldigt professionell och hjälpsam.

Daniel S
Broby

Ali was very friendly. We had a good contact from the beginning. He guided us through the process, very nice and professional. I felt like he was taking care and informed us about everything.