Trevlig, med följsamt sätt. Svarade snabbt på frågor, där koll var nödvändig. Mest imponerad av hur han läste av kund och Inte blev påflugen, åndä fick fram sitt budskap, assistans. Bäst mäklaren hittills.
Shad Kader
Shad Kader är mäklare på Fastighetsbyrån Mölndal
.Shad Kader har varit registrerad mäklare sedan 2023-05. Shad Kader har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 169 omdömen med ett betyg på 5.0. Shad Kader har haft 60 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
169 omdömen om Shad Kader
Vi är otroligt nöjd med vår mäklare, Shad! Från första mötet blev vi bemötta på ett mycket professionellt och kunnigt sätt. Shad hade en djup förståelse för marknaden och förklarade tydligt vad vi kunde förvänta oss, vilket gav oss en trygg känsla genom hela processen. Vi hade höga förväntningar, och dem överträffades verkligen. Shad var alltid tillgänglig för våra frågor, vägledde oss i svåra beslut och såg till att vi kände oss trygga vid varje steg. Allt vi behövde hjälp med sköttes smidigt och effektivt. Sammanfattningsvis...
Väldigt avkännande, professionell och trevlig mäklare som verkligen lyssnade på våra önskningar. Smidig att samarbeta med snabb med återkopplingar.
Mycket tillmötesgående bemötande. Trygg och vänlig. Bra på att se och fånga upp de personliga behoven hos kunden.
Jag fick Shad Kader som mäklare när jag skulle sälja min lägenhet, efter att han tog över från en tidigare mäklare på Fastighetsbyrån. Från start var han väldigt trevlig och fick mig att känna mig sedd och förstådd i min situation som säljare. Shad är riktigt kunnig, tack vare sin bakgrund som ekonom, och han var alltid ärlig och tydlig genom hela processen. Han gav mig all information jag behövde för att kunna ta bra beslut, vilket kändes tryggt. Jag kan verkligen rekommendera Shad om du letar efter en engagerad och pålitlig mäklare!
Kan verkligen rekommendera Shad Kader. Han är fantastisk i bemötande och uppmärksam på mig som kund! Proffsig Kunnig Positiv Och väldigt bra på att ge återkoppling/feedback under processens gång. Kommer att rekommendera Shad för alla jag känner. Kommer att kontakta Shad nästa gång också.🙏
Shad är en mycket hjälpsam och professionell Mäklare, god lyssnare och har förståelse för kundens situation där han gör allt för att lösa de problem som kan uppstå vid köp av lägenhet. Vi är mycket nöjda med att få ha Shad med oss under denna affär.
Rekommenderar starkt Shad som mäklare. Oerhört lyhörd och engagerad genom hela processen
Shad Kader upplevs mycket kunnig och lyssnar in, i mitt fall mig som köpare, och de frågor och funderingar jag har haft. Jag skulle verkligen rekommendera Shad till vänner som behöver en mäklare.
Kanonbemötande, informativ, saklig och kunnig på sitt område. Mycket god rådgivning genom hela processen! Definitivt 5/5 i betyg!