Jättebra. Tillmötesgående, bra tips, trevlig
Fastighetsbyrån Nacka
Vi vet att den erfarenhet och kunskap vi har kring bostadsmarknaden i Nacka kommun kan vara ett bra stöd i din stundande bostadsaffär. Vi har full koll på Saltsjöbaden, Sicklaön, Boo och Älta och här har vi hjälpt många hitta sitt nya hem genom åren. Eftersom vi jobbar nära med Swedbank och Juristbyrån får du enkel och snabb...
1282 omdömen om Fastighetsbyrån Nacka
Sedan starten hos Reco 2013
Glad och tillmötesgående svarade på mina frågor Jag var och är nöjd med henne
En mäklare som inte sparar på krutet och har fart och fläkt. Kan rekommenderas!
Neda har varit en stjärna i vår bostadsförsäljning i att förmedla vår lägenhet. Genom hela processen har hon varit stöttande, engagerad, lyhörd och rationell. Var ett sant nöje att jobba med henne!
Jag har både köpt och sålt med Amir som mäklare och allt gick väldigt proffsigt och korrekt till. Hans bemötande genom hela processen var förtroendeingivande och kontakten var samtidigt personlig vilket skapade trygghet. Rekommenderar starkt🌞🌞
Amir var väldigt trevlig genom hela processen och vi uppfattade honom som rak och ärlig. Det var alltid lätt att nå honom på telefon. Vi är nöjda med allt.
Ellinor är en kompetent och driven mäklare som ansvarade för försäljningen av vår lägenhet. Med sin motivation, ambition och professionalism gjorde hon ett fantastiskt jobb. Tack vare hennes aktiva insats lyckades vi snabbt och smidigt sälja vår lägenhet.
Neda är en ambitiös och driven mäklare. Återkopplar snabbt och har stort kund fokus. Jag kan varmt rekommendera henne.
Neda svarar snabbt i telefon, mail och sms när man kontaktar henne. Hon tar reda på saker och är trevlig, hjälpsam, effektiv och ambitiös. Jag rekommenderar Neda som mäklare.
Det var jätte smidigt att göra bostadsaffär med Tobias hjälp, mycket nöjd med hans instas
Absolutely brilliant. We have been on the market looking for an apartment for a few months and we didn't enjoy the process until we met Neda that turned around this experience for us. We are first time buyers and didn't know the process. Neda showed patience and took us through the process step by step. Buying property is one the the biggest items on the list and we thank her for this.
Neda var lyhörd och agerade snabbt gällande vår försäljning. Hon var ärlig, positiv och stöttande i hela processen. Vi kan verkligen rekommendera henne!
Vi är mycket nöjda med Erik och hela köpprocessen av vår bostad!
Louise har alltid varit lugn och vänlig som uppskattas antagligen både för säljaren och köparen. Hon har kunnat sälja vår lägenhet under ganska tuffa omständigheter: höga räntor, många hus på marknaden och lägenhetens ovanlig layout har gjort så försäljningen har dragit ut på tiden. Trotts detta har Louise varit positiv och kommit med idéer och förslag och även fått hjälp av en kollega som känner till området bättre för att få lägenheten sålt. Dessutom blev den sålt för en summa som var mer an det vi väntade oss.
Uppfyllde alla förväntningar. Proffsig, kunnig, tillmötesgående. Bemöttes av vänlighet, hjälpsamhet o kommunikationen utmärkt. REKOMMENDERAS VARMT
Neda är en fantastisk mäklare; hon är otroligt trevlig, lyhörd, genuin, engagerad, kunnig och professionell. Vi hade väldigt höga förväntningar inför vår försäljning, under svåra tider på bostadsmarknaden, och Neda överträffade alla våra förväntningar! Neda var alltid tillgänglig, följde upp med oss och spekulanter snabbt, och gjorde alltid det där lilla extra. Rekommenderar Neda STARKT!
Positiv, effektiv med info. Uppföljning och bra med info. Glad och engagerad.
Engagerad ,följer upp ,informerar snabbt En riktigt bra mäklare
Hej...!! Tobias var mycket trevlig att träffa och han gjorde ett mycket trevligt intryck. Mvh Lennart B.
En mycket trevlig och bra människa och en excellent mäklare.
Snabb, trevlig , framåt Kändes som Neda var på både säljarens och köparens sida.
Bra genomfört i helhet, inte fått tillträde ännu så återstår ett moment. Min första fastighetsaffär så har inte så mycket att jämföra med. Hade önskat snäppet snabbare återkoppling under budgivning.
Jag har bara positiva omdömen att ge Ellinor
Suverän, tydlig och trevlig! Mycket god upplevelse att ha Louise som mäklare!
