Måns Jörgensson

Måns Jörgensson

Måns Jörgensson är mäklare på Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus

Måns Jörgensson har varit registrerad mäklare sedan 2024-07. Måns Jörgensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-09 och har fått 44 omdömen med ett betyg på 5.0. Måns Jörgensson har haft 23 försäljningar sen 2024-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-09 - 2025-03

44 omdömen om Måns Jörgensson

Sedan starten hos Reco 2024
Leif L
Sålde sitt hus med hjälp av Måns Jörgensson en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Furuboda

En mycket trevlig och vänlig person, som lyckades ordna en uppgörelse som både köpare och säljare kände sig väldigt nöjda med. Han var mycket kunnig, och åtog sig att ordna alla formaliteter åt oss så att vi fick så lite besvär som möjligt.

Ahmed M
Köpte sitt hus med hjälp av Måns Jörgensson en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Furuboda

Vi är otroligt tacksamma för den fantastiska hjälp vi fått av Måns Jörgensson i jakten på vårt drömhus. Efter LÅNG tids letande hittade vi äntligen ett hus i den miljö vi alltid drömt om – mycket tack vare Måns lyhördhet, engagemang och fingertoppskänsla. Från första kontakt till avslutad affär har Måns varit professionell, tillgänglig och genuint engagerad i att hitta något som verkligen passade just oss. Det märks att han brinner för sitt arbete och förstår hur mycket ett hus kan betyda. Om jag någon gång i framtiden...

Johan A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Måns Jörgensson en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Norra Åsum

Minn upplevelse med Måns som mäklare var väldigt god. Han skötte allt snabbt, smidigt och professionellt. Jag kände att jag var med på banan hela vägen med kontinuerlig kontakt från Måns. Måns får en stark rekommendation från mig.

Monica H
Åhus

Måns är väldigt trivsam och enkel ! Snabb att svara tillbaka och gjorde det väldigt enkelt och smidigt att gå igenom hela processen från visning av huset till underskrift! Rekommenderar honom verkligen till alla som ska köpa eller sälja! Tack Måns

Dennis E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Måns Jörgensson en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Norra Åsum

Jag hade nyligen nöjet att köpa en lägenhet genom Måns Jörgensson, och jag är oerhört nöjd. Måns visade prov på hög professionalitet, tillgänglighet och ett genuint engagemang som verkligen gjorde skillnad. Han var alltid snabb med att återkoppla, tydlig i sin kommunikation och skapade ett stort förtroende genom sin kompetens och sitt trevliga bemötande. Tack vare Måns blev bostadsköpet en smidig och positiv upplevelse. Jag kan varmt rekommendera honom till alla som söker en kunnig och pålitlig mäklare!

Johan A
Norra Åsum

Extremt duktig och hjälpsam. Fick ett väldigt trevligt bemötande och allt hanterades väldigt proffesionellt. Måns var väldigt duktig med att förmedla all information som var av relevans till mig som köpare. 5/5 stjärnor

Emil Z
Norra Åsum

Jäkla trevlig, lyhörd och hade en förmåga att tänka utanför boxen där han i vårt fall hittade en lösning som gjorde både oss och köparen mycket nöjda.

Johanna J
Norra Åsum

Supertrevlig och duktig på sitt jobb. Kände verkligen att han ville vårt bästa och att han gjorde allt i sin makt för att uppfylla det. Glad och duktig på att kommunicera.

Clary K
Östermalm

Uppfyllde alla förväntningar, fantastiskt duktig

Andre H
Kulltorp

Väldigt bra mäklare, rekommenderar starkt! Tack Måns för en smidig affär!!