Fastighetsbyrån Mölndal

Fastighetsbyrån Mölndal

En del av Fastighetsbyrån www.fastighetsbyran.com
  • BadgeElevenYears
1 912

Vi på Fastighetsbyrån förmedlar var fjärde bostad här i Mölndals kommun. Därför är vi väl uppdaterade när det kommer till bostadsmarknaden. Dessutom är vi välutbildade och engagerade mäklare som alltid arbetar målmedvetet för att din affär ska bli så bra som möjligt. Vi har koll på hela området. Vare sig du vill bo i Krokslätt,...

1912 omdömen om Fastighetsbyrån Mölndal

Sedan starten hos Reco 2013

Visar 1912 omdömen med 4.8 i snittbetyg
Kjell L
Sålde sitt hus med hjälp av Mats Johansson en del av Fastighetsbyrån Mölndal
Lindome | Gastorp

Det är andra gången vi använder Mats, vi är väldigt nöjda.

Mattias W
Lindome | Valås

Jag ger Kristian en femma med gott samvete (för andra gången). Trevlig, engagerad och toppen kommunikation. Vi har både köpt och sålt bostad via Kristian.

Christina H
Hulelyckan

Kunnig, professionell, lätt att nå för frågor.

Svar från Patrik Teply

Stort tack för det Christina! Det har varit roligt att få hjälpa er med försäljningen.

Lars-Eric A
Hulelyckan

Bra och förtroendeingivande mäklare som jag gärna rekommenderar.

Annika K
Krokslätt

Shad har varit en väldigt engagerad mäklare. Med tanke på att vi bor i Eskilstuna har han verkligen tagit fullt ansvar för allt kring vår försäljning av lägenheten. Vi är så tacksamma över det. Han är alltid supertrevlig och svarar alltid när jag ringer. (Men det borde han inte göra. Det är inte nyttigt att jobba alla timmar på dygnet alla dar i veckan.) Jag skulle rekommenderar honom till alla. En mer hängiven mäklare tror jag inte finns. Trevlig, ärlig, rak och pålitlig!

Joachim F
Lindome | Kyrkängen

Annakarin var väldigt bra! Lyssnade noga på hur vi ville ha det och kom med bra tips! Kan verkligen rekommendera henne!

Anna F
Lindome | Kyrkängen

Lyhörd och känsla för kunden och lagom ”på”.Annakarin Inger förtroende och jag kan varmt rekommendera henne vidare.

Berit P
Kållered | Bölet

Kristian var rak och bra, ärlig på frågor och svar. Duktig på att göra allt för vårt bästa. Trevlig och tillmötesgående.

Johanna E
Lindome | Kyrkängen

Smidig affär och snyggt skött! Rekommenderar!

Lisbet V
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mats Johansson en del av Fastighetsbyrån Mölndal
Lindome | Gastorp

Mats Johansson är en mycket kompetent och trevlig mäklare,lätt att samarbeta med. Försäljningen gick snabbt och smidigt. Kan varmt rekommendera Mats! MVH Lisbet Vilhelmsson

Nicholas D
Krokslätt

Hade koll på min lägenhet och området. Lätt att prata med, lätt att kontakta. Hjälpte sälja lägenheten snabbt och för ett pris över min förväntan.

Vasileios S
Centrala Mölndal

Hugo was very friendly and cooperative during the process of selling our apartment. He clearly explained all the steps right from the beginning, and he was very responsive and engaged with supporting us. We would gladly recommend him to other people looking for a broker!

Axel B
Lindome | Kyrkängen

En seriös och ordentlig mäklare.

Leo H
Toltorpsdalen

Tack till Shad för en smidig och bra försäljning. En otroligt lyhörd och medveten säljare som sätter kunden först! Plus poäng att han är en väldigt trevlig person med! Rekommenderar stark att jobba med Shad

Richard G

Mycket tillmötesgående och flexibel Professionell

Bodil N
Toltorpsdalen

Bra öppet o vänligt bemötande. Öppen och flexibel för våra behov och tillgänglig för våra frågor. Engagerad. Strukturerad och noggrann vid genomgång kontrakt.

