Adam Copperfeldt

Adam Copperfeldt

Adam Copperfeldt är mäklare på Fastighetsbyrån Västerås

Adam Copperfeldt har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Adam Copperfeldt har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-11 och har fått 59 omdömen med ett betyg på 4.8. Adam Copperfeldt har haft 42 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

59 omdömen om Adam Copperfeldt

Sedan starten hos Reco 2023
Alexander E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Adam Copperfeldt en del av Fastighetsbyrån Västerås
Bjurhovda

Adam är en otroligt trevlig och bra mäklare som gör det där lilla extra för en som säljare/kund. Jag och min sambo har på kort tid både köpt hus och sålt en lägenhet via honom och det gick fantastiskt bra. Lägenheten sa han att han kunde få såld rätt så snabbt och redan ett par timmar senare på kvällen efter visning så skrevs papperen på till det priset som vi ville ha också ! Genuint glad och intresserad hur vi trivs osv. Stark rekommendation ! Mvh Alexander och Emma.

Jens P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Adam Copperfeldt en del av Fastighetsbyrån Västerås
Rönnby

Trevlig, lätt att prata med och kunnig.

Kristina S
Rönnby

Blev väl bemött att Adam som lyssnade noga in på våra förväntningar. Han höll en god kontakt och uppdaterade oss i hur det gick med försäljningen.

Ann-Cecilia P
Haga

Adam var trevlig och kunnig och uppträdde väl.

Klara Kristina T
Irsta

Försäljningen av vårt radhus genom Adam har fungerat över alla våra förväntningar! Vi hittade nytt boende och behövde sälja så snabbt som möjligt på en marknad med stora utmaningar och Adam hjälpte oss sälja vår bostad inom en vecka, dessutom till ett högre pris än vi förväntat oss. Han är enligt oss en perfekt mäklare både för säljare och köpare. Evigt tacksamma för att vi valde just Adam!

Robin D
Rönnby

Bara en bra erfarenhet. Professionell och tydlig i alla steg av processen och lägenheten blev dessutom såld snabbt.

Veronica B
Rönnby

Super bra och trevlig mäklare. Ska det finnas klausuler eller så, så ska man kolla med säljaren om det är till deras nackdel om hur de vill göra. Erfarenhet av annan mäklare har nekat klausuler just för att det är till nackdel för hennes säljare hon får betalat av och bara gynnar köparen. Som mäklare ska man alltid tänka på vad som gynnar den som säljer.

Anette Helene Ö
Tillberga

Adam har från första möte visat på mycket gott bemötande och ett professionellt stöd när vi sålde vårt fina hus. Adam har ett stort engagemang och kunnande inom fastighetsområdet. Vi har fått mycket goda råd som gjorde att vi kunde avsluta affären på ett bra sätt. Bästa rekommendationer!

Karl Ingemar E
Bäckby

Hängiven o hjälpsam från första kontakt ända fram till kontraktsskrivning med köparen👏

Thomas K
Bjurhovda