Andreas Ångström

Andreas Ångström

Andreas Ångström är mäklare på Fastighetsbyrån Vasastan

Andreas Ångström har varit registrerad mäklare sedan 2008-07. Andreas Ångström har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 268 omdömen med ett betyg på 4.8. Andreas Ångström har haft 50 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-11

268 omdömen om Andreas Ångström

Sedan starten hos Reco 2015
Lovisa H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Ångström en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan

Rekommenderar Andreas som mäklare till alla som vill sälja sin bostad! Det märks att han har lång erfarenhet i branschen och upplevs proffsig mot alla parter. Vi är supernöjda.

Zewan K
Vasastan

Proffsig, erfaren och ett självklart val när vi skulle välja mäklare. Vi är supernöjda med processen från början till start. Det gick bättre än vad vi hade förväntat oss och sålde lägenheten underhand tack vare sitt breda kontaktnät. Rekommenderar Andreas starkt till alla som vill sälja sin bostad! 5/5!

Magnus H
Vasastan - Odenplan

Andreas är en extremt skicklig mäklare! Mycket god kommunikation, tog sig tid att ringa och informera om alla delar under vår försäljning. Han har sålt våra två senaste lägenheter båda till rekordpris vågar jag påstå. Med sin erfarenhet, kompetens och känsla har han verkligen imponerat! Jag kan varmt rekommendera Andreas till andra som ska sälja sin bostad. Hälsningar Magnus, Vasastan

Ella B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Ångström en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - Odenplan

Trevligt bemötande, Andreas är proffsig och kunnig.

Magnus L
Vasastan

Andreas har varit mig behjälplig med flera köp och försäljningar. Skulle jag köpa eller sälja igen så är Andreas åter mitt val. Seriös, punktlig och positivt proffsig.

Lena S
Vasastan - Odenplan

Lyhörd och lade ner mycket tid på vår försäljning som blev toppen!

Maria B
Vasastan - Birkastan

Supernöjda med völdigt snabb och smidig affär!

Erik L
Vasastan - Birkastan

Andreas hjälpte oss hitta dröm lägenheten. Väldigt smidigt och snabb process.

Michele I
Vasastan - Hagastaden

I am extremely pleased with the service provided by Andreas. He has consistently demonstrated professionalism, responsiveness, and remarkable effectiveness. Highly recommended!

Martin L
Vasastan - City/Norrmalm

Klar/rak i sin kommunikation och okomplicerad-.