Amélie G
Toltorpsdalen

Uppmärksam, tillmötesgående och härligt bemötande

Kristoffer H
Krokslätt

Trevlig, bra och ställde upp med flera visningar som jag behövde och svarade på alla frågor jag hade.

Ronie Gerald D
Kållered | Livered

Patrik Teply är kunnig , trevlig, roligt och har lång erfarenhet för försäljning av bostäder.

Connie Elisabet S
Sålde sitt hus med hjälp av Henrik Lindgrén en del av Fastighetsbyrån Mölndal
Solängen

Min erfarenhet av Henrik Lindgren är god, man blir väl bemött och lyssnade på. En bra mäklare som står med fötterna på jorden.

Sebastian H
Kvarnbyn

Trevligt och professionellt bemötande kunde svara på mina frågor och jag kände mig trygg genom hela processen.

Jakob H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Hugo Nilsson en del av Fastighetsbyrån Mölndal
Bifrost

Hugo är en mycket bra mäklare som jag varmt skulle rekommendera. Jag köpte en bostadsrätt av honom och han tog god tid på sig under visningen, han var lugn och metodiskt när det kom till kontraktskrivingen och förklarade allt man undrade. Rekommenderas varmt.

Mostafa A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Hugo Nilsson en del av Fastighetsbyrån Mölndal
Centrala Mölndal

Bra och hjälpsam. Kunde svara på frågorna vi hade

Linnéa V
Centrala Mölndal

Shad är jättetrevlig och tillmötesgående i affären. Kan informera mer till köparen kring den aktuella säljprocessen men i övrigt gick allt smidigt och jag är otroligt nöjd med affären. Rekommenderar honom varmt!

Magnus J
Bifrost

Hugo var ett superproffs!! Fin och tydlig i sin dialog, stöttade mig på allra bästa sätt genom hela försäljningsprocessen. TOPPKLASS!!!

Rasmus A
Kvarnbyn

Snabb och enkel att arbeta med, fick snabbt svar om de var något jag undrade!

Peter R
Stensjön

Är mycket nöjd med Kristian han jobbar intensivt för mig som kund och även för köparen som gör att allt han gör känns väldigt tryggt och förtroendegivande. Finns alltid där vid frågor eller om man vill bolla någon fundering med honom. Ger bra feedback på mina funderingar rak och ärlig det uppskattas mycket. //Peter

Gerry K

Ronie Gerald D
Köpte sitt hus med hjälp av Patrik Teply en del av Fastighetsbyrån Mölndal
Lindome | Centralt

Patrik Teply är super bra. Han är trevlig, arrangemang, hjälpsam och är kunnig mäklare.

Jimmy G
Kållered | Livered

Med ett trevligt och proffsigt bemötande lyckades Shad sälja vår lägenhet snabbt och smidigt. Över våra förväntningar!

Niclas G
Köpte sitt hus med hjälp av Kristian Svanbom en del av Fastighetsbyrån Mölndal
Balltorp

Trevligt och proffsigt bemötande. Väldigt kunnig och påläst på fastigheten

Dag S
Lindome | Centralt

Allt funkade utan bekymmer. Problemfritt hela processen.

Johan E
Bosgården

Otroligt service-minded med ett mål, att göra köparen 100% nöjd. Både köpt och sålt med Shad och tycker upplevelsen varit lika bra från båda hållen!

