Björn Byrén

Björn Byrén

Björn Byrén är mäklare på Fastighetsbyrån Skellefteå

Björn Byrén har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Björn Byrén har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 226 omdömen med ett betyg på 4.8. Björn Byrén har haft 56 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

226 omdömen om Björn Byrén

Sedan starten hos Reco 2021
Maria H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Björn Byrén en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Sjungande Dalen

Skicklig och professionell, driven och engagerad med rätt känsla för uppgiften. Mycket nöjd med Björn som mäklare!

Jimmy S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Björn Byrén en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Getberget

Allt gick smidigt och bra. Fick ett gott bemötande och alla frågor besvarade. Mycket nöjd.

Carina F
Ursviken

Fick ett professionellt och förtroendefullt bemötande där vi kände oss trygga med Björn. Vi ger de bästa rekommendationer till Björn på fastighetsbyrån i Skellefteå.

Jan-Erik M
Moröhöjden

100% bemötande! Levde upp till alla våra förväntningar med snabb försäljning och otroligt proffsigt genomförande! Skulle aldrig välja en annan mäklare, vid nästa försäljning! Ett gott råd, om du ska sälja, ta kontakt med Björn Byren!!!

Berit M
Moröhöjden

Fantastiskt trevlig, ärlig och kunnig. Känns tryggt när man anlitar Björn som mäklare.

Isabell H
Sålde sitt hus med hjälp av Björn Byrén en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Kåge

Trevlig och professionell mäklare som skötte vår husförsäljning på ett utmärkt sätt.

Adam H
Sålde sitt hus med hjälp av Björn Byrén en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Kåge

Trevlig, kunnig och tillmötesgående! Vi blev refererade till Björn av en släkting och vi förstår varför, det blev en smidig process som gick undan vilket vi också önskade. Toppbetyg!

Tina M
Köpte sitt hus med hjälp av Björn Byrén en del av Fastighetsbyrån Skellefteå
Kåge

Vi är jättenöjda, har haft många frågor som Björn svarat på och har han inte haft svaren direkt så har han kollat upp det och återkopplat snabbt. Rekommenderas!

Miranda L
Skelleftehamn

Gick snabbt och smidigt vid försäljningen!

Rebecca B
Älvsbacka