Glad och tillmötesgående svarade på mina frågor Jag var och är nöjd med henne
Olivia Lindblom
Olivia Lindblom är mäklare på Fastighetsbyrån Nacka
.Olivia Lindblom har varit registrerad mäklare sedan 2022-09. Olivia Lindblom har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-02 och har fått 42 omdömen med ett betyg på 4.8. Olivia Lindblom har haft 41 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
42 omdömen om Olivia Lindblom
Bra genomfört i helhet, inte fått tillträde ännu så återstår ett moment. Min första fastighetsaffär så har inte så mycket att jämföra med. Hade önskat snäppet snabbare återkoppling under budgivning.
Jag ringde Olivia och bokade en tid med henne för att se lägenheten redan nästa dag. Olivia var punktlig, strukturerad och vänlig. Hon visade mig allt i detalj och berättade om lägenheten. Hon uppfyllde helt mina förväntningar. Olivia är ett nöje att ha att göra med. Köpet av lägenheten är ännu inte genomfört och jag hoppas Olivia kommer att slutföra ärendet så snart som möjligt med sin sedvanliga professionalism.
Fantastiskt bra! Olivia är både driven, supertrevlig och väldigt professionell. Rekommenderar starkt!
Mycket trevlig och kompetent. Men framförallt engagerad. Rekommenderar starkt Olivia
Jag har bara gott att säga om Olivia Lindbloms sätt att hantera visningen, köpet, pappersarbetet av försäljningen av Ugglevägen 34C! Lugnt och professionellt hela vägen! Tack Olivia!
Proffsig, tydlig och bra kommunikation! Bara positivt att säga om Olivia, rekommenderar!
Olivia är engagerad, professionell och lyhörd. Vi är jättenöjda med henne som mäklare!
Olivia har ett väldigt trevligt bemötande. Hon var snabb att återkoppla när det uppstod frågor gällande lägenheten och jag tycker att hela processen gick smidigt.
Träffade aldrig henne Träffade bara hennes kollega