Amir Najafi

Amir Najafi

Amir Najafi är mäklare på Fastighetsbyrån Nacka

Amir Najafi har varit registrerad mäklare sedan 2020-05. Amir Najafi har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-07 och har fått 46 omdömen med ett betyg på 5.0. Amir Najafi har haft 12 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

46 omdömen om Amir Najafi

Sedan starten hos Reco 2020
Sebastian D
Norra Lännersta

Jag har både köpt och sålt med Amir som mäklare och allt gick väldigt proffsigt och korrekt till. Hans bemötande genom hela processen var förtroendeingivande och kontakten var samtidigt personlig vilket skapade trygghet. Rekommenderar starkt🌞🌞

Mikael F
Köpte sitt hus med hjälp av Amir Najafi en del av Fastighetsbyrån Nacka
Norra Lännersta

Amir var väldigt trevlig genom hela processen och vi uppfattade honom som rak och ärlig. Det var alltid lätt att nå honom på telefon. Vi är nöjda med allt.

Elise T
Köpte sitt hus med hjälp av Amir Najafi en del av Fastighetsbyrån Nacka
Boo Gård

Amir har fått oss att känna oss trygga genom hela affären och kommit med ovärdeliga tips för vårt kommande husbygge!

Josefin H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Amir Najafi en del av Fastighetsbyrån Nacka
Nobelberget

Smidig, enkel och lönsam försäljning. Tack

Johan H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Amir Najafi en del av Fastighetsbyrån Nacka
Nobelberget

Trygg och erfaren mäklare som inger förtroende. Vi är supernöjda o kan varmt rekommendera Amir

Cinzia C
Gustavsvik

Trevlig, engagerad och väldigt seriös

Tomas K
Gustavsvik

Amir har bemött oss på ett förträffligt sätt och lyssnat noga på våra önskemål gällande försäljningen av vårt hus. Han har hela tiden hållit oss underrättade och uppdaterade om processen. Amir har förmedlat köpares frågor och önskemål på ett exemplariskt sätt. Vi har känt oss trygga i hans händer och kan starkt rekommendera honom.

Linus R

Mycket professionell Trevlig! Svarar snabbt. Rekommenderas varmt

Jenny H
Norra Lännersta

Proffsigt bemötande, kunnig i området. Kändes tryggt, Amir har arbetat som mäklare i Nacka länge och har bra koll på marknaden och gav fina tips. Försäljningen gick snabbt och smidigt, trotts läget på marknaden. 100% rekommenderad.

Svar från Amir Najafi

Tack, nu är vi ju grannar oxå, ett tag i alla fall. Ses i kvarteret 😄👍🏼

Anna Cecilia V
Storängen

Jag kan varmt rekommendera Amir på Fastighetsbyrån Nacka som vi kom i kontakt med på rekommendation. Han förstod verkligen våra behov och guidade oss igenom hela processen på ett lugnt och oerhört professionellt sätt. Han är alltid tillgänglig och tillmötesgående.

Svar från Amir Najafi

Uppskatta verkligen, jag hoppas ni trivs bra i Sjöstan, Vi ses snart igen.