Proffsigt bemötande, förstående och lyhörd. En väldigt smidig process och levde verkligen upp till våra förväntningar
Joseph Rashid
Joseph Rashid är mäklare på Fastighetsbyrån Vasastan
.Joseph Rashid har varit registrerad mäklare sedan 2018-09. Joseph Rashid har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 138 omdömen med ett betyg på 4.9. Joseph Rashid har haft 54 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
138 omdömen om Joseph Rashid
Proffsig, kunnig, pålitlig och lugn
Lyhörd, trygg och tillgänglig. Vi är väldigt nöjda med Joseph.
Proffsigt och vänligt intryck Körde inget ”mäklarsnack” Förväntningarna uppfylldes Upplevelsen var lugn, enkel och tillfredsställande
Bemötande, återkoppling och processen för att avsluta affären var otroligt smidig och professionell. Joseph var lyhörd och återkopplade till oss som kund så fort han fick matnyttig information att delge. Det finns ingenting att påpeka mer än att vi är otroligt nöjda och tacksamma för hans engagemang och driv.
Proffesionellt, förtroendeingivande bemötande. Joseph överträffade mina förväntningar då jag nyligen genomfört en annan bostadsaffär (hos annan mäklarfirma) och utgick från denna. Sammantaget ett professionellt, transparent och tryggt och kompetent bemötande. Väldigt nöjd.
Vi är mycket nöjda över att ha valt Joseph Rashid som mäklare. En seriös, kunnig och hjälpsam mäklare med erfarenhet och trevligt bemötande. Vi kan varmt rekommendera Joseph Rashid.
Vi vill varmt rekommendera Joseph Rashid som mäklare efter den fantastiska upplevelse vi haft med honom vid försäljningen av vår lägenhet i Hagastaden. Redan från vårt första möte kände vi att Joseph hade en genuin förståelse för våra behov och önskemål. Han tog sig verkligen tid att lyssna och gå igenom alla detaljer för att säkerställa att allt blev precis som vi hade tänkt oss. Joseph visade en otrolig noggrannhet genom hela processen. Inget lämnades åt slumpen, från den första värderingen till slutlig försäljning....
Lugn, pedagogisk och mycket proffsig genom hela processen!
Extremt tydlig, lätt att ha och göra med och fick till ett väldigt bra pris, helt klockren!