Jag är så nöjd med Jennie som mäklare. Hon gör verkligen allt och mer därtill. Konstant uppdatering där jag aldrig under hela processen behövt fundera på vad som händer, hon har alltid varit steget före. Kunnig, saklig och väldigt trevlig. Fastighetsbyrån skall vara lyckligt lottade som har just henne.
Jennie Magnusson
Jennie Magnusson är mäklare på Fastighetsbyrån Mölndal
.Jennie Magnusson har varit registrerad mäklare sedan 2014-06. Jennie Magnusson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-06 och har fått 272 omdömen med ett betyg på 4.9. Jennie Magnusson har haft 23 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
272 omdömen om Jennie Magnusson
Vi är väldigt nöjda med Jennie. Det känns tryggt att ha en mäklare som är med hela vägen. Vi är också tacksamma över de råd vi fått under resan. Toppbetyg!
Effektiv, kompetent och mycket trevligt bemötande!
Jag är oerhört nöjd med Jennie Magnusson på Fastighetsbyrån i Mölndal. Hon har ett genuint engagemang och en imponerande kompetens som gör att man känner sig trygg genom hela processen. Hennes personliga bemötande, professionalism och förmåga att hantera varje steg på bästa sätt gjorde att försäljningen blev en mycket positiv upplevelse. Jag kan varmt rekommendera henne!
Flexibel med tider, väldigt trevlig och fick en att känna sig trygg. Inget annat än nöjd!
Bra! Trevlig och serviceminded.
Både proffesionellt och personligt. Rak och ärlig. Kändes väldigt tryggt! Hade valt Jennie igen!
Det var en spontan, glad och trevlig ”tjej”! Jennie lyckades ganska snabbt att få till en försäljning med både tur och skicklighet!
Jennie är fantastiskt duktig och professionell i sin roll mäklare. Jennie har verkligen tagit hand om oss, hållit oss informerade om precis allt i hela processen. Vi är så nöjda med Jennie. Stort tack
Mycket trevlig, positiv och förtroendeingivande.