Ellinore was really prompt in informing us about the situation related to the apartment that we were interested in. Well informed about the association and the area around the apartment. She was very proffessional in the transaction and was super calm and kind to explain us the swedish contract in english so that we were aware about what we were signing the documenta for. I will highly recommend ellinore as a mackläre for any house deals.
Tobias sålde vårt hus i Nacka, han är alltid positiv Duktig på att kommunicera, och alltid beredd att visa för nya spekulanter
Louise Viman är en professionell, effektiv och trevlig mäklare. Rekommenderar henne varmt!
Tobias var tillmötesgående, inlyssnande och lätt att ha att göra med. Processen gick väldigt smidigt till och ingenting var otydligt . Jag är mycket nöjd och rekommenderar starkt Tobias.
Redan från första samtalet förstod vi att vi kommer kunna lita på Elinor som mäklare. Hon är trygg i sin bedömning och ärlig i kommunikationen. Hon vägleder i rimliga förväntningar, jobbar hårt för att sälja på bästa sätt. Hon väntar inte på att intressenter dyker upp på visningen utan hittar dem. Hon är på plats i god tid innan visningen och hjälper till med t.ex tända ljus. Elinor har under hela säljprocessen varit mkt lätt tillgängligt, vägledde professionellt med integritet. Hon förstår hur hon ska få både säljare...
Jag ringde Olivia och bokade en tid med henne för att se lägenheten redan nästa dag. Olivia var punktlig, strukturerad och vänlig. Hon visade mig allt i detalj och berättade om lägenheten. Hon uppfyllde helt mina förväntningar. Olivia är ett nöje att ha att göra med. Köpet av lägenheten är ännu inte genomfört och jag hoppas Olivia kommer att slutföra ärendet så snart som möjligt med sin sedvanliga professionalism.
Mycket trevligt bemötande..Glad, kunnig och seriös. Lyssnar och genomför. Förtroendeingivande. Känner väl till omgivningarna.
Fantastiskt bra! Olivia är både driven, supertrevlig och väldigt professionell. Rekommenderar starkt!
Mycket trevlig och kompetent. Men framförallt engagerad. Rekommenderar starkt Olivia
Jag har bara gott att säga om Olivia Lindbloms sätt att hantera visningen, köpet, pappersarbetet av försäljningen av Ugglevägen 34C! Lugnt och professionellt hela vägen! Tack Olivia!
Professionellt bemötande, kunnig i området som han säljer, tillgänglig vid frågor,
Neda har genom hela processen haft ett gott bemötande med glimten i ögat, funnits för frågor med snabb återkoppling. Kan rekommendera Neda.
Engagerad, lyhörd och serviceinriktad mäklare för både köpare och säljare. Tryggt att både köpa och sälja med Tobias! Han inget förtroende och har gedigen lokalkännedom i nacka.
Amir har fått oss att känna oss trygga genom hela affären och kommit med ovärdeliga tips för vårt kommande husbygge!
Erik har hjälpt oss att hitta vår drömbostad och har under processens gång varit trevlig, hjälpsam (över förväntan) och proffsig! Stort tack till Nackas bästa mäklare!
Proffsig och trevlig. All kontakt var enkel och tydlig och han var mån om att allt skulle gå i hamn smidigt. Vi är väldigt nöjda.
Tobias är kanon! Vi är jättenöjda över hans prestation och positiva attityd.
Vi rekommenderar starkt att välja Neda som mäklare. Hon är en varm och kommunikativ person, otroligt proffsig och tillgänglig under hela processen. Hon var mycket engagerad och lyhörd för våra önskemål. Hon är en riktig stjärna!
Neda höll oss uppdaterade under hela köpet. Det gick väldigt smidigt med allt och hon kunde svara på våra frågor och funderingar..
Smidig, enkel och lönsam försäljning. Tack
Trygg och erfaren mäklare som inger förtroende. Vi är supernöjda o kan varmt rekommendera Amir
Glad, trevlig, tydlig och lätt att få tag i. Återkopplar snabbt. Bra information och tips.
Jag kände mig så trygg med Neda som mäklare. Hon tog sig alltid tid att svara på frågor. Allt kändes toppenbra!
Tobias är en väldigt bra mäklare. Han är kunnig och är väldigt insatt i bostadssituationen i Nacka. Han är väldigt bra på att hjälpa till i alla delar av husförsäljningen exempelvis kontakt med hantverkare. Jag kan varmt rekommendera honom.
Jag har endast goda erfarenheter av Tobias, han är kunnig, trevlig och lätt att ha att göra med.