Trevlig, enkel kommunikation uppskattas. Snabb och smidig affär blev det med hjälp av Anna.
Anna Andersson
Anna Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån Skellefteå
.Anna Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2014-01. Anna Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-10 och har fått 114 omdömen med ett betyg på 4.8. Anna Andersson har haft 53 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
114 omdömen om Anna Andersson
Mycket bra bemötande och snabb affär. Tack så mycket för välinformerade arbete.
Anna har genom hela "vår resa" varit superengagerad och hjälpsam gällande alla kontakter som i vårt fall varit många. Ett ex är byggherren.
Känns lugn och positiv. Gav oss tid i lugn och ro titta på objektet. Var lagom ”på” och svarade på de frågor vi hade. Vi hade inga speciella förväntningar utan kände oss trygga med vad vi själva ville och den hjälp Anna gav.
Väldigt professionell, engagerad och kunnig.
Bra bemötande, bra dialog och lätt att kontakta.. Även tydlig återkopplingar och förslag på olika alternativ. Bra stöd och Anna ger ett mkt gott förtroende till oss som säljare. Inget att anmärka.
Anna är mkt professionell och samtidigt inlyssnande och personlig. Vi hade höga förväntningar på allt från första mötet och värderingen av bostaden till hanteringen av intressenter och visningar, och dessa har Anna levt upp till. Hela processen med försäljningen av huset har varit smidig, enkel och snabb utan att kännas forcerad och vi är nöjda med försäljngen.
Ett bra bemötande, lyhörd för våra tankar
Supertrevlig, enkel kommunikation/lätt att få tag på/snabb återkoppling.
Anna har sålt vår bostadsrätt som gick snabbt och smidigt,återkopplar alltid.Bra information efter avslutande visningar. Lyssnar på kundens önskemål.Anna sålde även vårt hus som även blev en smidig affär. Så vi rekommendera Anna Andersson för att hon är proffsig i sitt mäklararbete. M.v.h fam Löfbom