Fastighetsbyrån Vasastan

En del av Fastighetsbyrån www.fastighetsbyran.com
  • BadgeTwelveYears
2 774
4.9

Här i Vasastan hittar du allt från vackra promenadstråk till goda kommunikationer, caféer och shopping. Vi på Fastighetsbyrån här har många års erfarenhet av marknaden och är den ledande mäklarkedjan i Vasastan. På kontoret på Karlbergsvägen är vi hela 16 medarbetare som gärna hjälper dig med din bostadsaffär. Vi erbjuder en...

2774 omdömen om Fastighetsbyrån Vasastan

Sedan starten hos Reco 2013

Linda O
Sålde sin lägenhet med hjälp av
Nedre Kungsholmen

För mig är det viktigt att ha nära kontakt och få information om allt kring försäljningsprocessen, att bli ärligt och trevligt bemött men också ha en närvarande och tillgänglig mäklare. Mateus prickade av allt det och lite till. Fantastisk mäklare som jag kommer anlita igen. Det lämnas inga frågetecken, och han kan till och med hjälpa till och förflytta en 2,5m gran!! Från första mötet så var lägenheten såld efter en vecka, vi kunde inte varit nöjdare.

Lovisa H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Ångström en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan

Rekommenderar Andreas som mäklare till alla som vill sälja sin bostad! Det märks att han har lång erfarenhet i branschen och upplevs proffsig mot alla parter. Vi är supernöjda.

Zewan K
Vasastan

Proffsig, erfaren och ett självklart val när vi skulle välja mäklare. Vi är supernöjda med processen från början till start. Det gick bättre än vad vi hade förväntat oss och sålde lägenheten underhand tack vare sitt breda kontaktnät. Rekommenderar Andreas starkt till alla som vill sälja sin bostad! 5/5!

Fanny S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Robert Ljungström en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - Sibirien

Bra, trevlig, tydlig mäklare. Har fått den informationen jag behöver tror jag inför mitt köp

Sokrates H
Vasastan - Sibirien

Kunnig och stressar inte fram ett köp gentemot köparna. Upplevde ett gott bemötande.

Zarah B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecca Thyrhaug en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - City/Norrmalm

Rebecca är en fantastisk mäklare. Hon är professionell men samtidigt en otrolig varm person med stort tålamod. :)

Amanda E
Vasastan - Sibirien

Vi köpte lägenhet som Rebecca förmedlade och är så nöjda med henne. Otroligt kunnig, proffesionell och varm i sitt bemötande. När vi säljer kommer vi utan tvekan välja att hon förmedlar åt oss! Rekommenderar varmt henne🩷

Göran P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rebecca Thyrhaug en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - City/Norrmalm

Kommunikativ, tydlig och kunnig!

Magnus H
Vasastan - Odenplan

Andreas är en extremt skicklig mäklare! Mycket god kommunikation, tog sig tid att ringa och informera om alla delar under vår försäljning. Han har sålt våra två senaste lägenheter båda till rekordpris vågar jag påstå. Med sin erfarenhet, kompetens och känsla har han verkligen imponerat! Jag kan varmt rekommendera Andreas till andra som ska sälja sin bostad. Hälsningar Magnus, Vasastan

Ella B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Ångström en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - Odenplan

Trevligt bemötande, Andreas är proffsig och kunnig.

Clara F
Vasastan - S:t Eriksplan

Toppen, smidig kommunikation och trevligt bemötande!

Leonard H
Vasastan - S:t Eriksplan

Bra bemötande, levde absolut upp till förväntningarna. Trygg känsla genomgående under affären.

Ingrid Von R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Robert Ljungström en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - City/Norrmalm

Alla superlativ beskriver denna fantastiska mäklare. Levde upp till alla förväntningar samt mer därtill. Tusen tack för en super försäljning.och ditt engagemang. Bästa hälsningar Ingrid o Sofie

Tintin H

Väldigt trevlig och duktig. Mycket nöjd!

Maximilian G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Gabriella Anderek en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - Odenplan

Hon var trevlig och framåt. Gav bra och tydlig information om objektet ochh jag kände mig trygg i affärerna.

