Öppen och glad med ett härligt välkomnande vid visningen. Lyssnar på våra frågor och ger bra svar. Vid kontraktsskrivning leder hon processen smärtfritt och snabbt.
Fastighetsbyrån Vasastan
Här i Vasastan hittar du allt från vackra promenadstråk till goda kommunikationer, caféer och shopping. Vi på Fastighetsbyrån här har många års erfarenhet av marknaden och är den ledande mäklarkedjan i Vasastan. På kontoret på Karlbergsvägen är vi hela 16 medarbetare som gärna hjälper dig med din bostadsaffär. Vi erbjuder en...
2853 omdömen om Fastighetsbyrån Vasastan
Sedan starten hos Reco 2013
Professionell, trevlig och gjorde verkligen sitt yttersta för att vi skulle få till en lyckad försäljning av min lägenhet. Supernöjd!
Väldigt nöjda, snabb och bra återkoppling löpande under processen!
Extremt responsiv och professionell genomgående i processen. Rekommenderar till alla!
Sam är en otroligt trevlig mäklare, och vi är så nöjda med hans bemötande. Han höll oss, som köpare, hela tiden uppdaterade i processen och var rak och tydlig i sin kommunikation.
Tålmodig, tar reda på allt man har frågor om och extra plus att jag hittade min dröm lägenhet eftersom hon lyssnade på vad som var viktigt för mig.
Sam har en riktigt bra känsla för marknaden i Vasastan och gav tydliga och värdefulla råd under hela försäljningsprocessen. Han är rak på sak och säger vad han tycker. När vi letade efter en mäklare kändes det som att många bara sa det vi ville höra för att få uppdraget och sälja snabbt. Vi uppskattade att Sam aldrig stressade oss utan istället gav en ärlig bedömning av lägenhetens försäljningspotential. Om du letar efter en mäklare som är effektiv, trevlig och professionell, och som du kan ha en uppriktig dialog med,...
Jag är supernöjd med Joseph! Väldigt professionell, engagerad och tillgänglig genom hela processen. Allt gick smidigt och jag kände mig trygg från start till mål. Ger toppbetyg och kan varmt rekommendera Joseph!
Jag är väldigt nöjd med Anna som mäklare! Anna är professionell, lyhörd och engagerad. Processen gick väldigt smidigt utanför Hemnet och jag kände mig väldigt trygg och väl uppdaterad genom helga processen. Kan varmt rekommenderar Anna!
Det är väldigt sällan jag träffat på en mäklare som värnar om både köpare och säljare - nu har jag träffat en mäklare som gör det - TACK.
Kompetent, tydlig, enkel att samarbeta med.
Rebecca är lugn, trevlig, kunnig och proffsig. Kan varmt rekommendera henne.
Mycket hjälpsam och bemötande genom hela processen.
Vi har varit väldigt nöjda med Rebecca som mäklare och känt oss trygga genom hela säljprocessen!
Rebecca guidade oss genom hela processen på ett mycket professionellt och empatiskt vis i allt ifrån ax till limpa.
Hon gav ett väldigt bra första intryck på visningen. Därefter har hon varit tydlig och snabb i all vår kontakt.
Mycket trevlig, kommunikativ och tillgänglig. Stark rekommendation!
Robert är en professionell och trygg mäklare som bidrog till att vår lägenhetsaffär blev lyckad och enkel. Vi är också glada för extra hjälp som vi haft även efter att affären blev klar.
Anna är otroligt taktiskt, fokuserad och strukturerad. Jag är grymt imponerad av Annas prestation
Anna är bra på sitt jobb. Jag kan starkt rekommendera henne!
Anna var otroligt trygg och kommunikativ genom hela processen
Jättebra på alla vis. Kändes tryggt och lugnt från allra första början. Väldigt kunnig. Kan verkligen rekommendera Anna.
Jag uppskattade att han inte var påflugen utan anpassade sig till min personlighetstyp. Fick bra information och snabb återkoppling.
Bästa mäklaren! Ger alltid bra råd och tips och svarar alltid när man har frågor. Rekommenderar starkt att anlita Robert!
Jag kan absolut ingenting om fastighetsbranschen men eftersom Andreas var otroligt hjälpsam och professionell fick jag en känsla av trygghet och det var nog det viktigaste Att jag fick jättemycket pengar för min lägenhet var inte heller så dumt
Detta är andra gången vi väljer att sälja med Joseph och vi är precis lika nöjda nu som vid vår förra försäljning. Processen går snabbt och smidigt, vid båda tillfällena har vi efter privat visning kunnat skriva kontrakt till ett fantastiskt slutpris inom bara en vecka från första kontakt. Joseph är grym på att återkoppla med lägesuppdateringar och vi har känt oss trygga genom hela försäljningen. Kan inte annat än att varmt rekommendera Joseph!
