Blev bra och trevligt bemött. När jag kom hem till Åre saknade jag närmare information om lägenheten på papper (lite gammaldags kanske) Markus har hållit kontakt hela tiden efter besöket.
Marcus Andersson
Marcus Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån Lund
.Marcus Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2024-04. Marcus Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-11 och har fått 3 omdömen med ett betyg på 5.0. Marcus Andersson har haft 1 försäljningar sen 2024-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-08 - 2024-10
3 omdömen om Marcus Andersson
Jag upplevde Marcus Andersson som ytterst professionell. Han var väldigt lätt att samarbeta med. Lätt att komma i kontakt med och svarade snabbt på sms.Mycket smidigt handhavande.. Hela processen flöt på utan problem. Jag rekommenderar honom varmt
Mäklaren är mycket driven, entusiastisk och har en stor social kompetens! Jag uppskattar verkligen hur pass lösningsfokuserad mäklaren är, och hur mån han är om att alla parter ska bli nöjda med affären. Jag har varit i kontakt med andra mäklare innan jag bestämde mig för att anlita Marcus, och redan från start fick jag ett mycket gott intryck av honom. Jag förväntar mig att en mäklare arbetar aktivt med att hitta en lösning som passar för alla, och det gör verkligen Marcus. Jag är övertygad om att mäklaren går en ljus...