Marie Louise Nilsson

Marie Louise Nilsson

Marie Louise Nilsson är mäklare på Fastighetsbyrån Lund

Marie Louise Nilsson har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Marie Louise Nilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-07 och har fått 175 omdömen med ett betyg på 4.8. Marie Louise Nilsson har haft 17 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

175 omdömen om Marie Louise Nilsson

Sedan starten hos Reco 2019
Patrik H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marie Louise Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lund
Gunnesbo

Jag är mycket nöjd med Marie-Louise, hon håller en uppdaterad, svarar alltid och lätt att samarbeta med

Per J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marie Louise Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lund
Nöbbelöv

Marie Louise är väldigt proffsig i sin roll som mäklare, återkopplar snabbt ser bara möjligheter i vad hon gör, vet vad hon pratar om vilket känns oerhört tryggt som kund. Med vänlig hälsning, Per J .Marie K

Svar från Marie Louise Nilsson

Stort stort tack för en mycket trevlig affär!! Hoppas ni kommer trivas bra hos oss här i Lund :)

Harry P
Centrum

Ärlig och trevlig mäklare som gjorde ett riktigt bra arbete i förhandlingarna

Svar från Marie Louise Nilsson

Stort tack för mycket gott samarbete och hoppas ni ska trivas i ert nya boende!! :)

Anna Sofia P
Köpte sitt hus med hjälp av Marie Louise Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lund
Dalby

Mycket smidig affär. Kan varmt rekommendera Marie Louise.

Svar från Marie Louise Nilsson

Tusen tack för ett gott samarbete! Hoppas du kommer trivas i huset i många år framöver 🌸😊

Susana V
Dalby

Enormt tacksam att ha fått samarbeta med just Marie Louise Nilsson, mäklare på Fastighetsbyrån i Lund! Med ett fantastiskt engagemang i försäljning av vårt hus, Bravo! Mycket stor respekt från mig att hon är punktlig, håller tiden, svarar på sms typ på en gång, bra information snabb skicklig affär. Varma rekommendationer

Svar från Marie Louise Nilsson

Stort tack själva för en mycket trevlig försäljning av ert fina hus! Önskar er all lycka till med ert nya boende och hoppas våra vägar korsas snart igen 🌸💕

Jesper N
Dalby

Marie Louise har kommit med goda ideer och en smart sälj strategi, med med finger

Josefin W
Björnstorp

Vi blev bemötta bra Våra förväntningar var att hon skulle kunna sälja in huset på visningarna och husets omgivning. Vi är lite osäkra om det var så bra som vi hoppats. Vi har alltid fått respons på eventuella frågor, kände dock att hon inte ville lägga ut huset från kommande vilket vi ville. Men en bra upplevelse över det hela

Magdalena M
Nöbbelöv

Trevlig, proffsig, smidig affär.

Björn E
Centrum

Vi har både sålt och köpt via Marie Louise flera gånger och återvänder gärna till henne när det gäller lägenhetsaffärer i Lundaområdet. Professionell, kunnig, effektiv och framförallt hemskt trevlig.

Svar från Marie Louise Nilsson

Tusen tack för ett mycket gott samarbete än en gång. Ser fram emot fler bostadsaffärer tillsammans!

Alicja B
Dalby

Jag kontaktade mäklaren eftersom kände till henne sedan tidigare. Mäklaren har hjälpt mig för att förbereda hus försäljning. Mäklaren Marie Louise Nilsson är mycket profesjonelt, hjälpsam och snäll. Jag är mycket nöjd med henne. Mvh Alicja Brodelin