Kristian Svanbom

Kristian Svanbom

Kristian Svanbom är mäklare på Fastighetsbyrån Mölndal

Kristian Svanbom har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-05 och har fått 244 omdömen med ett betyg på 5.0. Kristian Svanbom har haft 30 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

244 omdömen om Kristian Svanbom

Sedan starten hos Reco 2017
Alexandra M
Lindome | Långås

En bättre mäklare än Kristian går inte att hitta! Sättet som han jobbar på är unikt och vi är otroligt nöjda med vår försäljning av huset. Kristian är engagerad och brinner verkligen för detta. Han är hjälpsam, svarar snabbt och lyssnar verkligen på vara önskemål. Jag har tidigare rekommenderat Kristian till andra som sålt hus och det kommer jag garanterat att fortsätta med!

Fabienne W
Lindome | Långås

Allt har gått toppen och Kristian har varit tillgänglig och hela tiden svarat snabbt Jag är absolut mycket nöjd med Kristian som mäklare MVH Fabienne Wingstrand

Marita Gull-Britt A
Lindome | Greggered

Kunnig och påläst om området. Hjälper till med alla frågor och funderingar som berör hus och försäljning. Alltid vänlig och tillmötesgående samt tillgänglig.

Mesut A
Kållered

Kristian är en jättebra mäklare på alla sätt. Jätte duktig och erfaren som tar sitt jobb på fullaste allvar. Vi har varit jätte nöjda och rekommenderar honom varmt som mäklare!

Mikaela M
Lindome | Greggered

Vi upplever Kristian som otroligt hjälpsam och tillgänglig vilket har uppskattats. Han är enkel att ha och göra med och väl insatt i de objekt han säljer. Allt har känts väldigt enkelt och tryggt

Britt-Louise N
Lindome | Kyrkängen

Alltid ett proffsigt och trevligt bemötande av Kristian. Mvh Britt-Louise N

Angela S
Lindome | Valås

Kristian är en erfaren och engagerad mäklare som guidade oss tryggt genom hela försäljningsprocessen. Han gav mycket bra tips och råd och höll oss uppdaterade under hela tiden. Kristian är lyhörd, fångar upp oklarheter och svarade tålmodig på våra frågor och funderingar. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera honom.

Niclas G
Lindome | Gastorp

Trygg och bra, alltid tillgänglig. Väldigt engagerad och positiv

Mohammad S
Lindome | Gastorp

Kristian was really helpful, fast and responsive. He explains everything thoroughly and the deal was really smooth and fast.

Maryam E
Lindome | Gastorp

The experience went were smooth. Kristian is very fast and responsive and explains any question thoroughly.