Annakarin Revell

Annakarin Revell

Annakarin Revell är mäklare på Fastighetsbyrån Mölndal

Annakarin Revell har varit registrerad mäklare sedan 2012-10. Annakarin Revell har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-04 och har fått 145 omdömen med ett betyg på 4.5. Annakarin Revell har haft 13 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

145 omdömen om Annakarin Revell

Sedan starten hos Reco 2023
Joakim Ö
Krokslätt

en snabb och smidig affär! Lätt att ha att göra med.

Christina W
Krokslätt

Professionell, kunnig, trevlig. Lätt att samtala med.

Siv K
Lindome | Skäggered

En mäklare som man vill bli kontaktad av. Är kunnig i sitt arbete och en bra vägledare när man skall sälja huset.

Jennifer B
Lindome | Hassungared

Mycket trevlig och tillmötesgående, rak och tydlig i sin kommunikation och vi fick svar på alla våra frågor. Det kändes tryggt

Annelie J
Lindome | Hassungared

Hon var ärlig och rak, allt gott till henne.

Saeed K
Kållered | Bölet

Vår erfarenhet av Annakarin Revell på Fastighetsbyrån Mölndal var fantastisk. Hon är otroligt lyhörd, hjälpsam och trevlig. Att köpa ett radhus genom henne var en smidig och positiv upplevelse, och vi kände oss verkligen trygga genom hela processen.

Per H
Lindome | Greggered

Annakarin var ett stort stöd och en trygg person att ha med sig genom hela försäljningen. Vi är väldigt nöjda med Annakarins arbete.

Ellinor H
Lindome | Greggered

Mycket bra och trevlig mäklare. Bra återkoppling hela vägen.

Suman D
Kvarnbyvallen

Tyvärr var min erfarenhet av AnnaKarin som fastighetsmäklare mycket besvikande. Under hela processen att köpa vårt nya hus fanns det ständiga kommunikationsproblem. Hon gav inte tydliga svar på våra frågor och verkade ofta osäker eller oförberedd, vilket gjorde hela upplevelsen stressig och förvirrande. Förutom sin brist på professionalism visade hon oetiskt beteende genom att be om ersättning när priset på huset sänktes. Detta var inte bara olämpligt utan väckte också frågor om hennes integritet inom branschen. Baserat...

Joachim F
Lindome | Kyrkängen

Annakarin var väldigt bra! Lyssnade noga på hur vi ville ha det och kom med bra tips! Kan verkligen rekommendera henne!