Lugn, trygg och professionell.
Jenny Kristiansson Åkesson
Jenny Kristiansson Åkesson är mäklare på Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
.Jenny Kristiansson Åkesson har varit registrerad mäklare sedan 2018-07. Jenny Kristiansson Åkesson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 28 omdömen med ett betyg på 4.9. Jenny Kristiansson Åkesson har haft 31 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
28 omdömen om Jenny Kristiansson Åkesson
Ett öppet och ärligt första möte! Jenny är hjälpsam, engagerad & kunnig! Vi ser fram emot fler samarbeten med Jenny i framtiden ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lugn, trygg och professionell. Kunde inte få en bättre mäklare!
Mycket trevlig och bra Jörgen
10/10, lugn, behaglig, kunnig. Kände genast stort förtroende för Jenny, hon var väldigt trevlig och professionell genom hela processen.
Kunnig, professionell och väldigt trevligt bemötande.Så nöjd med hela förfarandet i min husförsäljning👍🏻👍🏻
Mycket vänlig ,trevlig proffsig i sitt yrke All gott:) Mäklaren levde mer än väl upp till våra förväntningar . Allt fungerade mycket bra och smidigt, väldigt hjälpsam och löste alla våra frågor och det vi önskade hjälp med. Toppen betyg rekommenderar gärna .
Jenny är påläst, trygg och kunnig i sin mäklarroll. Kan varmt rekommendera Jenny som mäklare. Topp!
Mycket lätt att ha att göra med. Kunnig inom området.
Jag blev väldigt proffisionellt bemött av Jenny. Jag fick byta mäklare i en redan pågående process men jag fick direkt förtroende för Jenny