Utmärkt kan inte bli bättre Jag är mycket nöjd.
Kaspar Gran
Kaspar Gran är mäklare på Fastighetsbyrån Västerås
.Kaspar Gran har varit registrerad mäklare sedan 2024-01. Kaspar Gran har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-03 och har fått 30 omdömen med ett betyg på 4.9. Kaspar Gran har haft 29 försäljningar sen 2024-03 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2024-03 - 2024-10
30 omdömen om Kaspar Gran
Mycket kunnig samt trevlig person. Inger stort förtroende för oss som köpare. Kan varmt rekomendera Kaspar.
Kaspar har varit fantastisk i affären. Han är lyhörd, snabb, mjuk o rar samt lättsam o otroligt trevlig. Ger ett mycket ärligt intryck o passar ypperligt som mäklare då man sätter ärlighet väldigt högt. Kan verkligen rekommendera Kaspar som mäklare.
Proffsigt bemötande och mycket engagerad, liksom vänlig och hjälpsam.
Nyfiken, vänlig, driven och positiv mäklare som är lätt att ha att göra med! Rekommenderas starkt.
En personlig framtoning och positiv och stöttande då affären drog ut på tiden. Tacksam för all hjälp från Kaspar.
Kaspar är inte bara en skicklig mäklare utan en fin människa med ett stort hjärta. Kände en enorm trygghet genom hela processen med honom.
Verkligen engagerad och entusiastisk trots trög försäljning. Bra kommunikation under hela förloppet med olika förslag för att gynna en försäljning.
Har både köpt och sålt hus med hjälp av Kaspar och är mycket nöjd. Kaspar är ödmjuk, lugn och pålitlig. Ger snabb respons på frågor och är lyhörd .
En otroligt proffisionell mäklare. Bra på kommunikation och var lyhörd, verkade pålitligt och kunnig. Var väldig flexibel och tillgänglig. Vk kände oss trygga och kunde lita på Kaspar