Otroligt driven och säker mäklare 👌🏻 Olivia har uppdaterat och återkopplat i toppklass samt fått till en affär där jag som säljare är supernöjd med slutpris och snabbheten i försäljningen. Olivia sticker ut som en oerhört bra mäklare på alla plan!
Fastighetsbyrån Nacka
Vi vet att den erfarenhet och kunskap vi har kring bostadsmarknaden i Nacka kommun kan vara ett bra stöd i din stundande bostadsaffär. Vi har full koll på Saltsjöbaden, Sicklaön, Boo och Älta och här har vi hjälpt många hitta sitt nya hem genom åren. Eftersom vi jobbar nära med Swedbank och Juristbyrån får du enkel och snabb...
1334 omdömen om Fastighetsbyrån Nacka
Sedan starten hos Reco 2013
Ellinore ingav stort förtroende från första mötet lugn saklig och kunnig och så har det varit under hela resan. Vi fick bra pris utan att behöva gå ut på öppna marknaden, snabb försäljningsprocess
Mycket kompetent och svara snabbt på frågor
Vi har haft ett mycket gott samarbete med Amir. Han har på ett proffsigt och kunnigt sätt väglett os igenom säljprocessen. Det har varit enormt värdefullt för oss som har bott på en plats i 60 år. Vi har från start till skrivandet av kontrakt fått tydliga råd om hur vi kunde presentera vårt hus på bästa sätt. Vi har hela tiden känt att Amir haft vårt intresse i fokus samt vid kontraktsskrivandet möjliggjort att bygga en brygga till köparen.
Neda gav ett bra första intryck med mycket energi och vilja att göra ett bra jobb! I ett speciellt marknadsläge och situation så gav hon aldrig upp trots att försäljningen tog tid då intresset var begränsat. Neda fick lägenheten såld på ett bra sätt.
Har bara positiva omdömen att förmedla gällande bemötande, förväntningar och upplevelse.
Ellinore Wadelid är en mycket kunnig o skicklig mäklare med sällsynt socialt inkännande hos varje människa hon arbetar med, Hon inger trygghet o förtroende i dessa otroligt svåra ställningstagande o beslut som krävs vid husförsäljning. Hon får härmed bästa rekommendationer ! Monica Vickberg Lindberg
Bra och trevlig mäklare! Trots svår bostadsmarknad så fick jag lägenheten såld enligt förväntan.
Proffsig och engagerad mäklare som lyckades sälja vår bostad i en tuff marknad!
Vi hade en ganska unik process som tog lite tid och hade många svängningar, men Ellinore höll alltid en proffesionell ton och guidade båda parter väldigt väl genom hela processen. Vi är väldigt nöjda med Ellinore!
Det finns en fin balans i att vara både professionell och personlig, något som Neda bemästrar. Neda är genom hela processen väldigt närvarande och engagerad. Detta har skapat trygghet hos mig och min sambo i två affärer, då vi mött Neda både som mäklare i ett bostadsköp och sedan själva anlitat henne vid egen bostadsförsäljning.
Proffessionell, tillmötesgående och sympatisk. Tusen tack för att du hjälpte oss till vårt drömhus!
Kompetent och serviceinriktad mäklare som kan rekommenderas är min uppfattning. Motsvarande mina förväntningar.
Välinformerad positiv snabb lätt att nå
Snabb, smidig & trevlig affär!
Neda är den perfekta mäklaren! Tar sig tid och gör sitt yttersta för säljare/köpare. Är lyhörd och hjälpsam. Vi undrade om vi kunde få en extra visning och det var inget problem för Neda att fixa. Rekommenderar verkligen!
Kunnig, tillmötesgående o tidsoptimist
Hade höga förväntningar och Neda levde upp till de på kort tid! Driven och tillgänglig!
Fantastisk mäklare som har hjälpt oss sälja vår lägenhet. Snäll, trevlig och kunnig!
Mycket bra! Genomtänkt, trevlig, väl förberedd och ordentlig i alla steg!
Neda har under hela vår köpeprocess varit mycket lyhörd för våra behov. Vi har blivit bemötta med mycket värme och stor proffessionalitet. Vi uppskattar Nedas djupa kunskap vilket kändes tryggt igenom processen
Trevligt bemötande och Tobias var snabb på att svara på frågor och återkomma med säljarnas svar angående försäljningen .
Olivia är mycket duktig och kunnig
Amir Najafi hade högt kundfokus då han ordnade visningar med kort varsel. Amir är mycket trevlig, trygg och lösningsorienterad - från första mötet hela vägen fram till signering.
Genuin och engagerad mäklare. Mycket bra råd längs vägen.
