Samuel Cabrera

Samuel Cabrera

Samuel Cabrera är mäklare på Fastighetsbyrån Västerås

Samuel Cabrera har varit registrerad mäklare sedan 2023-11. Samuel Cabrera har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-03 och har fått 15 omdömen med ett betyg på 4.8. Samuel Cabrera har haft 15 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

15 omdömen om Samuel Cabrera

Sedan starten hos Reco 2024
Anton J
Köpte sitt hus med hjälp av Samuel Cabrera en del av Fastighetsbyrån Västerås
Dingtuna

Samuel var tillgänglig, kunnig, gav bra råd och det blev en smidig försäljning. Rekommenderar honom vidare!

Elin S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Samuel Cabrera en del av Fastighetsbyrån Västerås
Malmaberg

Vi blev bemötta väl av Samuel och enligt förväntan när vi skulle köpa en lägenhet likt denna. Affären gick smidigt och kändes trygg.

Marcus W
Malmaberg

Samuel gjorde ett gott och stabilt intryck under hela processen. Det blev en väldigt snabb och smidig affär precis som vi önskade oss. Jag skulle rekommendera Samuel till andra.

Jasmin D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Samuel Cabrera en del av Fastighetsbyrån Västerås
City

Samuel var väldigt bra, hängiven, målmedveten, var alltid tillgänglig och svarade på alla funderingar. Vi är väldigt nöjda med vår försäljning som Samuel skötte galant. Rekommenderar 👍

Henrik B
Kristiansborg

Trevlig, engagerad och lyhörd!

Robert Joannes H
Råby

Samuel beskrev säljprocessen på ett tydlig sätt. Kommunikationen fungerade på ett bra sätt. Affären genomfördes snabbt och målpriset uppnåddes. Samuel rekommenderas.

Hanija G
Sålde sitt hus med hjälp av Samuel Cabrera en del av Fastighetsbyrån Västerås
Nordanby

Har inte mycket att skriva än att han är en stjärna! Hjälpsam och gör mer än han ska! En riktig bra mäklare! Rekomenderar starkt!

Mikael C
Korsängsgärdet

Samuel är trevlig, och lägenheten blev såld. Däremot så lämnade kommunikationen en hel del att önska.

Alfonso L
Hökåsen

Lyhörd, tydlig och tillmötesgående. Upplevs som en genuin person som är väldigt mån om sina kunder. Rekommenderas varmt!

Svar från Samuel Cabrera

Tack Alfonso det värmer att höra! var så roligt att få följa er genom eran köp process!

SOFIA S
Hökåsen

Vi kan verkligen rekommendera Samuel. Dels för att han är proffesionell, lättsam och upplevs jordnära och har förståelse för säljarens perspektiv. Men även för att han är lättillgänglig genom att han svarar på eventuella frågor och återkopplar snabbt.

Svar från Samuel Cabrera

Tack Sofia för de fina orden! Har varit så kul att få hjälpa er genom eran process!