Fastighetsbyrån Linköping

En del av Fastighetsbyrån www.fastighetsbyran.com
  • BadgeElevenYears
3 447
4.7

Här i studentstaden Linköping är vi 12 fastighetsmäklare som jobbar helhjärtat och engagerat i varje unik affär. Vi har alla olika erfarenheter och specialiteter och tillsammans förmedlar vi alla typer av fastigheter i och omkring Linköping. Att vi är många på kontoret gör inte att det blir opersonligt, snarare tvärt om! Varje...

3447 omdömen om Fastighetsbyrån Linköping

Sedan starten hos Reco 2013

Susanne R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Robin Kohlmeier en del av Fastighetsbyrån Linköping
T1/valla

Ett mycket proffsigt bemötande Uppdatera oss hela tiden med information hur allt gick i bostadsaffären Kan varmt rekommendera Robin som mäklare

Linus W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lovisa Strömberg en del av Fastighetsbyrån Linköping
Sturefors

Hög energi, professionell och rakt igenom en mycket skicklig mäklare. Rek starkt.

Svar från Lovisa Strömberg

Tack Linus för ditt fina omdöme, vad glad jag blir! Vi ses på tillträdet!

Aso K
Köpte sitt hus med hjälp av Philip Stråkander en del av Fastighetsbyrån Linköping
Vidingsjö

Snabb, smidig och effektiv i sitt arbete. Bra förklaringar och lyhörd för önskemål.

Stina O
Södra Ekkällan

Rak och tydlig. Uppskattade ett extra tydligt möte när vi skrev på kontrakt då vi är förstagångsköpare.

Emil L
Södra Ekkällan

Rak och tydlig. Var hjälpsam och gav oss som nya köpare bra information. Upplevde att hon var ärlig mellan oss som köpare och säljarna.

Veronica S
Sturefors

Mycket bra bemötande och trygghet sedan första minuten. Proffsigt mäklare som hörde oss och hade alltid bra förslag. När man säljer finns alltid många känslor inblandade och man vill lämna bostad till bra köpare. Han hittade den perfekta familjen för att köpa vårt hus.

Miguel O
Sturefors

Mycket nöjd med Srdjans hjälp, verkligen exceptionellt mäklare som jag skulle rekommendera till alla.

Mathias N
Köpte sitt hus med hjälp av Srdjan Vejnovic en del av Fastighetsbyrån Linköping
Malmslätt

Trevlig och tydlig. Fixade snabbt och bra svar på funderingar och frågor vi hade.

Anton N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Srdjan Vejnovic en del av Fastighetsbyrån Linköping
Ljungsbro

Srdjan har varit otroligt tillmötesgående och tillgänglig under hela vår process. Han har hela tiden varit konsultativ i vår process med både köp och sälj. Vi är jättenöjda med Srdjan som vår mäklare och skulle verkligen rekommendera honom till andra.

Yvonne W
Malmslätt

Kunnig, positiv, lösningsorienterad, engagerad, trevlig, målinriktad och tillmötesgående mäklare.

Ewelina W
Köpte sitt hus med hjälp av Srdjan Vejnovic en del av Fastighetsbyrån Linköping
Malmslätt

Vi blev väldigt trevligt bemötta genom hela processen. Vi hade nog egentligen inte så mycket förväntningar på honom som mäklare då utgångsplanen bara var att gå på visningen för att få ett hum om husen i området. Väl på plats när intresset från vår sida ökade enormt bemötte Srdjan alla våra funderingar på ett positivt sätt och var snabb med att hjälpa oss lösa olika frågetecken. Snabb på att svara och lösnings fokuserad. Vi är väldigt nöjda.

Emma W
Ljungsbro

Srdjan är väldigt lätt att få tag på och väldigt hjälpsam. Han gjorde vår bostadsaffär väldigt smidig. Rekommenderar honom verkligen.

Martin B
Sålde sitt hus med hjälp av Sebastian Karlsson en del av Fastighetsbyrån Linköping
Vidingsjö

Engagerad, lätt att samarbeta med

Irene S
Sålde sitt hus med hjälp av Philip Stråkander en del av Fastighetsbyrån Linköping
Ljung/ljungsbro

Trevligt bemötande under hela processen. Tillgänglig och förtroendeingivande. Rekommenderas.

