Robin Kohlmeier

Robin Kohlmeier

Robin Kohlmeier är mäklare på Fastighetsbyrån Linköping

Robin Kohlmeier har varit registrerad mäklare sedan 2022-03. Robin Kohlmeier har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-05 och har fått 114 omdömen med ett betyg på 4.8. Robin Kohlmeier har haft 60 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

114 omdömen om Robin Kohlmeier

Sedan starten hos Reco 2022
Mona Amelie C
Köpte sitt hus med hjälp av Robin Kohlmeier en del av Fastighetsbyrån Linköping
Tallboda

Vi blev väldigt bra bemötta, han har lyssnat in oss och svarat säkert på våra frågor. Känns att Robin är säker i sitt jobb då vi fått svar fort o säkert på frågor han har också varit toppen i att återkoppla och hålla oss uppdaterade i vår resa till köp!!!! Med vänlig hälsning, Mona

Linnea S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Robin Kohlmeier en del av Fastighetsbyrån Linköping
Södra Ekkällan

Robin var kunnig och hjälpsam. Bra stöd för oss som första gångs-köpare!

Maria B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Robin Kohlmeier en del av Fastighetsbyrån Linköping
Malmslätt

Trevlig, lätt att pratat med, var lyhörd för våra önskemål.

Joakim B
Malmslätt

Trevlig och tillmötesgående! Kunnig.

Sabina Sahuric A
Skäggetorp

Riktigt bra bemötande av Robin. Duktig mäklare som kämpande enda in i det sista med ett svårsåld objekt. Kan starkt rekommendera Robin som mäklare.

Adam R
Vasastaden

Professionell, tydlig och lyhörd är några få ord som beskriver Robins exceptionella kompetens!

Malin A
Köpte sitt hus med hjälp av Robin Kohlmeier en del av Fastighetsbyrån Linköping
Linghem

Mycket trevlig och engagerad.

Johanna C
Sålde sitt hus med hjälp av Robin Kohlmeier en del av Fastighetsbyrån Linköping
Tallboda

Rekommenderar Robin starkt! Bra bemötande, stor kunskap, engagerad, uppdaterande, tillmötesgående och lättillgänglig! Alltid väl förberedd. Sålde huset supersnabbt och hittade rätt köpare. Vi är så otroligt nöjda!

Massome Nikbakht N
Lambohov

Lugn, trevlig, tålmodigt, punktligt, artig, omtänksam

Johan A
Malmslätt

Alltid trevlig. Hörde av sig oavsett dag om man hade frågor, vilket är mycket mer än jag hade förväntat mig. Bra på att förklara processer. Hjälper till med kontakt med bank och dylika frågeställningar. Mycket smidig mäklare att göra affärer med.