Sympatisk, lättsam och kunnig. Saklig och noggrann i sin presentation både före, under och efter affären.
Lovisa Strömberg
Lovisa Strömberg är mäklare på Fastighetsbyrån Linköping
.Lovisa Strömberg har varit registrerad mäklare sedan 2022-05. Lovisa Strömberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-05 och har fått 60 omdömen med ett betyg på 4.8. Lovisa Strömberg har haft 63 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
60 omdömen om Lovisa Strömberg
Tack snälla Rooney för dina fina ord, det värmer. Vi ses på tillträdet!
Fick ett bra och fint bemötandet av Lovisa och kan varmt rekommendera henne.
Tack Mikael för ditt fina omdöme!
Trevlig, tydlig och proffsig!
Tack Annika för ditt fina omdöme. Ses på tillträdet!
Lovisa plus Felicia på Fastighetsbyrån skötte den här affären på bästa möjliga sätt. Jag gör inte ofta fastighetsaffärer så jag var säkert i större behov av support kring detaljfrågor än många andra. Hela upplevelsen var positiv och jag är helnöjd.
Tack snälla Johan för dina fina ord, det värmer!
Lovisa tog emot oss med ett leende och tydlig information omkring lägenheten. Det vi förväntade oss blev infriat. Mvh Siv Hallberg
Vilket fint omdöme, vad glad jag blir! Vi ses på tillträdet!
Bra bemötande. Tillgänglig. Fått bra svar på frågor. Påläst.
Tack snälla Therese för dina fina ord.
Väldigt bra att ha och göra med.
Tack snälla Therese för att jag fick hjälpa dig med försäljningen av ditt fina radhus. Vi ses på tillträdet!
Lovisa jobbade på hårt och fick vår lägenhet såld trots att vi sålde i en mycket tuff marknad med samtidig tidspress.
Tack Gustaf för ditt omdöme. Vi ses på tillträdet.
Så trevlig och omtänksam. Hade god kontakt och kommunikation genom hela säljprocessen
Tack fina Tilde för dina ord, värmer! Vi ses snart på tillträdet! :)
Smidig och påläst. Snabb återkoppling vid frågor
Tack Timmie för ditt fina omdöme.