Under all kritik, det tog över en timme innan vi fick varmrätten trots att vi beställde den samtidigt som förrätt! När servitören ombeds förklara var vår mat är säger hen bara att det är mkt folk! Dessutom snål på tilldelning av vin i glasen hen vet inte hur mycket vin som ska vara i ett glas! Ingen kompensation för att det tig sådam tid så vi dessutom missade båten tillbaka! Ett skämt att kalla detta för en restaurang! Kommer ALDRIG gå tillbaka dit.
3 omdömen om Fjäderholmarnas Krog
Reco tipsar!
Firade en 80 åring .Jag bokade ett chambre séparé så vi fick plats 12 st . Fantastiskt mottagande ! God mat och dryck ! Vi är jättenöjda !
Fjäderholmarnas Krog
Mycket trevlig och mysig restaurang på Fjäderholmarna. Endast 20 minuter från city med båt. Dom har fantastiskt god mat och väldigt proffsig och trevlig personal. Det bästa är att det går precis lika bra att sitta på deras uteservering vid vattnet och äta goda skaldjur på sommaren, som att åka dit på vintern och avnjuta ett riktigt gott och bra julbord framför brasan. Rekommenderas varmt!!!!
Fjäderholmarnas Krog
Mysig restaurangmiljö med fin utsikt över vattnet. Enormt god mat, åt den hängmörade rostbiffen med rostad potatis. Trevlig personal. Det kommer bli fler besök i en nära framtid.