Blev bra bemött. Han var engagerad och svarade på frågor som vi hade. Glad och trevlig.
Björn Byrén
Björn Byrén är mäklare på Fastighetsbyrån Skellefteå
.Björn Byrén har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Björn Byrén har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 214 omdömen med ett betyg på 4.8. Björn Byrén har haft 56 försäljningar sen 2024-01 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-01 - 2024-12
214 omdömen om Björn Byrén
Björn är båda duktig och trevlig! Han tok sig god tid till att förklara hela köpaprocessen och svarade på alla våra frågor om huset och det som stod i besiktningsprotokollet.
Min erfarenhet av Björn var att han var väldigt trevlig och genuin samt att han var kunnig och duktig på att förklara komplicerad text i kontraktet.
Bra bemötande han gav ett seriöst intryck vid vårt köp av lägenhet och nu ska han naturligtvis få förtroendet att sälja vår villa.
Han ger ett seriöst intryck och är engagerad i sitt arbete.
En mycket trevlig och engagerad mäklare som tar väl hand om både säljare och köpare. Därför får Björn Byrén högsta betyg.
Professionell mäklare, visste vad han pratade om och väldigt tydlig!
Han var väldigt hjälpsamma och använda enkla svenska språk vilket är mycket bra för oss som är invandrare och har lite svårt med offentliga och jurist språk . Vi hade alltid önskad att bo kvar på Moröhöjden. När han ringde oss och frågade om vi ville komma och titta innan han lägger ut på Hemnet. Vi blev väldigt glad och kunde inte tanka nej, då han tänkte på oss i första hand. Jag har varit med i visning många gånger med många olika mäklaren. Jag måste säga att Björn är den bästa. Och alla på fastighetsbyrån är super bra.
Otroligt engagerad och trevlig, Björn har verkligen gjort allt han kunnat för att göra denna affär möjlig för oss och för det är vi så tacksamma!
Han gjorde så vårt största köp i livet kändes tryggt. Väldigt serviceinriktad!