Hade höga förväntningar och Neda levde upp till dem! Supernöjda med hela processen.
Neda Kusic
Neda Kusic är mäklare på Fastighetsbyrån Nacka
.Neda Kusic har varit registrerad mäklare sedan 2020-07. Neda Kusic har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-09 och har fått 147 omdömen med ett betyg på 4.9. Neda Kusic har haft 16 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-12 - 2024-11
147 omdömen om Neda Kusic
Bra kommunikation och information.
Neda visar ett stort personligt engagemang hela vägen från det första mötet till dess att försäljningen är genomförd. Som säljare känns det tryggt att hon alltid finns där, återkopplar och levererar över förväntan. Jag är väldigt glad över att jag valde Neda för min försäljning av min lägenhet. Resultatet blev mycket bra. Kommer varmt att rekommendera henne till vänner vid deras kommande försäljningar och personligen skulle jag utan tvekan välja henne igen om det skulle bli aktuellt i framtiden. 5/5!
Jag har både köpt och sålt lägenhet med Neda Kusic och är väldigt nöjd med processen. Neda är professionell och trevlig. Hon är duktig på sitt jobb, engagerad och tvekar inte att ge den extra milen för att det ska bli en bra affär.
Proffsigt bemötande samt väldigt hjälpsam. Snabbt och smidigt affärsavslut.
Jättebra. Tillmötesgående, bra tips, trevlig
En mäklare som inte sparar på krutet och har fart och fläkt. Kan rekommenderas!
Neda har varit en stjärna i vår bostadsförsäljning i att förmedla vår lägenhet. Genom hela processen har hon varit stöttande, engagerad, lyhörd och rationell. Var ett sant nöje att jobba med henne!
Neda är en ambitiös och driven mäklare. Återkopplar snabbt och har stort kund fokus. Jag kan varmt rekommendera henne.
Neda svarar snabbt i telefon, mail och sms när man kontaktar henne. Hon tar reda på saker och är trevlig, hjälpsam, effektiv och ambitiös. Jag rekommenderar Neda som mäklare.