Sara Stener

Sara Stener

Sara Stener är mäklare på Fastighetsbyrån Västerås

Sara Stener har varit registrerad mäklare sedan 2021-09. Sara Stener har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-11 och har fått 204 omdömen med ett betyg på 4.8. Sara Stener har haft 72 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

204 omdömen om Sara Stener

Sedan starten hos Reco 2021
Birgitta Maria F
Sålde sitt hus med hjälp av Sara Stener en del av Fastighetsbyrån Västerås
Brottberga

Engagerad och hjälpsam mäklare!

Mahmoud O
Köpte sitt hus med hjälp av Sara Stener en del av Fastighetsbyrån Västerås
Norra Gryta

Sara är mycket bra, kunnig, hjälpsam och trevlig! Klar och tydlig!

Christina W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sara Stener en del av Fastighetsbyrån Västerås
City

Vi hade ingen aning om vilken mäklare vi skulle vända oss till när det pga ett lite oplanerat husköp blev dags för försäljning av vår lägenhet, Vi valde därför att gå igenom mäklarnas profilbilder samt läste tidigare recensioner, vilket gjorde att valet slutligen föll på Sara Stener som kändes både trevlig, kunnig och sympatisk. Våra förväntningar på Sara var att hon skulle lyckas få lägenheten såld mer eller mindre omgående. Den rådande tidsbristen ställde stora krav på att Sara agerade blixtsnabbt med allt ifrån fotografering,...

Sverre R
City

Hon är vänlig och personlig, arbetar snabbt och effektivt.

Shadi A

Hjälpsam genom hela köp processen. Trevlig och trygg bemötande

Pieter H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sara Stener en del av Fastighetsbyrån Västerås
Malmaberg

Bra bemötande och hjälpsam. Frustrerande att man måste vänta 1-2 dagar till man får svar när man ställer frågor genom sms. Kände inte sig jätte prioriterad som kund pga det.

Carina L
Sålde sitt hus med hjälp av Sara Stener en del av Fastighetsbyrån Västerås
Jakobsberg

Sara är en väldigt duktig mäklare jag kan varmt rekommendera henne och hon fick mitt hus sålt

Tobias K
Stohagen

Hjälpsam genom hela processen. Bra bemötande och det kändes tryggt från start.

Linda K
Jakobsberg

Sara var professionell, påläst och trevlig. Samtidigt kändes hon personlig och engagerad. Jag kände mig trygg med Sara och hon var snabb i svar med frågor och funderingar jag hade. Jag skulle både rekommendera henne till mina vänner och kontakta henne om jag själv skulle sälja någongång I framtiden.

Anton S
Köpte sitt hus med hjälp av Sara Stener en del av Fastighetsbyrån Västerås
Vega

Trevligt bemötande och oftast lätt att få tag på!