Erik var väldigt engagerad och hjälpsam från början till slut. Han var lyhörd, professionell och enkel att kommunicera med. Vi är supernöjda med hela processen av försäljningen!
Trevligt och proffsigt bemötande, hjälpsam och återkommer snabbt i kommunikation på både telefon och mail, med besked, svar på frågor, mötestider etc.
Det var ju lite speciellt då det var dottern som gick på visningen och jag var med på FaceTime. Jag fick bra kontakt med Erik redan då och sedan har han hållit regelbunden kontakt med mig. Allt har gått smidigt och jag är mycket nöjd!
Ellinore är den typen av mäklare som du gärna har att göra med, hon är trevlig, driven, proffsig och ser hela tiden till att informera om läget och nästa steg. Vi är otroligt nöjda med resultatet av vår försäljning med henne, det nådde över förväntan! Med Ellinore som mäklare kan du känna dig trygg från början till slut!
Proffsigt bemötande med god kunskap. Lösningsorienterad, fick allt på plats på ett bra sätt för en lyckad affär.
Tiptop mäklare! Lia sålde vår lägenhet på 11 dagar. All kontakt har varit smidig. Kan rekommendera henne.
Ellinor är en väldigt professionell, lugn samt driven mäklare. Enkel att kommunicera med och höll oss ständigt uppdaterade vilket bringade trygghet. Vi är jättenöjda med vad Ellinor åstadkom vid vår bostadsförsäljning och vi kommer definitivt rekommendera henne till andra.
Tobias utmärker sig verkligen, en helt fantastisk person. Haft förmånen att både köpa och sälja via Tobias. Kan verkligen rekommendera att använda sig av Tobias erfarenhet och engagemang.
Ärlig, kunnig och fint bemötande.
Olivia was very knowlegeable and took us in detail through the process. She was very professional and assisted us very well. It was a pleasure to work with Olivia.
Tobias är exceptionell, oavsett om du är köpare eller säljare. Jag har fått erfara båda sidorna och en bättre mäklare än Tobias får man leta efter. Jag är så otroligt nöjd och upplevde en trygghet hela vägen på båda sidor. Tobias har mina allra bästa rekommendationer. Nina
En mäklare som tar sig tid och är lätt att få tag i om frågor uppstår. Topp
Engagerad, professionell, kunnig och trevlig.
Tobias är helt fantastisk! Lyhörd, klok och med ett enormt tålamod. Han får mina allra bästa rekommendationer! /Nina
Vill ni ha en som håller vad han lovar och har en plan så är Amir rätt man för jobbet. Jag skulle kunna skriva hela dagen med positiva saker men fattar mig kort. Vill du ha din lägenhet såld så anlitar man Amir Najafi punkt!
Amir är en ödmjuk, proffesionell och kundorientad mäklare. Han skapar trygghet genom hela processen.
Ms Olivia är mycket professionell och effektivt. Bästa mäklare!
Hade höga förväntningar och Neda levde upp till dem! Supernöjda med hela processen.
Tobias är en ödmjuk och professionell mäklare som hanterade hela försäljningsprocessen på ett föredömligt sätt från början till slut. Hans breda kunskap, saklighet och förmåga att inge förtroende gjorde hela upplevelsen trygg och smidig. Tobias är en mäklare som verkligen förstår vikten av att skapa en förtroendefull relation mellan både köpare och säljare. Han var alltid tillgänglig för att svara på frågor genom hela processen. Vi upplevde att Tobias inte bara hade fokus på att göra ett bra avslut utan också på att både...
Mycket varmt, ödmjukt inlyssnande proffsigt bemötande. Kändes tryggt att ha lagt försäljningen i hennes händer.
Bra kommunikation och information.
Neda visar ett stort personligt engagemang hela vägen från det första mötet till dess att försäljningen är genomförd. Som säljare känns det tryggt att hon alltid finns där, återkopplar och levererar över förväntan. Jag är väldigt glad över att jag valde Neda för min försäljning av min lägenhet. Resultatet blev mycket bra. Kommer varmt att rekommendera henne till vänner vid deras kommande försäljningar och personligen skulle jag utan tvekan välja henne igen om det skulle bli aktuellt i framtiden. 5/5!
Bästa mäklaren. Hjälpsam, svarar alltid när behövs. Mycket trevligt. Mm
Trevlig och kunnig på sin sak!
Jag har både köpt och sålt lägenhet med Neda Kusic och är väldigt nöjd med processen. Neda är professionell och trevlig. Hon är duktig på sitt jobb, engagerad och tvekar inte att ge den extra milen för att det ska bli en bra affär.