Dominic E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Joseph Rashid en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - Sibirien

Är otroligt nöjda med mäklarens arbete! Han hade ett lugnt och metodiskt arbetssätt som verkligen gav oss trygghet under hela processen. Det var tydligt att han inte var påstridig utan istället taktisk i sitt bemötande, vilket kändes extra viktigt vid köp av lägenhet i en högre prisklass. Uppskattade att han aldrig försökte översläta något utan var ärlig och saklig, samtidigt som han behöll ett professionellt och förtroendeingivande sätt. Rekommenderar varmt för den som söker en mäklare som utstrålar lugn och stabilitet."

Bertil A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Joseph Rashid en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - City/Norrmalm

Mycket tillmötesgående, professionell och kunnig.

Marcus L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Johansson en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - Atlas

Med Anna får du en engagerad och aktiv mäklare. Professionell från start till slut. Utöver det är hon dessutom väldigt ödmjuk, social och positiv person. 10/10, Ger mina varmaste rekommendationer.

Charlotta N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gabriella Anderek en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - S:t Eriksplan

Proffsig, kunnig, glad och snabb!

Monica R
Vasastan - Odenplan

Joseph är en professionell mäklare som ger mycket bra service. Han ger mer tid när det behövs och leder processen framåt. Lugn, saklig och förklarande när man gör sitt livs affär.

Magnus L
Vasastan

Andreas har varit mig behjälplig med flera köp och försäljningar. Skulle jag köpa eller sälja igen så är Andreas åter mitt val. Seriös, punktlig och positivt proffsig.

Amanda S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Johansson en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan

Alltid snabb återkoppling. Höll oss uppdaterade genom hela processen. Hjälpte oss till en snabb affär.

Erica S
Vasastan - Atlas

Vi blev bemötta mycket vänligt och professionellt av Anna. Hon var tillmötesgående, lyhörd och tillgänglig för alla våra frågor, vilket gjorde oss trygga genom hela köpet. Vi förväntade oss en kunnig och engagerad mäklare, och Anna levde definitivt upp till dessa förväntningar. Hon gav tydlig information och var snabb att svara på våra frågor. Sammanfattningsvis har vi haft en mycket positiv upplevelse och kan varmt rekommendera Anna som mäklare.

Peter H
Vasastan - Sibirien

Anna motsvarar de högt ställda förväntningarna jag har. Snabbt, responsiv och trevlig. Konkurrensen i Vasastan är hård och Anna är i topp!

Olle Y
Vasastan

Rebecca va väldigt proffsig, noggrann och vänlig, genom hela processen. Vi är mycket nöjda servicen och genomförandet.

Emma Y
Vasastan

Vi är så oerhört tacksamma för att just Rebecca förmedlade vår lägenhet och är därtill otroligt imponerade av det arbete som hon lade ner från första mötet till slutlig signering. Hennes leverans har varit exemplarisk och hennes kvaliteter lika så. Rebecca har varit föredömlig när det kommer till både kommunikation, process, struktur, ansvar och driv. Hon har hållit oss konstant underrättade och haft en tydlig linje som hon följt till punkt och pricka. Vi ger Rebecca våra allra varmaste rekommendationer.

Tomas B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sam Roshandel en del av Fastighetsbyrån Vasastan

Väldigt trevligt bemötande, professionell och kunnig. Försäljningen översteg förväntningarna utifrån hur snabbt och smidigt affären slöts trots ett fåtal visningar. Bra dialog i möte med köparna vid kontraktsskrivning.

Katarina B

Sam är oerhört professionell. Att få stöd och vägledning genom en lägenhetsaffär är viktigt, vi har fått all hjälp och support vi har önskat och behövt!. Vi har också känt oss trygga med att både våra och köparens intressen har tagits tillvara på ett korrekt och tydligt sätt. Vi kommer att anlita Sam igen om vi ska köpa eller sälja bostad.

Eveline N
Vasastan - S:t Eriksplan

Seriös och trevlig! arbetsam och snabb med all information gärna rekommendera vidare

Virginia A
Skrev om Gabriella Anderek en del av Fastighetsbyrån Vasastan

Bästa mäklaren i Vasastan! Rekommenderas varmt både till köpare och säljare! 👍

Cornelia P
Vasastan - S:t Eriksplan

Trevlig, trygg och professionell!

