Vi fick bra stöd från början till slut och kände oss bekväma och i goda händer under processen. Slutförandet var snabbt och vi är mycket nöjda. Vi skulle varmt rekommendera Sara.
Fastighetsbyrån Västerås
Välkommen till en av Sveriges äldsta städer - Västerås! Med sitt vackra och strategiska läge vid Mälaren har Västerås mycket att erbjuda. På pendelavstånd endast 10 mil från Stockholm är det en smidig stad för dig som vill bo lite lugnare, men ändå jobba i sta'n och här är närheten till naturen märkbar. Vi på Fastighetsbyrån...
3106 omdömen om Fastighetsbyrån Västerås
Sedan starten hos Reco 2013
Emil var trevlig och glad och lätt att prata med och han hörde av sig hela tiden så man fick reda hela tiden på hur det gick med försäljningen så jag är nöjd med Emil som mäklare
Har fått ett jättefint och professionellt bemötande av Sara. Sara har varit tillgänglig och kunnat svara på de frågor och funderingar man har haft.
Jag har anlitat Sara både vid köp av en lägenhet och försäljning av ett hus på Pastellvägen 12 i Västerås. Jag blev bemött med stor vänlighet och intresse. Sara levde mycket väl upp till mina förväntningar. Till en början var jag orolig för en låg efterfrågan och skeptisk till hennes optimism beträffande möjligheten till en snabb försäljning, men Sara var snabb och noggrann. Hon kunde på kort tid hitta en köpare som jag genast accepterade. Det blev en liten sänkning av priset, men inte mer än jag förväntat.
Jag upplever vi har fått bra hjälp från innan visning till att hela köpet blev klart! Snabb att svara, både på telefon och sms. /Johanna
Sålde vår lägenhet enkelt utan krångel. Hittade en köpare utan att vi behövde lägga ut den på Hemnet. Vi har alltid fått ett trevligt bemötande och alltid fått hjälp med våra frågor. Då vi har två yngre barn har det varit toppen att Emil alltid varit tillmötesgående och flexibel.
Han har gjort ett fantastiskt jobb! Trevlig och återkopplar direkt! Är supernöjd med Emil !!
Trevlig, enkel att prata med! Märks att han har tipsat om vår bostad till andra och fick den såld innan upplägg på hemnet.
En otroligt bra och trevlig mäklare! Då det var mitt första lägenhetsköp så tog han sig ordentligt med tid att svara på alla mina frågor på ett trevligt sätt.
Disa är toppen! Hon var jätte duktig för att sälja vårt hus och behålla bra kommunikation med oss fast vi hade redan flyttat ut ifrån Sverige. Dessutom är hon mycket snäll och bra människa! Stort tack till Disa för hjälpen vi behövde!
Proffsig och trevlig. Har ingenting att klaga på.
Emil en trevlig och balanserad mäklare som har förmågan att lyssna både på köpare och säljare
Rebecca engagerar sig verkligen i kundens behov. Vi har både köpt lägenhet och sålt radhus med hennes hjälp. Mycket proffsig och kunnig. Rekommenderas.
Kaspar är otroligt serviceminded och sätter kunden främst. Tillmötesgående, proffsig och ärlig.
Bra bemötande , informativ, svarar snabbt på mail och sms.
Varma rekommenderar jag Rebecca
Opersonligt o kall, jag hade inga förväntningar som blev senare glad överaskat.
Rebecca är en tuff JärnLady med silkesvantar. Fantastiskt lyhörd och finkänslig. Riktigt mästare inom yrket. Snart sitter hon nog i styrelsen för Swedbank.
1. Snabbt, energiskt, kunnigt 2. Över förväntan 3. Se 1.
Rebecca har varit fantastisk. Hon såg vad vi behövde och har lotsat oss genom hela denna affär på ett föredömligt sätt. Vi är så nöjda! Mvh Mikael
Ett fint och hjälpsamt bemötande via mejl, telefon och på plats för genomgång och påskrift av kontrakt.
Väldigt proffesionell och tillmötesgående!
Mycket proffsig, tillmötesgående och driven!
Hjälpsam och professionel och allt fungerade väl
Vi blev väldigt väl bemötta av Samuel Cabrera från första kontakten. Han var professionell, lyhörd och tydlig genom hela processen. Våra förväntningar var att få all nödvändig information och stöd för att känna oss trygga med köpet, och Samuel levde verkligen upp till detta. Han tog sig tid att besvara alla våra frågor och höll oss uppdaterade om varje steg. Sammantaget var vår upplevelse av Samuel och Fastighetsbyrån Västerås mycket positiv. Hans kunniga och hjälpsamma sätt gjorde hela köpprocessen smidig och stressfri....
