Adam Copperfeldt

Adam Copperfeldt

Adam Copperfeldt är mäklare på Fastighetsbyrån Västerås

Adam Copperfeldt har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Adam Copperfeldt har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-11 och har fått 63 omdömen med ett betyg på 4.8. Adam Copperfeldt har haft 42 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-11

63 omdömen om Adam Copperfeldt

Sedan starten hos Reco 2023
Johanna H
Köpte sitt hus med hjälp av Adam Copperfeldt en del av Fastighetsbyrån Västerås
Rönnby

Jag upplever vi har fått bra hjälp från innan visning till att hela köpet blev klart! Snabb att svara, både på telefon och sms. /Johanna

Magnus E
Köpte sitt hus med hjälp av Adam Copperfeldt en del av Fastighetsbyrån Västerås
Rönnby

Proffsig och trevlig. Har ingenting att klaga på.

Oskar B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Adam Copperfeldt en del av Fastighetsbyrån Västerås
Stohagen

Blev bemött bra vid visning av lägenheten och kunde enkelt fråga mina frågor och kunde direkt få svar. Hela processen med köpet av lägenheten var smidig tack vare Adam!

Murtaza S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Adam Copperfeldt en del av Fastighetsbyrån Västerås
Stohagen

Adam är en lättsam, engagerad och trevlig mäklare, jag är jättenöjd och har redan rekommenderat honom för vänner och bekanta som ska sälja.

Alexander E
Bjurhovda

Adam är en otroligt trevlig och bra mäklare som gör det där lilla extra för en som säljare/kund. Jag och min sambo har på kort tid både köpt hus och sålt en lägenhet via honom och det gick fantastiskt bra. Lägenheten sa han att han kunde få såld rätt så snabbt och redan ett par timmar senare på kvällen efter visning så skrevs papperen på till det priset som vi ville ha också ! Genuint glad och intresserad hur vi trivs osv. Stark rekommendation ! Mvh Alexander och Emma.

Jens P
Rönnby

Trevlig, lätt att prata med och kunnig.

Kristina S
Rönnby

Blev väl bemött att Adam som lyssnade noga in på våra förväntningar. Han höll en god kontakt och uppdaterade oss i hur det gick med försäljningen.

Ann-Cecilia P
Haga

Adam var trevlig och kunnig och uppträdde väl.

Klara Kristina T
Sålde sitt hus med hjälp av Adam Copperfeldt en del av Fastighetsbyrån Västerås
Irsta

Försäljningen av vårt radhus genom Adam har fungerat över alla våra förväntningar! Vi hittade nytt boende och behövde sälja så snabbt som möjligt på en marknad med stora utmaningar och Adam hjälpte oss sälja vår bostad inom en vecka, dessutom till ett högre pris än vi förväntat oss. Han är enligt oss en perfekt mäklare både för säljare och köpare. Evigt tacksamma för att vi valde just Adam!

Robin D
Rönnby

Bara en bra erfarenhet. Professionell och tydlig i alla steg av processen och lägenheten blev dessutom såld snabbt.