Lili-Ann M
Bosgården

Väldigt trevlig och proffsig, utan att vara för mycket. Var väl insatt i bostaden och föreningen. Fick svar på alla mina frågor. Lili-Ann

Erik K
Bifrost

Han är jätte trevlig och gick igenom processen klockrent. Svarar snabbt och fixar dokument/datum så att man inte har behövt oroa sig. Jätte nöjd

Sandhiya G
Kvarnbyvallen

"Min interaktion med Anna Karin som köpare har varit mycket förvirrande och obehaglig. Under det första mötet sa hon att det fanns ett problem med vårt lånelöfte på grund av en villkor som innebär att vi måste sälja vårt nuvarande hem först innan vi kan köpa ett annat. Men efter ett par dagar fick jag ett sms från henne där hon sa att vi kunde komma och få vårt drömhus. Hela tiden vi har haft kontakt med henne har det varit förvirrande, och som fastighetsmäklare inger hon inte förtroende, vilket gjorde mig skeptisk till...

Ingela C
Centrala Mölndal

En trevlig, kompetent och professionellt genomförd försäljning av min lägenhet

Henrik S
Köpte sitt hus med hjälp av Shad Kader en del av Fastighetsbyrån Mölndal

Professionell, ordning och reda

Anna J
Kvarnbyvallen

Proffsig och förtroendeingivande; i en tuff försäljningsprocess kände vi oss trygga med Annakarin.

Marthina U
Sålde sitt hus med hjälp av Shad Kader en del av Fastighetsbyrån Mölndal
Hills

Fantastiskt mäklare med en genuin känsla för oss kunder. Väldigt nöjd.

Britt-Marie F
Bosgården

Under denna tiden med Shad så tycker jag han var jättebra.Man upplevde inte honom som en stel och tråkig mäklare.Vi skrattade och hade god kontakt. Han var lugn och det tycker jag var bra för en annan som var lite stressad. Han lugnade helt enkelt ner mig och jag kände mig trygg. Så han är en toppen mäklare . Mvh Britt-Marie

Helen W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Shad Kader en del av Fastighetsbyrån Mölndal

Professionellt och trevligt bemötande. Alltid tillgänglig. Förväntade mig en lyhörd mäklare vilket jag fick. Ordnade en snabb och bra försäljning, som var min prioritet.

Ivan U
Sålde sitt hus med hjälp av Shad Kader en del av Fastighetsbyrån Mölndal
Hills

Mycket noggrann och lyhörd. Uppdaterade mig löpandes och var tillgänglig när man sökte Shad. Mycket professionell i sitt yrke.

Maryam A
Bosgården

Jag upplevde Shad som en lyhörd, empatisk, sakkunnig samt målmedveten människa! Han är väldigt tålmodig och förståligt och bemöter sina kunder där de är!

Linda Y
Köpte sitt hus med hjälp av Kristian Svanbom en del av Fastighetsbyrån Mölndal
Lindome | Bräcka

Mycket kunnig och duktig på sitt jobb. Trevlig och tillmötesgående! Vi är supernöjda!

Filippa B
Bifrost

Bra och professionellt bemötande. Tydlig information om allt i processen. Levde upp till mina förväntningar. Hoppas på fortsatt hjälp i den sista fasen , med transaktioner samt skatt, deklaration .

John-Åke B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Shad Kader en del av Fastighetsbyrån Mölndal

Trevlig. Duktig. Effektiv. Gjorde det han lovade.

Marjolein G
Lindome | Flabäck

Fick lagom information på visningen. Svarade på frågor via mejl snabbt. Kändes inte lika engagerad i budgivningen och tog lång tid på sig att svara. Kändes som hon mer jobbade i köparens fördel än säljarens, vilket inte var en nackdel för oss men kan för andra säljare uppfattas som opersonligt. Svarar även på frågor efter försäljning snabbt och tydligt.

Lisbet V
Köpte sin lägenhet med hjälp av Shad Kader en del av Fastighetsbyrån Mölndal

Shad är en trevlig mäklare och lätt att samarbeta med.Gjorde affären enkel och smidig. Mycket nöjd! Lisbet

Simon M
Centrala Mölndal

Snabb och smidig process, med bra resultat!