Kunnig mäklare som ger bra information, alltid hjälpsam. Lätt att få kontakt med när man söker honom. Rekommenderas verkligen. Vi är väldigt nöjda.
Hon Inger ett lugn, är saklig och trevlig. Hanna har definitivt levt upp till våra förväntningar. Försäljningen gick fort och då jag själv va lite stressad övar allt så var det bra för mig att vi inte behövde gå ut på hemnet med ännu flera visningar. Jag kommer självklart rekommendera Hanna för vänner och bekanta.
Från första kontakten har Emil uppträtt sakligt och professionell. Han har varit objektiv både mot säljare och köpare. Han har guidat oss igenom försäljningen av en lgh som gick mycket snabbt och enkelt.
Skulle inte kunna bli bättre,nu vet jag visserligen inte vem Rebecca är men Kaspar är grym 💪
Blev bemött bra vid visning av lägenheten och kunde enkelt fråga mina frågor och kunde direkt få svar. Hela processen med köpet av lägenheten var smidig tack vare Adam!
Naturligt trevlig, tillmötesgående, svarar rätt omgående på både SMS och mail. Lätt att prata med och svarar på allt.
Kaspar har alltid bemött mig med positivitet och kämparglöd. Han har hjälp mig hitta den rätta köparen för det priset jag var ute efter. Väldigt tacksam!
Adam är en lättsam, engagerad och trevlig mäklare, jag är jättenöjd och har redan rekommenderat honom för vänner och bekanta som ska sälja.
En mycket kunnig och trevlig mäklare. Ger honom det bästa betyg. Känner sig trygg att ha Patrik lugn och påläst. Kan inte bli bättre. MvhLisbeth
Från första mötet blev vi bemötta med professionalism, värme och ett genuint engagemang. Hon lyssnade noggrant på våra önskemål och tog sig tid att förstå våra behov, vilket gav oss ett stort förtroende för henne. Vi hade höga förväntningar på att få en smidig och trygg köpupplevelse, och hon levde verkligen upp till dem. Disa var tydlig, kunnig och stöttade oss i alla steg, vilket gjorde att vi kunde känna oss lugna och glada med vårt beslut. Disa höll oss uppdaterade i varje steg. Hennes expertis och driv var avgörande...
Vi är så nöjda med Rebecca och hade inte kunnat haft en bättre mäklare. Hon är proffsig, trevlig, kunnig och tillgänglig. En mäklare vi varmt kan rekommendera.
Mycket duktig- proffsig och trevlig. Tydlig, intresserad och enkel. Helt perfekt!
Kunnig och lätt att samarbeta med. Det är därför jag fortsatt att anlita honom.
Väldigt bra, informativ och hade svar på de frågor man funderade över.
Hej Victor! Tack för att du tog dig tid att skriva och vad glad jag blir att ni är nöjda! Lycka till med er nya lägenhet.
Kaspar är lättsam, varm och trevlig. Han inger förtroende, är engagerad och driven. Tillgänglig och enkel att kommunicera med, han ger snabb respons på frågor och funderingar. Precis vad man vill ha av en mäklare, vi rekommenderar verkligen Kaspar!
Disa Nygren Sellde'n tog emot oss med öppna armar och har funnits vid vår sida hela tiden. Disa kom med bra förslag på hur vi kunde sälja våran lägenhet, det kändes såå Fint. Vi har anlitat Disa två gånger och kommer att göra det igen om vi säljer vårat hus i framtiden.
Utmärkt kan inte bli bättre Jag är mycket nöjd.
Mycket skicklig och kompetent mäklare som varit väldigt tillmötesgående och trevlig. Hela processen gick snabbt och enkelt och jag är Väldigt nöjd med Disa som min mäklare och kan varmt rekommendera henne!
Mycket kunnig samt trevlig person. Inger stort förtroende för oss som köpare. Kan varmt rekomendera Kaspar.
Trevlig, vet vad han ska göra på sitt jobb. Snabb och effektiv.
Mycket trevligt och vet vad han håller på med! Bra respons så man visste hela tiden hur allting låg till med intressenter och budgivning. Snabb försäljning vilket vi inte trodde
Emil skötte bostadsförmedlingen på ett trevligt, hjälpsamt och effektivt sätt!
Lättillgänglig, trevlig och kunnig!
Kaspar har varit fantastisk i affären. Han är lyhörd, snabb, mjuk o rar samt lättsam o otroligt trevlig. Ger ett mycket ärligt intryck o passar ypperligt som mäklare då man sätter ärlighet väldigt högt. Kan verkligen rekommendera Kaspar som mäklare.
I am profoundly grateful to Mr. Emil Dahlgren for his exceptional assistance in securing my dream apartment in the city of Västerås. His professional demeanor, impeccable presentation, and clear, effective communication with the seller made the entire process seamless and enjoyable. May God bless him abundantly and grant him continued success.