Nathalie Hammarström

Nathalie Hammarström

Nathalie Hammarström är mäklare på Fastighetsbyrån Vasastan

Nathalie Hammarström har varit registrerad mäklare sedan 2018-03. Nathalie Hammarström har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 156 omdömen med ett betyg på 4.8. Nathalie Hammarström har haft 8 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

156 omdömen om Nathalie Hammarström

Sedan starten hos Reco 2022
Nicklas J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nathalie Hammarström en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - S:t Eriksplan

Otroligt kunnig och professionell, extra plus för Nathalies djupa kännedom om Vasastan! Hela processen sköttes helt perfekt, grymt snabb respons på alla frågor och till slut en väldigt snabb försäljning till rekordpris! Kan varmt rekommenderas!!

Zhihui T

I had the pleasure of working with Nathalie to sell my apartment, and I couldn’t be more satisfied with her service. Nathalie was quick to understand my urgent need to sell and skillfully planned the styling and visning times to fit my schedule perfectly. She was incredibly diligent, never hesitating to bring clients for viewings, even at short notice. Nathalie’s efficiency, attention to detail, and responsible approach truly set her apart. I felt confident throughout the entire process, knowing that I was in capable hands. I highly recommend Nathalie to anyone looking to sell their apartment.

Hanna J
Vasastan - Odenplan

Nathalie är otroligt trevlig, tydlig och kompetent. Vi är så nöjda med henne som mäklare!

Tomas G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nathalie Hammarström en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - S:t Eriksplan

Mycket bra erfarenhet, - Nathalie har varit enkel och snabb i kommunikation och bra genomgång av köp/sälj-processen - påläst och tydlig. Har uppskattat snabbhet, enkelhet och tydlighet. Och Nathalie är också mycket trevlig och omtänksam som person.

Muhamed K
Vasastan - Odenplan

Nathalie har varit väldigt professionell och lättillgänglig, vilket har bidragit till en enorm trygghet och tillit. Det märks även av att Nathalie har stor erfarenhet inom mäklarbranschen och är superbra på att förklara saker som känns oklart. Jag har varit supernöjd!

Hans J
Vasastan

Trevlig och strukturerad tycker jag. Alla aktiviteter runt försäljningen fungerade klanderfritt. Det enda som jag funderade över var att försäljningspriset inte helt infriade förväntningarna (men det var en frukt av allmänt lågt intresse för att lägga bud).

Tove M
Vasastan - S:t Eriksplan

Super nöjd med Nathalie som mäklare. Hon har verkligen gjort det lilla extra för att få oss att känna oss så trygga med köpet!

Julia V
Vasastan

Nathalie är trygg, duktig och väldigt kunnig. Kändes riktigt bra redan från första mötet med henne och hon var med och stöttade hela vägen i mål. Så nöjd! Rekommenderas varmt

Erik L
Vasastan - Odenplan

Rekommendera Nathalie varje dag i veckan. En toppen mäklaren!

Felix M
Vasastan - Birkastan

Nathalie var varm, proffsig, och lätt att ha och göra med som köpare. Snabb i responsen och alltid uppriktiga svar på frågor vi hade. Rekommenderar henne som mäklare.