Matteus var otroligt engagerad och proffsig genom hela försäljningsprocessen. Han kändes mycket erfaren och kompetent, var hela tiden lösningsfokuserad och peppande och kom med kreativa förslag och goda råd, samtidigt som han var lyhörd och lyssnade in våra önskningar och behov. Dessutom supertrevlig och mycket tillgänglig. Vi kan verkligen rekommendera Matteus!
Vi är väldigt nöjda med Rebecca som fastighetsmäklare. Det kändes rätt ifrån början, då hon alltid var trevlig, tillgänglig samt enkel att ha att göra med under hela processen. Vi har varit så nöjda med Rebecca så att vi har både köpt samt sålt lägenhet via henne. Jag kan starkt rekommendera Rebecca!
Mycket erfaren och proffsig. Man får stort förtroende för Robert. Vi var nöjda med allt.
Engagerad mäklare som genomförde försäljningen snabbt och effektivt till en bra nivå.
Proffsig, kommunikativ och ihärdig!
Informativ, noggrann och engagerad. Kan starkt rekommenderas.
Proffsig, lyhörd, hjälpsam och väldigt trevlig mäklare!
Bra, trevlig mäklare som på ett effektivt sätt sålde vår lägenhet. Han kom med bra tips gällande stylingen inför försäljningen och gav även bra bonusråd gällande våra egna köp av lägenheter.
Effektiv. Fick jobba hårt och gjorde det mkt bra
Jag tycker att Sam är en kompetent och duktig mäklare. Hade dock velat ha en tydligare kommunikation kring t e x bedömning av varma och kalla kunder, också att förmedla hopp om att bostaden kommer att kunna säljas. Säljprocessen upplevdes som ganska jobbig för mig och det hade mildrats av ökad trygghet.
Kunnig och lyhörd, bra kommunikation
Proffesionellt och flexibel med visningar. Kommunikativ och tillgänglig när vi köpte vår senaste lägenhet. Bra bemötande generellt!
Jag rekommenderar Rebecca starkt! Hon är mycket kunnig, engagerad, varm, extremt noggrann och snabb i att följa upp och dela information. Bra bollplank och ytterst kompetent. Tack från en mycket nöjd kund!
Blev bemött otroligt bra. Han förstod direkt vad jag hade för förväntningar och mina önskemål och agerade därefter. Väldigt bra upplevelse och rekommenderar starkt!
Sam har gjort ett fantastiskt bra jobb! Lätt att kommunicera med, givit bra råd och varit trygg genom hela processen! Allt man kan önska sig!
Anna tog sig tid för en privat visning av lägenheten vi var intresserad av. Hon gav ett väldigt trevligt och proffesionellt intryck och kunde besvara alla de frågor vi hade. Trots att hon i första hand representerar säljaren så hjälpte hon att lotsa oss igenom köpet som i slutändan blev en "win-win" för båda parter.
Utomordentlig duktig mäklare som balanserar professionalitet o personlig känsla mästerligt. Tack snälla Anna
Professionellt bemötande rakt igenom, en tydlig vilja att göra en god affär för samtliga inblandade inklusive realistisk - dock ej återhållsam - bedömning kring värdering, säljprocess och liknande. Kändes tryggt. Gav goda rekommendationer och resonerade kring olika lösningar. Otroligt snabb på att svara och behjälplig med fullmakt och köpesignering på ett beundransvärt sätt.
Matteus är proffsig och engagerad, mycket nöjd med min försäljning, rekommenderas varmt.
Pålitlig, engagerad…vi kan inte tänka oss någon som är bättre än Anna. Hon har inte bara hjälpt oss en gång utan två gånger. Vi rekommenderar henne varmt!
Robert är en mycket kompetent och närmast komplett mäklare. Den absolut bästa jag har haft att göra med. Han kan marknaden, är mycket skicklig på att bygga relationer och hantera svåra situationer. Han är vidare en mycket tillgänglig och skicklig kommunikatör. Jag kan varmt rekommendera Robert för andra mäklaruppdrag och ges tillfälle kommer jag nyttja hans tjänster fler gånger.
Smidig, lyhörd, intelligent. Tillmötesgående
Vi blev bemötta på bästa sätt. Genomgång av allt som ingår i köpekontraktet var tydligt och hela processen till inflyttning var bra förklarat. Mäklaren var var trevlig och proffsig.
Rebecca var en engagerad, professionell omtänksam och väldigt trevlig mäklare. Hon kändes inlyssnande och gav oss som köpare jämna uppdateringar i budgivningen men gav oss också tid när vi ringde och hade frågor. Vi kommer använda henne som mäklare om/när det blir aktuellt i framtiden. Högsta betyg!!!!