Ellen är en trevlig mäklare. Hon höll mig väl uppdaterad och ledde processen med motivation eftersom det tog flera månader och många försök, men hon var driven och det gav resultat.
Ellen Laurin
Ellen Laurin är mäklare på Fastighetsbyrån Lund
.Ellen Laurin har varit registrerad mäklare sedan 2023-05. Ellen Laurin har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-08 och har fått 64 omdömen med ett betyg på 4.9. Ellen Laurin har haft 29 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-12 - 2024-11
64 omdömen om Ellen Laurin
Tack Elodie! Nu är vi äntligen i mål - så härligt, tack för ett smidigt och fint samarbete! Och köparna är lika nöjda som dig - de kommer ta hand om din lilla pärla!
Proffsigt och varmt bemötande, alltid hjälpsam med att förklara saker vi undrade.
Tack Christoffer! Fint att höra att ni är nöjda! Ha en fin jul och nyår i Stockholm!
Behjälplig i alla situationer och en trygg och trevlig mäklare. Bra på kommunikation!
Vad fint att höra Louise! Nu är vi i mål! Lycka till med jobb och nya lägenheten i Stockholm!
Tack för en snabb affär. Trevligt bemöttade 🤗
Tack Sahar! Vad härligt att höra - jag tror att du kommer stortrivas i den fina lägenheten! Perfekt läge för dig också! :)
Ellen har varit otroligt hjälpsam och gett oss trygghet i vårt första bostadsköp. Hon har varit tillmötesgående och besvarat alla våra frågor och funderingar väll. Hade varmt rekommenderat Ellen!
Tack Gustav så snällt av dig. Både jag och säljaren är lyckliga över att det var just ni som tillslut köpte lägenheten! Lycka till med flytten! :)
Ellen var väldigt hjälpsam och närvarande! Jag kände mig aldrig dum i relation till att jag är yngre och detta var mitt första bostadsköp, utan allt hanterades väldigt professionellt! Kan bara säga bra saker om Ellen, hon var ärlig och pålitlig!
Tack Lovisa, vad vänligt av dig! Superkul att få vara en del av ert första bostadsköp tillsammans - jag hoppas att ni ska trivas i lägenheten! Lycka till med studierna!
Ellen har varit en fantastisk mäklare som visade stort engagemang redan från första visningen. Hon har varit lättillgänglig och snabb med att svara på alla våra frågor, vilket skapade en trygghet genom hela processen. Om det någon gång uppstod en fråga hon inte kunde besvara direkt, såg hon till att snabbt ta reda på svaret och återkoppla på ett smidigt och effektivt sätt. Som förstagångsköpare kände vi oss hela tiden väl omhändertagna, och Ellen gjorde affären både enkel och trygg för båda parter. Vi kan varmt rekommendera...
Stort stort tack Max, vilka fina ord, det glädjer mig att ni är nöjda! Det är jag och säljare också! Jag tror verkligen ni kommer stortrivas i lägenheten! :)
Ellen visade ett.genuint intresse av vårt objekt. Var öppen för våra synpunkter. Gav ett professionellt intryck. Hon har genom processen hållit oss uppdaterade på ett utmärkt sätt.
Tack Tommy! Det var mitt nöje att få hjälpa er sälja ert fina hem - lycka till med flytten in till centrum!
Trevlig mäklare som gjorde oss som köpare trygga.
Tack Josefina, vad fint att höra! Hoppas ni ska trivas och lycka till med flytten.
Kunnig, kompetent, påläst samt hög social kompetens ger ” rätt kvinna på rätt plats”. Ulla-Britt o Tommy Andersson
Tack Ulla-Britt och Tommy, vilka fina ord. Och tack själva för ett strålande samarbete som ledde oss fram till en lyckad affär med riktigt bra köpare som kommer ta väl hand om huset. Allt gott!