Tyckte hon var mycket bra som mäklare
Fastighetsbyrån Lund
Välkommen till en rörlig och expansiv bostadsmarknad: Lund! Vi på Fastighetsbyrån tycker det är spännande att följa arbets- och bostadsmarknaden här i området och Lund är en centralort på många sätt. Härifrån går smidiga kommunikationer till både Malmö och Köpenhamn och det finns ett stort utbud av kultur och fritidsaktiviteter....
2803 omdömen om Fastighetsbyrån Lund
Sedan starten hos Reco 2013
Hampus did a very good job. We are very satisfied.
Nila gav oss ett proffsigt bemötande och delgav oss noggrant all information av betydelse att känna till om bostaden. Hon var insatt i besiktningsprotokollet och kunde besvara våra frågor. Nila var även en effektiv förmedlare mellan oss och säljaren. Jag har gjort många bostadsaffärer tidigare, Nila har utmärkt sig som mäklare och jag kan varmt rekommendera henne för säljare att anlita, och för köpare att lita på. Tack Nila för god service!
Tack för din feedback! Jag uppskattar verkligen att du tar dig tid och delar din upplevelse. Det har varit ett nöje att hjälpa både er och säljaren genom hela processen och jag är glad att ni känt er nöjda med både informationen och kommunikationen. Stort tack för rekommendationen. Önskar er all lycka med ert nya hem! Mvh Nila
Nila har varit enkel att nå under processens gång och återkopplar alltid snabbt samt har ett trevligt och glatt bemötande.
Tack för din feedback. Uppskattar det. Hoppas att du ska trivas riktigt bra i ditt nya hem. Mvh Nila
Vi blev bra bemötta och upplevde att hon var genuint investerad i sitt uppdrag. Våra förvånad var så klart att mäklaren ska göra sitt yttersta för att allt ska gå så lätt och smidigt som möjligt. Allt har gått över förväntan och kontraktsskrivning gick otroligt snabbt.
Tack för din feedback. Stort lycka till med ert nya boende. Mvh Nila
Professionell, lyhörd och påläst ang. objektet. Mkt bra bemötande och alltid lika trevlig
Vi är så nöjda med all den hjälp vi fick av Ellen vid försäljningen av vår lägenhet. Ellen visade stort engagemang inför varje visning. Hon såg till att vi hela tiden var uppdaterade kring vad som hände i processen, var snabb på att svara på sms/telefon samt var mycket väl påläst kring objektet hon sålde. Ellen får våra allra varmaste rekommendationer!
Viktor är en grym och kunnig mäklare! Ärlig och och väldigt rak i sin kommunikation. Väldigt engagerad i oss som säljare och gjorde allt för att försäljningen skulle bli så bra som möjligt. Rekommenderar varmt!
Jag är mycket nöjd med Marie-Louise, hon håller en uppdaterad, svarar alltid och lätt att samarbeta med
Bra bemötande och kunnig mäklare. Kunde svara på alla frågor vi hade om lägenheten och snabba svar! Levde bra upp till förväntningarna..
Allt gick smidigt och professionellt, och jag kände mig trygg genom hela processen. hjälpsam och tillgänglig för alla frågor jag hade. Rekommenderar starkt för en pålitlig och stressfri upplevelse vid bostadsköp."
Tack för din fina recension! Det gläder mig att ni upplevde allt som smidigt och professionellt, och jag hoppas att ni trivs i ert nya hem!
Blev bra och trevligt bemött. När jag kom hem till Åre saknade jag närmare information om lägenheten på papper (lite gammaldags kanske) Markus har hållit kontakt hela tiden efter besöket.
Som förväntat blev vi bemötta av Axel på ett mycket professionellt och engagerande sätt från dag 1. Axel kommunicerade tydligt genom hela processen och samtliga frågor blev hanterade snabbt. Efter signering följde Axel även upp med ett samtal för att säkerställa samförstånd om vägen fram till tillträde.
Jag upplevde Marcus Andersson som ytterst professionell. Han var väldigt lätt att samarbeta med. Lätt att komma i kontakt med och svarade snabbt på sms.Mycket smidigt handhavande.. Hela processen flöt på utan problem. Jag rekommenderar honom varmt
Mycket kompetent och trevlig. Försäljningen gick smidigt och vi hölls uppdaterade under hela förloppet.
Proffesionell, engagerad och har bra marknadskännedom och är lösningsorienterad
Ellen är jättetrevlig, proaktiv och väldigt smidigt och enkelt att samarbeta med!
Tack Lily! Och detsamma, ett toppen-samarbete och lägenheten var ett nöje att få sälja för min del! Jag och Lund tackar för oss, lycka till på familjens nya äventyr!
Marie Louise är väldigt proffsig i sin roll som mäklare, återkopplar snabbt ser bara möjligheter i vad hon gör, vet vad hon pratar om vilket känns oerhört tryggt som kund. Med vänlig hälsning, Per J .Marie K
Stort stort tack för en mycket trevlig affär!! Hoppas ni kommer trivas bra hos oss här i Lund :)
Mäklaren är mycket driven, entusiastisk och har en stor social kompetens! Jag uppskattar verkligen hur pass lösningsfokuserad mäklaren är, och hur mån han är om att alla parter ska bli nöjda med affären. Jag har varit i kontakt med andra mäklare innan jag bestämde mig för att anlita Marcus, och redan från start fick jag ett mycket gott intryck av honom. Jag förväntar mig att en mäklare arbetar aktivt med att hitta en lösning som passar för alla, och det gör verkligen Marcus. Jag är övertygad om att mäklaren går en ljus...