Peter H
Malmslätt

Vi har haft ett mycket bra samarbete. Philip är positiv och mycket professionell.

Jeanette H
Malmslätt

Kunnig och lugn. Duktig på att återkoppla och hålla kontakten under hela processen.

Rooney J
Valla

Sympatisk, lättsam och kunnig. Saklig och noggrann i sin presentation både före, under och efter affären.

Svar från Lovisa Strömberg

Tack snälla Rooney för dina fina ord, det värmer. Vi ses på tillträdet!

Mona Amelie C
Köpte sitt hus med hjälp av Robin Kohlmeier en del av Fastighetsbyrån Linköping
Tallboda

Vi blev väldigt bra bemötta, han har lyssnat in oss och svarat säkert på våra frågor. Känns att Robin är säker i sitt jobb då vi fått svar fort o säkert på frågor han har också varit toppen i att återkoppla och hålla oss uppdaterade i vår resa till köp!!!! Med vänlig hälsning, Mona

Emma P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Merna Majid en del av Fastighetsbyrån Linköping
Tannefors

Efter flera år med försök att sälja min lägenhet bytte jag mäklare till Merna, och engagemanget var på en helt annan nivå med henne. Kände mig både sedd och hörd på ett sätt jag inte upplevt med tidigare mäklare. Hon satte rimliga förväntningar samtidigt som hon värnade om att jag skulle bli nöjd med försäljningspriset. Rekommenderar starkt!

Mikael B
Sålde sitt hus med hjälp av Lovisa Strömberg en del av Fastighetsbyrån Linköping
Vidingsjö

Fick ett bra och fint bemötandet av Lovisa och kan varmt rekommendera henne.

Svar från Lovisa Strömberg

Tack Mikael för ditt fina omdöme!

Matilda S
Harvestad

Han var en mycket duktig mäklare. Dock hade jag gärna önskat att han besökt objektet innan visning.

Max J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Srdjan Vejnovic en del av Fastighetsbyrån Linköping
T1/valla

Bra, tydlig och en mäklare som lyssnar! Har inget att säga förutom bra saker. Toppklass

Britta P
Centralt

Har bara gott att säga. Verkar kunna sin sak och vara påläst.

Egzon K
Tannefors

Extremt duktig på det han gör. Överträffade alla mina förväntningar vad gäller tid, process och sist men inte minst slutpris. 10/10 rakt av!

Annika A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lovisa Strömberg en del av Fastighetsbyrån Linköping
Ekholmen

Trevlig, tydlig och proffsig!

Svar från Lovisa Strömberg

Tack Annika för ditt fina omdöme. Ses på tillträdet!

Anton T
Brokind

Mycket nöjda men processen, från start till mål.

Anne W
Hagaberg

Jag har varit mycket nöjd över att ha Srdjans som mäklare. Vid första mötet förklarade han lugnt och informativt om de olika stegen i en försäljningsprocess samt gav bra förslag vad gäller pris och tillvägagångssätt med lägenheten för att jag som kund skulle få ett så bra pris som möjligt. Han visade även att han behärskade marknaden genom att på ett enkelt sätt förklara "försäljningsstatistik", vilket gav ett bra underlag för att bestämma prisnivå. Försäljningsprocessen med kontrakt och en del efter arbete har han även...

Johan M
Vidingsjö

Lovisa plus Felicia på Fastighetsbyrån skötte den här affären på bästa möjliga sätt. Jag gör inte ofta fastighetsaffärer så jag var säkert i större behov av support kring detaljfrågor än många andra. Hela upplevelsen var positiv och jag är helnöjd.

Svar från Lovisa Strömberg

Tack snälla Johan för dina fina ord, det värmer!

Linnea S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Robin Kohlmeier en del av Fastighetsbyrån Linköping
Södra Ekkällan

Robin var kunnig och hjälpsam. Bra stöd för oss som första gångs-köpare!

Albin J
Hagaberg

Srdjan är proffsig och hjälpsam!

