Emil var trevlig och glad och lätt att prata med och han hörde av sig hela tiden så man fick reda hela tiden på hur det gick med försäljningen så jag är nöjd med Emil som mäklare
Emil Dahlgren
Emil Dahlgren är mäklare på Fastighetsbyrån Västerås
.Emil Dahlgren har varit registrerad mäklare sedan 2021-09. Emil Dahlgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-11 och har fått 128 omdömen med ett betyg på 4.8. Emil Dahlgren har haft 41 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-12 - 2024-11
128 omdömen om Emil Dahlgren
Sålde vår lägenhet enkelt utan krångel. Hittade en köpare utan att vi behövde lägga ut den på Hemnet. Vi har alltid fått ett trevligt bemötande och alltid fått hjälp med våra frågor. Då vi har två yngre barn har det varit toppen att Emil alltid varit tillmötesgående och flexibel.
Han har gjort ett fantastiskt jobb! Trevlig och återkopplar direkt! Är supernöjd med Emil !!
Trevlig, enkel att prata med! Märks att han har tipsat om vår bostad till andra och fick den såld innan upplägg på hemnet.
Emil en trevlig och balanserad mäklare som har förmågan att lyssna både på köpare och säljare
Från första kontakten har Emil uppträtt sakligt och professionell. Han har varit objektiv både mot säljare och köpare. Han har guidat oss igenom försäljningen av en lgh som gick mycket snabbt och enkelt.
Kunnig och lätt att samarbeta med. Det är därför jag fortsatt att anlita honom.
Trevlig, vet vad han ska göra på sitt jobb. Snabb och effektiv.
Mycket trevligt och vet vad han håller på med! Bra respons så man visste hela tiden hur allting låg till med intressenter och budgivning. Snabb försäljning vilket vi inte trodde
Emil skötte bostadsförmedlingen på ett trevligt, hjälpsamt och effektivt sätt!