Mycket bra! Han svarade snabbt på telefon när jag hade frågor.
Proffsig genom hela processen och träffade alla mina förväntningar och önskemål. Kan varmt rekommendera.
Jakobis a very positive and efficient professional. He can effectively solve problems and provide professional services and answers to customers.
Ärlig och trevlig mäklare som gjorde ett riktigt bra arbete i förhandlingarna
Stort tack för mycket gott samarbete och hoppas ni ska trivas i ert nya boende!! :)
Tydligt, effektivt och trevligt bemötande.
Mycket smidig affär. Kan varmt rekommendera Marie Louise.
Tusen tack för ett gott samarbete! Hoppas du kommer trivas i huset i många år framöver 🌸😊
Enormt tacksam att ha fått samarbeta med just Marie Louise Nilsson, mäklare på Fastighetsbyrån i Lund! Med ett fantastiskt engagemang i försäljning av vårt hus, Bravo! Mycket stor respekt från mig att hon är punktlig, håller tiden, svarar på sms typ på en gång, bra information snabb skicklig affär. Varma rekommendationer
Stort tack själva för en mycket trevlig försäljning av ert fina hus! Önskar er all lycka till med ert nya boende och hoppas våra vägar korsas snart igen 🌸💕
Marie Louise har kommit med goda ideer och en smart sälj strategi, med med finger
Lite stressigt. Men, artig och svarade på frågorna
Professionell, strukturerad och trovärdig. Jacob har ett sympatiskt ”o-sälj-aktigt” sätt vilket skapar större förtroende.
Bättre mäklare får man leta efter 🥳
Hampus lyssnade på vad vi ville och hjälpte oss att genomföra försäljningen på ett smidigt sätt.
Lyssnande och kändes ärlig. Alltid kopplade tillbaka vad som hände. Seriös men med humor.
Toppen , tydlig och trevlig och kunnig
Trevligt, inlyssnande och professionellt bemötande. Sköter sina uppdrag väl. Allt fungerar tillfredsställande.
Öppen och transparant. Bra samtal & diskussioner. Trevlig & positiv.
Jakob är en mycket trevlig, tillgänglig, drivande, duktig och professionell mäklare. Vi skulle inte tveka att anlita honom igen och att rekommendera honom till våra bekanta.
Jätteglad och positiv tjej. Snabb och lätt att få tag på, svarar alltid i princip
Rickard Saltin har hjälpt oss med förhandsvärdering och slutvärdering av vårt hus. Han är väldigt lyhörd, professionell och trevlig. Vi har ett stort förtroende för honom och rekommenderar alla i Genarp/Veberöd/Lund att anlita honom.
Otroligt sympatisk, säger en som både jobbat med honom som säljare och köpare.
Trevlig och kompetent mäklare. Får lägenheten såld till begärt pris.
Professional and he gave clear explanation for everything. Attentiveness and effective
Axel was great in communication. Answering all the questions I have on the property and anything else. Very helpful. And was very clear in the process from the viewing step. Appreciate his efforts.
Tumme upp på allting, inga konstigheter.
Proffesionellt bemötande och fantastiskt engagemang. Mycket bra kommunikation och snabba uppdateringar om läget. Toppenbra prestation av Ellen!
Tack snälla Ewa, vad härligt att ni är nöjda med processen och min prestation! Lycka till med flytten!
Bra kundbemötande, trevlig, saklig, ger återkoppling i god tid.
Ellen är en super mäklare med otrolig energi som får en att verkligen känna sig bekväm och munter inför visning samt köp av bostad! Skulle verkligen rekommendera Ellen, är nöjd med både den kontakt vi har hållit men även att köpet gick smidigt och snabbt!
Tack Nathalie, vad härligt att höra att ni är nöjda. Jag hoppas och tror att du & sambon ska trivas toppen i lägenheten! Lycka till med flyttlasset från Malmö nu!
En fantastisk mäklare som inte bara sålde huset snabbt, utan också var otroligt professionell, hjälpsam och gav många kloka råd längs vägen. Hennes expertis och engagemang gjorde processen smidig och trygg, vilket skapade en positiv upplevelse för oss från början till slut.
Stort tack för din feedback! Jag är verkligen glad att jag kunde hjälpa till och att ni kände er trygga under hela processen. Det har varit ett nöje att få arbeta med er! Vänliga hälsningar Nila
Ellen har ett fantastiskt trevligt och professionellt bemötande. Hon har alltid varit tillgänglig och svarat snabbt på frågor som jag som kund har haft. Dessutom har hon gett realistiska svar, vilket känts väldigt genuint. Ellen har varit väldigt flexibel och enkel att samarbeta med. Jag hade innan inte särskilt mycket förväntningar då det var första gången jag sålde en bostad, men jag har varit otroligt nöjd med Ellen som mäklare. Sammanfattningsvis är jag väldigt nöjd och skulle definitivt rekommendera Ellen som mäklare.
Stort stort tack för de fina orden Julia, varit ett nöje att få hjälpa dig sälja bostaden och jag vet att köparna är fantastiskt nöjda att få ta över lägenheten! Tack för ett fint samarbete från början till slut!
Träffade bara mäklare kort tid, tydlig och bra.
Mycket tillmötesgående och professionell mäklare. Kommunikationen var mycket bra och hela köp processen löpte på som förväntat.