Johan K
Malmslätt

Raka besked och bra återkoppling

Siv H
Ljungsbro

Lovisa tog emot oss med ett leende och tydlig information omkring lägenheten. Det vi förväntade oss blev infriat. Mvh Siv Hallberg

Svar från Lovisa Strömberg

Vilket fint omdöme, vad glad jag blir! Vi ses på tillträdet!

Peder David Gunnar A
FREDRIKSBERG

Sebastian har varit enastående under hela processen. Han har varit tydlig och mycket professionell. Tillgänglig och alltid gjort sitt yttersta för att sy ihop affären. Kan rekommendera Sebastian och med varm hand klassa honom som Linköpings bästa mäklare.

Maria J
Kanberget

Trevlig, engagerad och personlig med mycket hög tillgänglighet.

Martin B
Köpte sitt hus med hjälp av Sebastian Karlsson en del av Fastighetsbyrån Linköping
Vreta Kloster/Sandvik

Bra bemötande, bra förberedd och engagerad.

Issa N
Valla/gottfridsberg

Extremely professional and nice person

Matthias K
Centralt

Duktig mäklare, smidig att ha och göra med

Joakim L
Vidingsjö

Mycket trevlig, kunnig, flexibel, lätt att få tag på och smidig att ha att göra med! Verkar kunna sitt arbete och marknaden i Linköping väldigt bra! Honom kan jag verkligen rekommendera till andra!

Helen K
Vallastaden

Våra förväntningar var höga, och Srdjan överträffade verkligen dem! Han är otroligt kunnig och kompetent, vilket gjorde att vi kände oss trygga genom hela processen. Srdjan är lyhörd och erbjuder professionell rådgivning med en imponerande struktur och utmärkt kommunikationsförmåga. Vi rekommenderar honom varmt!

Maria B
Malmslätt

Trevlig, lätt att pratat med, var lyhörd för våra önskemål.

Sofia W
Centralt

Fint bemötande och professionellt förhållningssätt. En mäklare med transparens och svar på allt!

Filippa L
Vallastaden

Blev väldigt bra och ärligt bemött av Srdjan! Allt gick smidigt och han hade svar på alla våra frågor. Har ingenting negativt att säga om min upplevelse!

Johan L
Vallastaden

Srdjan är väldigt hjälpsam och lösningsorienterad med fin dialog mellan både köpare och säljare. Resultatet blev två nöjda parter. Tack!

Peter H
Sundsmåla

Duktig på att hålla kontakten och återkoppla vad som händer. Lagom pådrivande.

Peter G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Majken Lundh en del av Fastighetsbyrån Linköping
Vallastaden

Hon har skött sitt uppdrag utmärkt, också beaktande att vi befinner oss på Åland.

Therese I
Ljungsbro

Bra bemötande. Tillgänglig. Fått bra svar på frågor. Påläst.

Svar från Lovisa Strömberg

Tack snälla Therese för dina fina ord.

Joakim B
Malmslätt

Trevlig och tillmötesgående! Kunnig.

Therese H
Vidingsjö/Haninge

Väldigt bra att ha och göra med.

Svar från Lovisa Strömberg

Tack snälla Therese för att jag fick hjälpa dig med försäljningen av ditt fina radhus. Vi ses på tillträdet!

Sabina Sahuric A
Skäggetorp

Riktigt bra bemötande av Robin. Duktig mäklare som kämpande enda in i det sista med ett svårsåld objekt. Kan starkt rekommendera Robin som mäklare.

Elliot S
Vallastaden

Trevlig. Lätt att prata med. Kunnig och hjälpsam. Hon besvarade våra frågor antingen direkt eller genom att återkomma senare efter att ha kollat upp svaren till oss. I vissa stunder kan hon ha upplevts som lite på. Alltså att hon frågat flera gånger om vi bestämt oss om köpet gällande bostaden även om vi sagt tt vi vill ha lite betänketid. Detta beror dock förmodligen på att det hon sa: att ifall vi inte var intresserade längre måste hon få ut bostaden på hemnet så andra har chans att köpa den. Vi är nöjda med vår upplevelse hos fastighetsbyrån. Ha det bra och tack!