Rebecca Jansson

Rebecca Jansson

Rebecca Jansson är mäklare på Fastighetsbyrån Västerås

Rebecca Jansson har varit registrerad mäklare sedan 2017-02. Rebecca Jansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-04 och har fått 530 omdömen med ett betyg på 4.8. Rebecca Jansson har haft 105 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

530 omdömen om Rebecca Jansson

Sedan starten hos Reco 2017
Linda Maria H
Sålde sitt hus med hjälp av Rebecca Jansson en del av Fastighetsbyrån Västerås

Vi har anlitat Rebecca vid två fastighetsförsäljningar. Från första mötet har hon haft ett förtroendeskapande, proffsigt och kompetent bemötande. Mycket bra i kontakten och kommunicerar rakt och tydligt. Kundorienterad. Kan varmt rekommendera Rebecca som mäklare!

Eva Katarina S
Jakobsberg

Vi blev väldigt bra bemötta av Rebecca och hela processen flöt på bra. Hon motsvarade absolut våra våra förväntningar. Hon var drivande, lyhörd tillgänglig och dessutom väldigt trevlig. Kommer att anlita henne igen om det blir aktuellt.

Simone N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rebecca Jansson en del av Fastighetsbyrån Västerås
Notudden

Rebecca gjorde ett faktiskt jobb med försäljningen av vår bostad och levde upp till alla förväntningar vi hade. Vi har sålt med Rebecca tidigare och aldrig blivit besvikna! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kristina Maria S
Barkarö

Trevligt bemötande men hade önskat mer personlig kontakt då det mesta skedde via sms.

Emil G
Öster Mälarstrand

Rebecka är grym, jättebra återkoppling som mina tidigare mäklare har misslyckat med.

Ulf E
Köpte sitt hus med hjälp av Rebecca Jansson en del av Fastighetsbyrån Västerås

Tillmötesgående, lyhörd, trevlig

Linda Marie Karin S
Sålde sitt hus med hjälp av Rebecca Jansson en del av Fastighetsbyrån Västerås

Proffsig och tydlig. Kände mig trygg i att hon hjälpte oss sälja.

Viktoria A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecca Jansson en del av Fastighetsbyrån Västerås
Östra Hamnen

Professionell och trygg i sitt bemötande med glimten i ögat. Väldigt nöjda med processen!

Tommy S
Talltorp

En mycket ambitiös och duktig mäklare, som också är mycket trevlig, Var nöjd med uppdraget. Synd bara att det inte blev en budgivning, fick sälja under utgångspris.

Camilla T
Köpte sitt hus med hjälp av Rebecca Jansson en del av Fastighetsbyrån Västerås
Talltorp

Trygg och snabb handläggning!