Karl Lars Kristoffer P
Skrev om Anna Johansson en del av Fastighetsbyrån Vasastan

En mycket professionell och engagerad mäklare som gjorde hela försäljningsprocessen smidig och stressfri. Tydlig kommunikation, god marknadskännedom och en personlig touch som gjorde att vi kände oss trygga genom hela processen. Rekommenderas varmt!

Linnea H
Vasastan - Odenplan

Proffsigt bemötande, förstående och lyhörd. En väldigt smidig process och levde verkligen upp till våra förväntningar

Ann-Charlotte R
Vasastan - Birkastan

Mycket bra i allt! Bemötande, noggrannhet och väldigt trevlig

Eva Maria R
Vasastan - Odenplan

Cool och lyhörd, påläst om objektet. Bra humor och bemötande! Bara svårt att få tag på vårt objekt efter köp, ville se den längre på sparat objekt så jag kunde möblera i huvudet. Efter att bara sett den i 5 minuter då vi besökt över 76 objekt. Annars allt i topp!

Johanna B
Vasastan - Odenplan

Vi var väldigt nöjda med Robert som vår mäklare vid vår försäljning. Han var väldigt lyhörd, kunnig och tillgänglig. Kan rekommendera!

Lena S
Vasastan - Odenplan

Lyhörd och lade ner mycket tid på vår försäljning som blev toppen!

Helen J

Proffsig, kunnig, pålitlig och lugn

Karl N

Grymt trevlig, transparent Och hjälpsam

Joakim A
Vasastan - Odenplan

Lyhörd, trygg och tillgänglig. Vi är väldigt nöjda med Joseph.

Per B
Vasastan - Odenplan

Väldigt bra bemötande från första mötet. Alltid tillgänglig på ett eller annat sätt. Förväntningarna garns var att försäljningen skulle gå hyfsat snabbt med bra resultat. Allt detta genomfördes på ett proffsigt sätt Vill man ha en engagerad och proffsig mäklare är Rebbecca att rekommendera

Richard B
Vasastan

Vi var som köpare väldigt nöjda med Rebecca som mäklare. Lugn och lyhörd över hela processen. Hennes tålamod smittade av sig när det väl behövdes som mest.

Katariina H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sam Roshandel en del av Fastighetsbyrån Vasastan

Vi både sålde och köpte med Sam och är väldigt nöjda med honom! Han höll oss uppdaterade hela tiden, var rak, ärlig, kunnig och transparent. Han var även rolig och hade en positiv energi vilket jag uppskattade väldigt mycket. En professionell och snabb mäklare, rekommenderar verkligen!

Marcus H

I mitt tycke lyckas Sam med en väldigt svår uppgift i sin roll som mäklare. Balansera empati, omtanke, ärlighet med ett stark lojalitet mot sina kunder att skapa en bra affär med avslut. Jag rekommenderar Sam!

Gabriella B
Vasastan - Röda Bergen/Torsplan

Superbra och professionellt bemötande, snabb återkoppling och kloka råd. Vi är jättenöjda!

Carl S
Vasastan - Röda Bergen/Torsplan

Proffsig, insatt i läget och aktiv. Rekommenderas.

Philip E
Vasastan

Anna var väldigt trevlig och professionell att jobba med. Snabb och flexibel, mycket bättre än de andra mäklarna som vi har jobbat med tidigare.

Percy B

Proffsigt och vänligt intryck Körde inget ”mäklarsnack” Förväntningarna uppfylldes Upplevelsen var lugn, enkel och tillfredsställande

Robin H
Vasastan - Odenplan

Bemötande, återkoppling och processen för att avsluta affären var otroligt smidig och professionell. Joseph var lyhörd och återkopplade till oss som kund så fort han fick matnyttig information att delge. Det finns ingenting att påpeka mer än att vi är otroligt nöjda och tacksamma för hans engagemang och driv.

Engström B

Proffesionellt, förtroendeingivande bemötande. Joseph överträffade mina förväntningar då jag nyligen genomfört en annan bostadsaffär (hos annan mäklarfirma) och utgick från denna. Sammantaget ett professionellt, transparent och tryggt och kompetent bemötande. Väldigt nöjd.