Jag ger Kristian en femma med gott samvete (för andra gången). Trevlig, engagerad och toppen kommunikation. Vi har både köpt och sålt bostad via Kristian.
Kristian Svanbom
Kristian Svanbom är mäklare på Fastighetsbyrån Mölndal
.Kristian Svanbom har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-05 och har fått 231 omdömen med ett betyg på 5.0. Kristian Svanbom har haft 33 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
231 omdömen om Kristian Svanbom
Kristian var rak och bra, ärlig på frågor och svar. Duktig på att göra allt för vårt bästa. Trevlig och tillmötesgående.
Är mycket nöjd med Kristian han jobbar intensivt för mig som kund och även för köparen som gör att allt han gör känns väldigt tryggt och förtroendegivande. Finns alltid där vid frågor eller om man vill bolla någon fundering med honom. Ger bra feedback på mina funderingar rak och ärlig det uppskattas mycket. //Peter
Trevligt och proffsigt bemötande. Väldigt kunnig och påläst på fastigheten
Mycket kunnig och duktig på sitt jobb. Trevlig och tillmötesgående! Vi är supernöjda!
Affären gick snabbt och smidigt,vi är nöjda.
Kristian är väldigt engagerad och seriös med en social kompetens. Kan därför varmt rekommendera honom
Kristian har varit fantastisk under hela försäljningsprocessen, flexibel och engagerad. Kristian är mycket kunnig i sin yrkesroll, har varit tillgänglig vid frågor och funderingar. Han är mån om att affären ska bli bra både för köpare och säljare. Vi har köpt och sålt många hus/lägenheter genom åren och Kristian har absolut varit den bästa. Rekommenderas starkt.
Toppen! Allt gick smidigt och inget krångel. Väldigt flexibel
Vi är väldigt nöjda och uppskattade Kristians engagemang genom hela processen.